HOCKEYTEAMUITJE

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

hockeyteamuitje

MEER DAN 100 TOFFE ACTIVITEITEN VOOR JULLIE HOCKEYTEAMUITJE

Wil je een leuk hockeyuitje organiseren met het oog op teambuilding of gewoon voor de fun? Wij hebben meer dan 100 activiteiten voor je op een rij gezet om een onvergetelijk hockeyteamuitje te organiseren

Boek een leuke strandactiviteit zoals archery tag dickhunt, crazy beach twister of expeditie robinson. Willen jullie ‘s avonds op stap? De OhOhDenHaagkroegentocht is een must voor elk hockeyteamuitje!

Zijn jullie op zoek naar een complete dag met een leuke workshop inclusief diner en wellicht een avondprogramma en overnachting? Met onze combodeals krijgen jullie mega veel korting. Hoe meer jullie boeken hoe hoger de korting!

HOCKEYTEAMUITJE

Boek een leuke strandactiviteit zoals archery tag dickhunt, crazy beach twister of expeditie robinson. Willen jullie ‘s avonds op stap? De OhOhDenHaagkroegentocht is een must voor elk hockeyteamuitje!

Zijn jullie op zoek naar een complete dag inclusief diner en wellicht een avondprogramma en overnachting? Met onze combodeals krijgen jullie mega veel korting. Hoe meer jullie boeken hoe hoger de korting!

STRANDACTIVITEITEN HOCKEYTEAMUITJE

EEN HOCKEYUITJE MET KORTING

Stel jij bij de burgerking ook het liefst je eigen burger samen? Have it your way want bij ons stel je een ultiem hockeyuitje samen en krijg je op ieder onderdeel van jullie dag een mooie korting!

Kies uit meer dan 100 middagactiviteiten, 10 dineropties en kies eventueel voor een leuke kroegentocht en overnachting. Doe onze test en beantwoord 5 vragen. Jullie krijgen meteen de combodeal te zien die het best bij jullie past.

Vervolgens kunnen jullie elke combinatie maken die jullie willen en zien jullie meteen hoeveel korting jullie krijgen per onderdeel. Hoe meer jullie via onze site boeken hoe hoger de korting zal zijn. 

Jullie kunnen zelf jullie combodeal samenstellen en naar jullie mail sturen of zelfs delen in je whatsapp groep met een druk op de knop. Komen jullie er niet uit dan kijken we graag even met jullie mee!

WORKSHOPS HOCKEYTEAMUITJE

SLUIT JULLIE HOCKEYUITJE AF MET DE KROEGENTOCHT!

Wat is er nou leuker dan ‘s avonds lekker gek doen met je teamgenoten? Tijdens onze OhOhDenHaag Kroegentocht nemen we jullie mee langs alle hotspots van Den Haag.

We starten om 21:00 op het gezelligste plein van Den Haag waar jullie lekker buiten kunnen staan als het nog lekker weer is. Vervolgens gaan we de kleine straatjes om even helemaal los te gaan op een vette band!

We zetten elke zaak vol en lopen gemiddeld met 40 tot 100 man door de stad! Naarmate de avond vordert worden de zaken steeds groter en we eindigen in een vette club die openblijft tot in de vroege uurtjes!

Op de bar dansen is eerder regel dan uitzondering en deze kroegentocht is echt legendarisch en iets om nooit te vergeten!

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

CITYGAMES HOCKEYTEAMUITJE

DEZE HOCKEYTEAMUITJES GINGEN JE VOOR!

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

WATERACTIVITEITEN HOCKEYTEAMUITJE

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

PROEVerijen HOCKEYTEAMUITJE

DE LEUKSTE LOCATIE VOOR HOCKEYUITJES

Den Haag is een mega bruisende stad met veel gezellige pleinen, leuke terrassen en kleine kroegjes. Een voordeel van een hockeyuitje plannen in Den Haag is natuurlijk dat Scheveningen aan Den Haag grenst.

Met de tram rij je binnen 10 minuten van Centrum Den Haag naar het strand. Ook een nachtelijke taxirit hoeft gelukkig geen vermogen te kosten.

Aangezien wij geboren en getogen zijn in Den Haag kennen we alle leuke plekjes. De locaties van al onze activiteiten zijn dan ook goed lekker trendy en mega gezellig.

Wij hebben de leukste restaurants, strandtenten, kroegen en clubs geselecteerd zodat jullie er niet meer naar op zoek hoeven! 

DINERS HOCKEYTEAMUITJE