DE LEUKSTE IDEEËN VOOR jouw groepsuitje DEN HAAG

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

groepsuitje-bubbelbal

de leukste groepsuitjes in 1 overzicht!

Ben je een groepsuitje aan het plannen en ben je benieuwd wat Den Haag jullie te bieden heeft? Bekijk de leukste activiteiten speciaal voor groepsuitjes in Den Haag en omstreken op deze pagina!

Denk aan een grappige cursus plat Haags in een echt Haags cafe, of een leuke workshop of spannende citygame in het centrum van Den Haag. Lekker veel actie op het strand, zoals bijvoorbeeld Expeditie Robinson, levend tafelvoetbal of pijl en boog schieten! 

Van creatief tot actief en van (ont)spanning tot avontuur. Er zijn meer dan 100 activiteiten te vinden op deze website die geschikt zijn voor ieder type groepsuitje! Of je nou een vrijgezellenfeest in Den Haag of een verjaardagsfeestje wilt organiseren op deze pagina vindt je genoeg inspiratie!

de leukste groepsuitjes in 1 overzicht!

Ben je een groepsuitje aan het plannen en ben je benieuwd wat Den Haag jullie te bieden heeft? Bekijk de leukste activiteiten speciaal voor groepsuitjes in Den Haag en omstreken op deze pagina!

Denk aan een grappige cursus plat Haags in een echt Haags cafe, of een leuke workshop of spannende citygame pal in het centrum van Den Haag. Lekker veel actie op het strand, zoals bijvoorbeeld Expeditie Robinson, levend tafelvoetbal of pijl en boog schieten! 

STRANDACTIVITEITEN GROEPSUITJE DEN HAAG

WORKSHOPS GROEPSUITJE DEN HAAG

VEEL KORTING OP JULLIE GROEPSUITJE IN DEN HAAG?

Boek meerdere activiteiten en ontvang een lekkere korting op al jullie dagdelen. Start jullie groepsuitje Den Haag bijvoorbeeld aan het strand met een leuke strandactiviteit, met een tramrit van nog 20 minuutjes rijden jullie naar het centrum van Den Haag. Voeg een leuke citygame of workshop toe aan jullie dag of ga lekker dineren bij 1 van de leuke restaurantjes in hartje centrum. De kroegentocht brengt jullie in de avond naar de leukste feestcafes en clubs, dit is iets wat jullie niet mogen missen…

Doe de test en beantwoord 5 korte vragen over jullie uitje. Je wordt meteen doorgelinkt naar de beste deal voor jullie! Binnen deze deal kiezen jullie zelf de activiteiten uit die het beste bij jullie passen. Na het combineren verschijnt de totaal prijs inclusief lekkere korting. Hulp nodig? Vraag het aan onze medewerkers via de live chat of telefoon!

kroegentocht-met-stripper-foto

DEZE GROEPSUITJES GINGEN JE VOOR!

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

WATERACTIVITEITEN GROEPSUITJE DEN HAAG

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

CITYGAMES GROEPSUITJE DEN HAAG

de leukste manier om den haag te leren kennen

Den Haag bruist en is een stad waarin jullie je zeker niet gaan vervelen tijdens jullie groepsuitje!

Het centrum van Den Haag zit bomvol leuke winkels, restaurantjes en cafes. Het is dan ook ontzettend leuk om deze mooie stad te verkennen tijdens een leuke citygame zoals crazy 88 of Expeditie Den Haag.

Volg een Cursus plat Haags in ons favoriete cafe ”De Haagsche Kluis” welke gevestigd is op Het Plein in hartje centrum. Op Het Plein vind je gezellige terrasjes van cafes en restaurantjes. Dit is een echte hotspot en ligt op nog geen 2 minuten lopen van de tweede kamer.

Vergeet vooral niet het strand van Den Haag te bezoeken tijdens jullie groepsuitje Den Haag. Boek een leuke creatieve workshop, zoals reuze dromenvangers of Ibiza armbandjes maken. Archery Tag, bubbelbal en levend tafelvoetbal spelen jullie lekker in het zand. Bekijk onze proeverijen en verschillende cocktail workshops voor een groepsuitje met een relaxt karakter!

beachclub-copacabana

PROEVRIJEN GROEPSUITJE DEN HAAG

een leuke afsluiter van jullie groepsuitje in DEN HAAG

De OhOhDenHaag Kroegentocht is iets wat jullie eigenlijk niet mogen missen tijdens jullie groepsuitje Den Haag. 

Onze partygidsen nemen jullie mee naar de leukste hotspots van het centrum! Live muziek, leuke feest cafés en spetterende clubs. En dat al vanaf 21:00 uur!

De kroegentocht start iedere zaterdag op de Grote markt. Met tientallen kroegtijgers zetten we al vroeg de leukste zaken vol. Een leuke mix van mensen met verschillende achtergronden en leeftijden die maar 1 doel voor ogen hebben. En dat is feesten!

Niet alleen binnenin de kroegen is het 1 groot feest. De partygidsen zetten tijdens het lopen hun boombox aan en al twerkend lopen jullie van feestcafe naar feestcafe. 

Liever een privetourtje met 1 van onze gidsen? Boek de prive tour!

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

DINERS GROEPSUITJE DEN HAAG