LIKEUR- EN JENEVERPROEVERIJ

22.50

LIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ

Tijdens deze likeur en jenever proeverij krijg je de beste likeuren en jenevers van de Haagse distilleerderij van Kleef voorgeschoteld.

Met een heerlijk vers brood met smeersels, noten en olijven is dit een top proeverij voor iedere fijnproever!

Onze professionele bartender verteld jullie over de prachtige dranken voor jullie neus. Maar kunnen jullie de volgende dag nog herinneren wat hij heeft verteld na al deze heerlijke drankjes?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • €17,50 – €22,50 PP

 • 1 UUR

 • SCHEVENINGEN / DEN HAAG

INCLUSIEF

 • ERVAREN BARTENDER

 • 3 LIKEUREN 

 • 3 JENEVERS

 • BROOD MET SMEERSELS

 • NOTEN EN OLIJVEN

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN, DE LIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
likeur-en-jenever-proeverij-youtube-video-coming-soon

INFO LIKEUR-EN JENEVER PROEVERIJ

Of jullie nu in de brouwerij in Den Haag willen reserveren of liever een likeur en jenever proeverij hebben op een zonnig terras in Scheveningen op beide locaties worden jullie verwelkomt door een ervaren bartender. Hij / zij kan jullie alles vertellen over de geschiedenis van de brouwerij in Den Haag, het distilleerproces en de vele jenevers en likeuren die hier gedistilleerd worden.

Als jullie besluiten om de likeur en jenever proeverij in de brouwerij in Den Haag te boeken dan kunnen jullie tegen een kleine meerprijs een rondleiding door de brouwerij boeken. Het voordeel van Scheveningen is uiteraard het heerlijke terras en het uitzicht op zee!

Naast de prachtige likeuren en jenevers die jullie voorgeschoteld krijgen zullen jullie ook zeker geen honger lijden. Bij deze proeverij zit een heerlijk vers brood met smeersels, olijven en noten. Zijn jullie echte levensgenieters dan is dit echt een proeverij voor jullie!

Tip! Een likeur en jeneverproeverij is een leuke activiteit tijdens een afdelingsuitje of bijvoorbeeld tijdens een vriendenuitje in Scheveningen.

DE PROEVERIJ

Na een vriendelijke ontvangst door onze likeur en jenever expert worden jullie eerst begeleid naar een gezellig hoekje van het terras. Hier krijgen jullie een kleine introductie over het distilleerproces van deze dranken en de geschiedenis van van Kleef. Uiteraard krijgen jullie geen mega lange verhalen als jullie daar niet op zitten te wachten maar als jullie meer willen weten kunnen jullie altijd de uitgebreide versie vragen.

Er komen brood met smeersels, noten en olijven op tafel en onze jenever expert gaat even de likeuren en jenevers voor jullie inschenken. Jullie krijgen allemaal een plankje met 6 kleine proefglaasjes met daarin alle heerlijke likeuren en jenevers.

Onze bartender verteld per glaasje wat jullie kunnen proeven en hij heeft de volgorde waarin jullie horen te proeven al voor jullie uitgedacht. Van subtiele maar zeer sterke jenevers tot de bekende Haagse Kruidenbaggah en Haagse hopjes likeur alles komt voorbij.

Tijdens deze proeverij krijgen jullie echt een leuke selectie Haagse trots te proeven. Loopt het water jullie al in de mond?

Tip! Ben je opzoek naar een leuke strandactiviteit of workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent in Scheveningen of de prachtige brouwerij in Den Haag kunnen jullie je melden bij de barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg! Binnen no time staat onze jenever expert voor jullie neus en neemt jullie mee naar een mooi plekje op het terras waar jullie lekker kunnen relaxen. Geen paniek de hapjes en drankjes komen eraan!

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer de Likeur en jenever proeverij bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Combineer de Likeur en jenever proeverij met een strandactiviteit en sluit af met een diner tijdens de combodeal Zon zee smullen. Je kunt de Likeur en jenever proeverij ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer de Likeur en jenever proeverij met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347 indien jullie met minder dan 10 personen zijn.

Bent u een groepsuitje aan het plannen en heeft u een bijzondere wens of een apart idee over dit uitje? Wilt u graag een persoonlijke brainstormsessie om een dag te ontwerpen die helemaal bij uw groep past? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek! Wij zijn ook in de avond en in het weekend bereikbaar via de telefoon en onze live chat. Wij denken met zowel kleine als grote groepen mee en leveren maatwerk voor groepen groter dan 25 personen.

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Combineer de Likeur-en Jenever proeverij met een cursus plat Haags of strandactiviteit zoals bijvoorbeeld archery tag of survivor (expeditie robinson)

VERSTUUR MIJN OFFERTE