PAALDANSWORKSHOP

23.50

PAALDANS WORKSHOP

Paaldansen is een leuke sexy workout waarbij strakke billen, benen en armen gegarandeerd zijn!

Tijdens een lesje paaldansen leer je je verleidelijk te bewegen in en om de paal en de meeste zullen zelfs ondersteboven kunnen hangen als een echte professional!

Gooi je haar los en je benen in de lucht, ben jij een verborgen natuurtalentje?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • V.A. €21,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • ERVAREN LERARES

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN, PAALDANS WORKSHOP ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
paaldans-workshop-youtube-video-coming-soon

INFO PAALDANS WORKSHOP

Heb jij altijd al bovenin een paal willen hangen en ben je op zoek naar een super leuke workout voor jouw vriendinnengroep, collega’s of vrijgezellenfeest?

Tijdens de Paaldans workshop leer je super verleidelijk in de paal te klimmen, sexy floorworks uitoefenen en zul je bovendien veel lol hebben tijdens de uitvoering!

Jullie instructrice heeft jarenlange ervaring en zal de les aanpassen aan het niveau van de deelnemers en de groep. Jullie leren verschillende moves en jullie mogen uiteraard zo ver gaan als jullie zelf willen. Onze instructrice kan zowel de basisprincipes als de moves met een hoge moeilijkheidsgraad aan jullie leren, dit ligt aan jullie eigen ambitie!

Wie van jullie heeft de beste skills en ontpopt zich als een ware paaldanseres? Vanaf nu kunnen jullie moeiteloos elke man verleiden met jullie nieuwe kunsten. Maar dit is vast niet de reden waarom jij dit een geschikt uitje vindt. Jullie zullen onderling de grootste lol hebben en daar gaat het immers om!

Tip! Deze workshop is ontzettend leuk voor een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje!

Jullie krijgen gegarandeerd buikpijn van het lachen tijdens deze workshop! Lekker gek doen staat centraal. Je leert een aantal draaien, gaat klimmen en zelfs op zijn kop hangen behoort tot de mogelijkheden. Niets moet, alles mag is het motto!

Deze workshop is vooral gemaakt voor meiden die opzoek zijn naar een goede, maar vooral leuke workout! Geen gekke outfits of poespas tijdens deze workshop, wel lekker sportief. Draaien, klimmen, zitten in de paal; alles komt aan bod!

SEXY! staat centraal bij deze workshop. Haal je hakken maar uit de kast en trek je meest sexy sport outfitje aan… Je leert de meest sexy paaldansmoves van onze instructrice, boys watch out!

DE WORKSHOP

Er zijn 3 toffe workshops om uit te kiezen. Iedere workshop start met een warming up en met een lekker muziekje zal de instructrice jullie workshop begeleiden.

Je hoeft niet super lenig of een dansster te zijn om deze workshop goed te volgen. De dansinstructrice heeft al vele vrouwen de kunst van het paaldansen bijgebracht zal zich altijd feilloos aanpassen aan het niveau van de groep!

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

Tip! Ben je opzoek naar een leuke strandactiviteit of andere workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

In een leuke dansschool worden jullie vriendelijk ontvangen door een professionele dansinstructrice.

Vertel haar dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en ze weet genoeg! Voor dames die bij ons hebben geboekt gaat ze altijd net even iets verder dan normaal.

Op de locaties zijn kleedkamers aanwezig waar jullie je spullen veilig kunnen laten liggen tijdens de workshop.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Als deze activiteit op de dag dat jij wilt reserveren al geboekt is door een andere groep, zijn alle spullen al aanwezig op de locatie en kunnen we wellicht deze activiteit aanbieden voor kleinere groepen. Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347.

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting. Combineer de paaldans workshop bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Combineer de paaldans workshop met een strandactiviteit en sluit af met een diner tijdens de combodeal Zon zee smullen. Je kunt de paaldans workshop ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer de paaldans workshop met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

De paaldans workshop wordt in een gezellig pand in hartje Den Haag uitgevoerd. Het pand heeft meerdere lichte ruimtes, alle voorzien van een kleedruimte en spiegels. Alle danspalen kunnen op static en spinning modus.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres is Juffrouw Idastraat 18C, 2513 BG Den Haag

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Thema kleding of extra sexy kleding/ schoenen mag natuurlijk altijd! Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Combineer de Paaldans workshop met een leuke cocktailworkshop of strandactiviteit zoals bijvoorbeeld archery tag of survivor (expeditie robinson)

VERSTUUR MIJN OFFERTE