MASTERCHEF KOOKWORKSHOP

57.50

MASTERCHEF KOOKWORKSHOP

Kijk jij normaal gesproken alle kookprogramma’s en kan je niet wachten om je keuken skills te testen ten opzichten van je vrienden of collega’s? Dan is onze Masterchef kookworkshop op jou lijf geschreven!

Bereid per team een gang van meerdere kleine gerechtjes en maak indruk met jou creaties.

Wie brengt zijn gerechtje perfect op smaak en maakt het meest indruk op onze topchef? Wie pakt de titel van Masterchef?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A 10 PERSONEN

 • €52,50 – €57,50 PP

 • 3 – 4 UUR

 • DEN HAAG OF SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • MASTERCHEF

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • VOLLEDIGE MAALTIJD

 • 2 DRANKJES

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN, MASTERCHEF KOOK WORKSHOP ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
masterchef-kookworkshop-youtube-video-coming-soon

INFO MASTERCHEF KOOKWORKSHOP

De masterchef kookworkshop in Den Haag of Scheveningen is een top workshop voor zowel de echte foodie als voor iemand die elke avond thuisbezorgd besteld. Het is een culinaire strijd waar uiteindelijk 1 winnaar of 1 winnend team uitkomt afhankelijk van de grootte van jullie groep.

Jullie kunnen kiezen uit 14 verschillende landen en thema’s zodat jullie een diner maken dat helemaal bij jullie past. Bij deze kookworkshop zitten 2 rondjes drank inbegrepen maar uiteraard kunnen jullie extra rondjes drank bestellen in ons reserveringssysteem of ter plekke in de kookstudio.

Als je een echte foodie bent kun je altijd je eigen twist geven aan een bepaald recept aangezien er een uitgebreide voorraad aan producten en specerijen aanwezig is in de kookstudio. Ben je niet zo’n held in de keuken dan staan uiteraard alle recepten tot in detail uitgeschreven en loopt onze topchef rond om aanwijzingen en tips te geven.

Willen jullie naast een heerlijk drie gangen tapas menu extra rondes toevoegen zoals een quiz, blinde proeftest, skill test of bijvoorbeeld een wijn, bier of kaas proeverij? Dan is dit allemaal mogelijk in overleg, neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

De workshop word altijd aangepast aan de grote van jullie groep zodat iedereen lekker bezig blijft maar ook tijd heeft om te ontspannen. In de gezellige kookstudio is een heerlijke lange tafel waar jullie als jullie niet aan de beurt zijn en tijdens het eten lekker met zijn allen kunnen zitten.

Wie van jullie kookt de sterren van de hemel en is die echte masterchef?

Tip! Masterchef kookworkshop is een perfecte workshop voor bijvoorbeeld een teamuitje  of een familieweekend. We kunnen deze workshop zowel voor kleine als grotere groepen uitvoeren.

Tip! Een masterchef kookworkshop combineert het maken van lekker eten met teamwork in een culinaire wedstrijd. Erg leuk tijdens bijvoorbeeld een teamuitje of een familieweekend!

DE WORKSHOP

Na een vriendelijke ontvangst en een korte introductie is het tijd om te starten met de masterchef kookworkshop. Jullie worden verdeeld in 3 teams: team voorgerecht, team hoofdgerecht en team nagerecht.

Team voorgerecht gaat als eerste de keuken in om de kleine gerechtjes te bereiden. Zij zullen afhankelijk van de grote van jullie groep allemaal verantwoordelijk zijn voor hun eigen kleine voorgerechtje. Uiteraard kunnen jullie elkaar ook gewoon helpen als jullie minder nadruk willen leggen op het wedstrijd element. Als de voorgerechtjes klaar zijn serveert en presenteert team voorgerecht de hapjes aan tafel en kunnen jullie lekker aanvallen met zijn allen.

Team hoofdgerecht is aan de beurt en mag hun plekje in de keuken claimen. Alle recepten zijn uitgeschreven en onze topchef kijkt mee en beantwoord alle vragen. Uiteraard kunnen jullie je eigen twist geven aan een gerechtje door extra specerijen toe te voegen of het gerecht iets aan te passen. Iedere deelnemer maakt een redelijke portie en alle gerechtjes samen zorgen dat iedereen overal iets van kan proeven.

Team nagerecht heeft inmiddels al lekker gegeten en een tijdje zitten borrelen maar ze zullen nu toch echt aan de gang moeten. Iedereen maakt een heerlijk dessert en nu is het tijd om de laatste gang te serveren.

Tijdens het het bereiden van de gerechten heeft onze topchef mee gekeken en mee geproefd, hij zal zich even moeten beraden wie er met de titel naar huis gaat. Wie werkt het schoonst, heeft de beste snijtechniek, kookt het best op smaak en pakt die titel van masterchef 2020?

In onze gezellige kookstudio in Den Haag worden jullie ontvangen door onze professionele topchef! Hij verwelkomt jullie en zorgt binnen no time dat jullie lekker iets te drinken hebben. Jullie mogen even plaatsnemen aan een gezellige lange tafel en krijgen een korte introductie wat jullie allemaal gaan doen.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer masterchef kook workshop bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Combineer masterchef kook workshop met een strandactiviteit en sluit af met een diner tijdens de combodeal Zon zee smullen. Je kunt masterchef kook workshop ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer masterchef kook workshop met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Als deze activiteit op de dag dat jij wilt reserveren al geboekt is door een andere groep, zijn alle spullen al aanwezig op de locatie en kunnen we wellicht deze activiteit aanbieden voor kleinere groepen. Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347.

Bent u een groepsuitje aan het plannen en heeft u een bijzondere wens of een apart idee over dit uitje? Wilt u graag een persoonlijke brainstormsessie om een dag te ontwerpen die helemaal bij uw groep past? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek! Wij zijn ook in de avond en in het weekend bereikbaar via de telefoon en onze live chat. Wij denken met zowel kleine als grote groepen mee en leveren maatwerk voor groepen groter dan 25 personen.

Onze masterchef kookworkshop wordt gegeven in een gezellige kookstudio in het centrum van Den Haag. Lange tafels, sfeervolle inrichting, mooie kroonluchters. Alsof je een gezellig restaurant binnenloopt waar iedereen de keuken kan betreden. Achterin de studio is de keuken met 2 mega grote kookeilanden waar alle culinaire hoogstandjes uit worden gevoerd. De kookstudio is goed te bereiken met het openbaar vervoer met bus 25, 28, 51 of tram 2,3,4 of 6.

Koken-op-maat Prinsengracht 40, 2512 GA Den Haag.

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie
Onze samenwerkingspartners geven aan rekening te houden met dieet wensen en allergieën, mits dit tijdig doorgegeven wordt. Vraag voordat je boekt aan je groep welke dieetwensen/ allergieën er zijn. Laat ons verderop in het boekingssysteem weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden. Dit doe je door een opmerking te plaatsen bij BESTELNOTITIES, onder het kopje AANVULLENDE INFORMATIE/EXTRA INFORMATIE. Dieetwensen en allergieën kunnen max 7 dagen voor aanvang kosteloos aan ons doorgeven worden. Geef je allergieën en dieetwensen nogmaals aan tijdens je uitje.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Combineer de Masterchef kookworkshop met een leuke cocktailworkshop of strandactiviteit zoals bijvoorbeeld archery tag of survivor (expeditie robinson)

VERSTUUR MIJN OFFERTE