DE LEUKSTE IDEEËN VOOR KORFBALUITJES

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

groepsuitje-bubbelbal

MEER DAN 100 LEUKE ACTIVITEITEN VOOR KORFBALUITJES

Ben je een korfbaluitje aan het organiseren en ben je op zoek naar een of meer originele activiteiten? Wij hebben meer dan 100 unieke activiteiten en dineropties voor korfbaluitjes of ander sportieve uitjes op een rij gezet!

Wat dachten jullie van een leuke strandactiviteit zoals een potje bumperbal, archery tag of een expeditie robinson op het strand van Scheveningen? Als jullie op zoek zijn naar een lekker diner of avondprogramma zoals een leuke kroegentocht of cocktailworkshop zitten jullie bij ons ook goed!

Als jullie graag een complete dag willen boeken en een combinatie willen maken van middag, diner en eventueel avond dan zijn onze combodeals een goed idee. Hiermee krijgen jullie op elk onderdeel van jullie dag korting!

Hulp nodig? Een van onze medewerkers brainstormt graag met je mee!

KORFBALUITJES

Wat dachten jullie van een potje bumperbal, archery tag of een expeditie robinson op het strand van Scheveningen? Als jullie op zoek zijn naar een lekker diner of avondprogramma zoals een leuke kroegentocht of cocktailworkshop zitten jullie bij ons ook goed!

Als jullie graag een complete dag willen boeken en een combinatie willen maken van middag, diner en eventueel avond dan zijn onze combodeals een goed idee. Hiermee krijgen jullie op elk onderdeel van jullie dag korting!

STRANDACTIVITEITEN KORFBALUITJES

KORFBALUITJES MET KORTING

Stel jij bij de burgerking ook het liefst je eigen burger samen? Have it your way want bij ons stel je een ultiem korfbaluitje samen en krijg je op ieder onderdeel van jullie dag een mooie korting!

Doe onze test en ontdek in 5 vragen welke combodeal het best bij jullie wensen past. Jullie krijgen direct een link naar de pagina waar jullie zelf je combodeal kunt samenstellen.

Maak een keuze uit meer dan 100 activiteiten en diners en stel je ideale dag samen. Hoe meer jullie boeken hoe hoger de korting per onderdeel van jullie dag!

Als jullie een leuke deal hebben gevonden kun je de deal als offerte naar jezelf mailen of in de groepsapp knallen met een druk op de knop.

Hulp nodig? We kijken graag met je mee!

 

WORKSHOPS KORFBALUITJES

deze kroegentocht mag je niet missen!

Als jullie op zoek zijn naar een legendarische avond tijdens jullie korfbaluitje is de OhOhDenHaag Kroegentocht iets wat jullie niet over kunnen slaan.

Met onze geweldige gidsen gewapend met een goede dosis enthousiasme en honderden shotjes wordt dit een avond om nooit meer te vergeten. Op de bar dansen is meer de regel dan uitzondering!

Doordat onze kroegentocht op een gemiddelde zaterdag al gauw tussen de 40 en 100 kroegtijgers trekt zetten we elke zaak gezellig vol.

Zorg dat je fit bent want wij geven 100% lam garantie!

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

CITYGAMES KORFBALUITJES

DEZE KORFBALUITJES GINGEN JE VOOR!

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

WATERACTIVITEITEN KORFBALUITJES

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

PROEVerijen KORFBALUITJES

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR KORFBALUITJES

Met meer dan 70 beachclubs en 500 kroegen en clubs kun je wel zeggen dat Scheveningen en Den Haag redelijk bruisend zijn!

Om de leukste plekjes te vinden in een vreemde stad vergt altijd een hoop uitzoekwerk en dat willen we je graag besparen. Doordat wij geboren en getogen Hagenezen zijn kennen we alle hotspots en werken we alleen samen met de tofste zaken!

Onze strandactiviteiten en workshops op het strand organiseren we bij een van de leukste strandtenten van Scheveningen. We hebben meerdere dineropties en leuke restaurants voor jullie geselecteerd. 

Tijdens onze kroegentocht bezoeken we de gezelligste kroegjes en populairste clubs van Den Haag!

DINERS KORFBALUITJES