OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

19.50

OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

Feest de hele avond door en ontdek de leukste tenten van Den Haag tijdens de OhOhDenHaag Kroegentocht!

Ga los in gezellige kroegjes, leuke feest cafés en spetterende clubs en ontmoet party animals vanuit de hele wereld.

Jong en oud, alleen of met een groep, tijdens een vrijgezellenfeest of gewoon zomaar. Iedereen is welkom tijdens deze Haagse stapavond!

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 1 PERSOON

 • €19,50 PP INCL BTW

 • 4 – 5 UUR

 • 21:00 – 01:30

 • V.A. 18 JAAR

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • 7 SHOTJES

 • 5 KROEGEN

 • PARTY FOTO’S

 • PARTY GIDS

GEGARANDEERD

 • BESPAAR €28,- AAN SHOTJES

 • ONTMOET DE LEUKSTE MENSEN

 • BESPAAR €3,50 AAN CONSUMPTIES

 • ONTDEK DE LEUKSTE KROEGEN

 • BESPAAR TIJD, GEEN WACHTRIJ

INFO OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

De party gids neemt je mee naar de leukste kroegen, feestcafés of clubs in het centrum van Den Haag. Samen met een gezellige groep kroegtijgers van over de hele wereld gaan jullie 5 fantastische locaties af!

We starten op een groot plein waar je tijdens je biertje en je shotje de rest van de party animals kan leren kennen.

De party gids pompt lekkere deuntjes terwijl hij jullie door de gezellige kleine straatjes van de binnenstad loodst en legt alle onvergetelijke momenten vast met een camera. De foto’s zijn de volgende dag al te vinden op onze facebook pagina!

Jullie zullen niet lang nuchter blijven want er worden maar liefst 7 shotjes per persoon uitgedeeld. De OhOhDenHaag Kroegentocht eindigt altijd in een leuk danscafé of vette club waar je de hele avond los kan gaan!

WAAR GAAN WE HEEN?

Er is een grote variatie aan kroegen, feestcafés en clubs tijdens de OhOh Den Haag kroegentocht.

Van echte Haagse feest cafés tot gezellige Ierse pubs.

Van live muziek in rock cafés tot billen schudden in een Cubaanse danstent.

Van pompen in een duistere techno tent tot het dansen op commerciële muziek in een van de bekendste clubs van Den Haag!

Onze routes veranderen regelmatig, net zoals onze party gidsen en kroeg tijgers. We hebben dus geen ‘standaard’ rondje, elke week is weer een verrassing. Zo beleef je een nieuwe ervaring, telkens weer!

Wil jij een keer gratis met ons mee? Houd dan de facebook pagina in de gaten voor leuke acties.

MEETINGPOINT OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

De OhOhDenHaag Kroegentocht start bij Café Zeta in het centrum van Den Haag.

Jullie kunnen je melden bij een van onze party gidsen die hier vanaf 21:00 aanwezig zullen zijn. Ze zijn duidelijk te herkennen aan een t-shirt met ons logo en een groot dienblad met shotjes!

Het adres van het startpunt is Café Zeta, Grote Markt 28, 2511 BG Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Die vraag kunnen we nooit van te voren beantwoorden, we kiezen per week een nieuwe route. De route is per week anders, maar altijd even gek en leuk. We zorgen er ieder weekend weer voor dat de kroegen gevarieerd zijn zodat er voor iedereen wat bijzit. Dus zelfs de rockers, billen schudders en meezingers zullen mee kunnen partyen!

Alle kroegen zijn op loopafstand van elkaar vandaan. Het is altijd verstandig platte schoenen mee te nemen!

De kroegentocht gaat ook door als het slecht weer is. Het kan zijn dat de tijden in de kroeg aangepast worden. Bij slecht weersvoorspellingen is het raadzaam om een poncho mee te nemen. Bij sneeuw is de kroegentocht vaak extra leuk!

Tijdens de kroegentocht krijg je 1 welkomstdrankje en 7 shotjes. In de meeste kroegen kan met de pin betaald worden, maar niet in alle kroegen. Ben je met een groep? Dan adviseren we om van te voren een pot te maken zodat als men binnenkomt bij een kroeg gelijk besteld kan worden voor de hele groep.

Tijdens de kroegentocht ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen jas en spullen. In de eerste 4 kroegen zijn er geen lockers of garderobe aanwezig. In de laatste club die open blijft tot 05:00 uur is een (verplichte) garderobe, deze kost E1,-

Iedereen is welkom tijdens de OhohDenHaag Kroegentocht. Houdt er echter wel rekening mee dat onze gidsen het op zo’n avond erg druk hebben en niet altijd de tijd of de mogelijkheden hebben om voor alcohol vrije shotjes te zorgen. Het welkomst drankje hoeft uiteraard niet alcoholisch te zijn. De prijs van de kroegentocht gaat niet omlaag als er geen alcohol wordt gedronken.

We blijven ongeveer een uur in elke kroeg.

Je mag altijd later aansluiten. Meld dit wel even van te voren zodat we ons telefoon goed in de gaten houden. Bel naar 0642537347 om te vragen waar we zijn!