FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb jij een vraag over een van onze kroegentochten?

Bel ons op: +31 6 42 53 73 47 of mail naar : info@OhOhDenHaagKroegentocht.nl

OhOhDenHaag Kroegentocht organiseert 3 standaard wekelijkse kroegentochten in Den Haag. Behalve de wekelijksekroegentochten organiseren we ook thema kroegentochten en VIP Pub Crawls Zie Kroegentochten en kies jouw favoriete kroegentocht uit!

OhOhDenHaag Kroegentocht: Elke zaterdag om 21:00 uur
OhOhHaagseHotspots Kroegentocht: Elke vrijdag om 20:30 uur
OhOhScheveningen Kroegentocht: Elke Vrijdag en Zaterdag om 21:00 uur. Alleen in de zomer periode.

Thema kroegentochten en VIP Pub Crawls kunnen afwijkende tijden hebben.

Al onze kroegentochten hebben een ander startpunt. Zorg ervoor dat je bij de juiste staat! Check onze google maps om te zien waar jouw kroegentocht begint.

OhOhDenHaag Kroegentocht: €19,50
OhOhHaagseHotspots Kroegentocht: €19,50,-
OhOhScheveningen Kroegentocht: €25,-

Let op speciale acties voor hoge kortingen!

Alle kroegentochten zijn incl: 1 welkomstdrankje, 1 shotje in elke kroeg, 5 kroegen, shotjes tussen de kroegen door en leuke extraatjes. Het welkomstdrankje voor de OhOhDenHaag Kroegentocht, OhOhHaagseHotspot kroegentocht en de VIP Pub Crawl bestaat uit bier, wijn of fris. Bij de OhOhScheveningen Kroegentocht bestaat je welkomstdrankje uit een cocktail.

Kaartjes zijn alleen via de website te koop, wij verkopen geen kaartjes bij de meetingpoints.
Je kan betalen met : Ideal, creditcards, mister cash, Paypal en Sofort banking.

We blijven ongeveer een uur in elke kroeg

Je party guide laat je 10 minuten van te voren weten wanneer we naar de volgende kroeg vertrekken. Er is dan genoeg tijd om je biertje op te drinken en je persoonlijke spullen bij elkaar te vinden. Je party guide gebruikt altijd zijn fluitje op het moment van vertrek.

Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor een juist vertrek. Door grote drukte kan het zijn dat er niet met jou is gecommuniceerd over de vertrektijd. Let daarom altijd op het fluitje en op de mede deelnemers.

Alle kroegentochten eindigen tussen 01:00 en 02:00. De laatste club of kroeg die we bezoeken sluit tussen 04:00 en 05:00.
Er zijn alleen speciale kledingvoorschriften voor de OhOhHaagseHotspot Kroegentocht. De laatste club heeft een streng deurbeleid. Zie kledingvoorschriften
Je kan voor 20 personen tegelijk boeken. Vermeld hier bij om hoeveel mannen en hoeveel vrouwen het gaat. Je kan ons ook altijd mailen of bellen. Voor grote groepen is het ook mogelijk om een VIP Pub Crawl te boeken.
Je kan voor elke gelegenheid een VIP Pub Crawl boeken. Wij lopen deze kroegentocht al vanaf 10 personen. De prijs voor een prive kroegentocht ligt tussen de €20,- en €30,- ,- pp. Let altijd op speciale acties! Wil jij liever op een ander tijdstip beginnen of naar andere locaties gaan? Geen probleem, wij verzorgen kroegentochten op maat. Bel of mail voor meer informatie.
Zonder ID kan je niet met onze kroegentochten mee lopen. Je ID wordt bij de meetingpoints door de party guides gecontroleerd.
De kroegentocht kan helaas niet door gaan. Er zijn voor deze kroegentocht niet genoeg aanmeldingen, er is eventueel wel een andere kroegentocht beschikbaar op deze dag. Annuleringen kunnen tot 2 uur voor de kroegentocht bekend worden gemaakt via de mail.
Wij storten je geld zsm terug en bieden je een andere kroegentocht aan met korting.
Nee, wij moeten altijd van te voren op de hoogte worden gebracht als er een grote groep mannen mee wil. Grote groepen mannen worden niet toegelaten in clubs (OhOhHaagseHotspots). Bij VIP Pub Crawls passen wij dan ook de route aan, zodat we naar kroegen en feestcafés gaan waar er wel groepen mannen naar binnen mogen.
Gedeeltelijk. Wij stellen een kroegentocht samen op basis van interesses, wensen en mogelijkheden van de deelnemende groep. Wij kiezen kroegen uit op loopafstand, drukte en tijd en bij eigen inbreng kan dit niet goed op elkaar aansluiten. Wij staan altijd open voor suggesties.
Nee. Wij geven alleen geld terug als de kroegentocht van onze kant niet door kan gaan.
Wij zijn niet aansprakelijk voor weigering of uitzetting van een portier of kroeg eigenaar. Gedraag je normaal en lees van te voren de kledingvoorschriften om uitzetting of weigering te voorkomen.
Let altijd goed op je persoonlijke spullen. Houd je jas en tas in de gaten en hang ze waar mogelijk is in een garderobe. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal tijdens de kroegentocht. We zullen er alles aan doen om je te helpen, zoals je helpen met de aangifte en de kroegeigenaren te contacten over de verloren spullen.
Boek je kroegentocht altijd minimaal 2-3 uur van te voren.

Wij maken gedurende de avond party pics (foto’s). Iedereen die mee loopt met een kroegentocht loopt de kans om op de website en facebook pagina te komen.