TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een bijzonder teamuitje in Scheveningen? Kies uit meer dan 100 super originele teamuitjes activiteiten!

Verras je team met een actief uitje op het strand. Expeditie Robinson of Archery tag is perfect als je op zoek bent naar een leuk teamuitje met een lekkere dosis teamwork.

Onze HAKA workshop is geweldig voor teambuilding voor zowel sport teamuitjes als voor zakelijke teamuitjes en is perfect voor jullie teamspirit.

Een ruime keuze uit actieve, culinaire of creatieve workshops op het strand! Gezellig salsa dansen of cocktails shaken met het hele team. Zowel leuk voor kleine teams vanaf 10 personen tot teams met meer dan 100 personen!

Al deze te gekke teamuitjes zijn goed te combineren met een lekkere lunch, proeverij, bbq of ander diner. Wij brainstormen graag met je mee om jouw teamuitje onvergetelijk te maken!

teamuitje-scheveningen

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een bijzonder teamuitje in Scheveningen? Kies uit meer dan 100 super originele teamuitjes activiteiten!

Verras je team met een actief uitje op het strand. Expeditie Robinson of Archery tag is perfect als je op zoek bent naar een leuk teamuitje met een lekkere dosis teamwork.

HAKA is de meest krachtige teambuilding van dit moment voor zowel sportteamuitjes als voor zakelijke teamuitjes en is perfect voor jullie teamspirit.

Ook leuk, een actieveculinaire of creatieve workshop op het strand! Gezellig salsa dansen of cocktails shaken met het hele team. Zowel leuk voor kleine teams vanaf 10 personen tot teams met meer dan 100 personen!

Al deze te gekke teamuitjes zijn goed te combineren met een lekkere lunch, proeverij, bbq of ander diner. Wij brainstormen graag met je mee om jouw teamuitje onvergetelijk te maken!

UNIEKE ACTIVITEITEN

10+ JAAR ERVARING

COMPLEET VERZORGDE DAG

TOP 5 STRANDACTIVITEITEN VOOR TEAMUITJES IN SCHEVENINGEN

teamuitje-scheveningen-the-olympics

THE OLYMPICS

Combineer verschillende strandactiviteiten en strijd voor de titel ”Olympisch kampioen”

Vanaf €32,50 pp

teamuitje-scheveningen-tijdens-levend-tafelvoetbal-op-het-strand

LEVEND TAFELVOETBAL

Jullie zitten vast aan enorme buizen. Lukt het jouw team de bal tegen te houden?

Vanaf €17,50 pp

teamuitje-scheveningen-komt-samen-voor-groepsfoto-na-bumperballen

BUMPERVOETBAL

Beuken en stoten! Scoor een doelpunt door op de bal (of de tegenstander) te schieten!

Vanaf €10,- pp

teamuitje-scheveningen-maakt-vuur-tijdens-expeditie-robins

EXPEDITIE ROBINSON

Puzzels, de eet proef en uiteraard vuur maken! Wie wint deze Expeditie? tot 100 personen tegelijk

Vanaf €12,50 pp

teamuitje-scheveningen-archery-attack-in-het-zand

ARCHERY TAG XL

Mikken, richten en vluchten! Archery Tag met 4 teams in 1 veld en maximaal 60 personen tegelijk!

Vanaf €10,- pp

TEAMUITJES IN SCHEVENINGEN VOOR IEDER BUDGET

Met een zeer ruime keuze aan originele activiteiten is een leuk teamuitje in Scheveningen organiseren een fluitje van een cent. Door onze laagste prijsgarantie en ruime aanbod hebben wij een teamuitje voor ieder budget!

Zo krijg je met onze combodeals op ieder onderdeel van je dag een flinke korting. Dat betekend dus korting op je strandactiviteit, workshop of citygame. Maar ook korting op je diner! Zo blijven goedkope teamuitjes dus echt voordelig!

We denken graag met je mee in een persoonlijke brainstormsessie en helpen je een teamuitje te organiseren dat perfect bij jullie past. Wil je liever eerst zelf rondkijken om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is en wat jullie teamuitje bij ons precies kost? Bekijk dan de combodeals.

In een combodeal combineer je activiteiten met elkaar, er zijn meer dan 1000 combinaties mogelijk! De prijs van je teamuitje inclusief korting verschijnt meteen in ons systeem na het invullen van je gewenste activiteiten. Je zelf gemaakte offerte is bovendien in een druk op de knop naar je mailbox of groepsapp te sturen, handig!

teamuitje-scheveningen-groepsfoto

TOP 5 WORKSHOPS VOOR TEAMUITJES IN SCHEVENINGEN

teamuitje-scheveningen-poker-workshop

POKER WORKSHOP

Gezellig, interactief en spannend poker leren spelen. Leuk voor beginnende en gevorderde spelers!

Vanaf €15,- pp

meiden-maken-cocktails-tijdens-teamuitje-in-scheveningen

COCKTAIL OLYMPICS

De Cocktail Olympics draait om creativiteit en flair! Wordt jij Olympisch kampioen cocktail shaken?

Vanaf €17,- pp

afdelingsuitje-scheveningen-haka

HAKA

Uit New Zeeland, van een echt Marori instructeur! Leer een eigen HAKA speciaal voor jullie team!

Vanaf €30,- pp

cursus-plat-haags-als-onderdeel-van-een-voetbalteamuitje

CURSUS PLAT HAAGS

Pijn in je buik van het lachen! Bergtjuh leert jullie de Haagse tongval onder het genot van een kauwe kletsah!

Vanaf €20,- pp

teamuitje-scheveningen-wie-is-de-chef-kook-workshop

MASTERCHEF KOOK WORKSHOP

Wie van jullie krijgt de titel Masterchef en kookt de sterren van de hemel?

Vanaf €52,50 pp

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE MET LEUKE ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Wat voor het ene teamuitje origineel is, is voor een ander teamuitje misschien wel heel standaard. Bedenk daarom altijd van te voren, wat jouw teamuitje nou precies uniek kan maken. Wil je vooral super originele activiteiten die nog niet veel mensen gezien hebben? Kies dan bijvoorbeeld voor activiteiten zoals levend tafelvoetbal, voetdarts, sumo worstelen, beach twister of een HAKA workshop. 

Zijn jullie dolenthousiast over Expeditie Robinson, wie is de mol of een cocktail workshop dan kan het zo zijn dat er een aantal teamleden zijn die dit al een keer gezien of gedaan hebben. Dit zijn immers zeer populaire activiteiten voor teamuitjes in Scheveningen.

Toch worden deze populaire activiteiten niet overal hetzelfde uitgevoerd. In tegendeel zelfs, wij hebben urenlang gebrainstormd om al onze activiteiten super origineel te maken!

We ontwerpen bijvoorbeeld al onze gps spellen zelf en maken we dikwijls meerdere variaties van dezelfde activiteit. We hebben expeditie Robinson in 3 varianten. De cocktail olympics is een leuke variant op de “standaard” cocktail workshop op het strand, waar jullie individueel of in teams tegen elkaar strijden om de beste cocktail te ontwerpen. Super leuk voor teamuitjes die wel van een beetje competitie houden!

Ook kan je bij ons cocktails shaken tot 100 teamleden tegelijkertijd, iets wat nergens anders kan in Scheveningen. Met zo’n grote groep cocktails shaken is echt een leuke ervaring, iets waar je teamleden nog vaak aan terug zullen denken!

TOP 5 TEAMUITJES OP HET WATER

rib-varen-tijdens-je-teamuitje-in-scheveningen

RIB VAREN

 Met de snelste boten van Nederland met 120 km/h over de Noordzee!

Vanaf €35,- pp

teamuitje-scheveningen-golfsurfen

GOLFSURFEN

Bedwing de golven op het mooiste strand van Nederland tijdens een golf surf clinic!

Vanaf €23,75 pp

teamuitje-gaat-de-grachten-van-scheveningen-in

BORRELBOOT

Een rondvaart naar de leukste plekjes in Den Haag inclusief lekkere hapjes en drankjes!

Vanaf €24,50 pp

suppen-tijdens-je-teamuitje-in-scheveningen

SUPPEN

Leer staand peddelen op een surfboard en ervaar het water op een relaxte manier!

Vanaf €25,- pp

teamuitje-scheveningen-gaat-het-water-op-tijdens-powerkiten

KITESURFEN

Kitesurfen over de woeste wateren van de Noordzee, voor de echte thrillseekers!

Vanaf €85,- pp

TEAMUITJES MET OVERNACHTING IN SCHEVENINGEN

Zijn jullie op zoek naar groepsaccommodatie tijdens jullie teamuitje in Scheveningen dan is er veel keus. Van high end hotels zoals bijvoorbeeld het Kurhaus op de Scheveningse boulevard tot mid-range hotels zoals bijvoorbeeld Aquarius hotel of het strandhotel.

Voor teamuitjes die op zoek zijn naar een budget optie dan zijn er ook dorm rooms te boeken bij Jorplace hostel. Jorplace ligt in de gezellige winkelstraat de Keizerstraat die uitmond op de boulevard van Scheveningen. Gezellig met je voetbalteam of met met de meiden van je afdeling in 1 kamer slapen is natuurlijk een hele grappige ervaring!

Naast een groot aanbod aan hotels en hostels in Scheveningen zijn er ook andere opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld het huren van een huis waar jullie hele team in kan verblijven.

Wij hebben veel contacten en garanderen scherpe prijzen voor overnachtingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

teamuitje-scheveningen-overnachting-jorplace

TOP 5 CITY GAMES VOOR TEAMUITJES IN SCHEVENINGEN

afdelingsuitje-crazy-88-citygame

EXPEDITIE KROEGTIJGER

15 zenuwslopende kroegspelletjes om immuniteit en een trofee!

Vanaf €15,- pp

teamuitje-scheveningen-speelt-deadline

OUTDOOR ESCAPEROOM

De tijd loopt, probeer een aanslag van een terrorist te verijdelen!

Vanaf €15,- pp

teamuitje-scheveningen-gps-spel-wie-is-de-rat

WIE IS DE RAT?

Scoor zoveel mogelijk punten voor jullie team. Wie van jullie is de RAT?

Vanaf €15,- pp

afdelingsuitje-citygame-gps-spel

CRAZY 88

Ontdek Den Haag of Scheveningen en scoor punten met uitdagende opdrachten!

Vanaf €15,- pp

teamuitje-scheveningen-gps-spel-de-bal

VOETBAL HELDEN

Scoor punten met de bal aan je voet en met onze uitgebreide kennisquiz

Vanaf €15,- pp

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR JOUW TEAMUITJE IN SCHEVENINGEN

Wij werken samen met meerdere strandtenten langs de Scheveningse kust. Uiteraard hebben wij een aantal favoriete tenten geselecteerd op flexibiliteit, goede service, bereikbaarheid en uiteraard kwaliteit van de BBQ en drankarrangementen.

Scheveningen heeft een zeer groot uitgestrekt strand van maar liefst 4,5 kilometer lang en 110 meter breed. De +/- 100 strandtenten worden ieder jaar tussen maart en oktober opnieuw op gebouwd vanaf het Haven hoofd tot aan het Zwarte pad. Tussen de twee ligt De Pier, die een fantastisch uitzicht geeft over het gehele strand.

Onze strandactiviteiten en workshops kunnen bij elke locatie worden opgebouwd in combinatie met hapjes en drankjes. Van een borrel op het strand met een bittergarnituur tijdens de ondergaande zon tot een compleet verzorgde bbq met kreeft en langoustines.

Een actieve middag met een bbq maar ook een compleet verzorgt themafeest met cocktailbar, entertainment en overnachting behoort tot de mogelijkheden. We hebben ongelooflijk veel contacten in de gastvrijheidssector langs de kust en kunnen een teamuitje van a tot z voor jullie uitstippelen.

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR JOUW TEAMUITJE IN SCHEVENINGEN

Een leuke locatie waar jullie gezellig met elkaar kunnen socializen is belangrijk. Een locatie die goed bij jullie past is gelukkig niet zo moeilijk te vinden, Scheveningen kent maar liefst 411 strandpaviljoens!

Scheveningen heeft een zeer groot uitgestrekt strand van maar liefst 4,5 kilometer lang en 110 meter breed. De strandtenten worden ieder jaar tussen maart en oktober opnieuw op gebouwd vanaf het Haven hoofd tot aan het Zwarte pad. Tussen de twee ligt De Pier, die een fantastisch uitzicht geeft over het gehele strand.

Van alle strandpaviljoens hebben wij alleen de leukste uitgekozen die perfect passen bij teamuitjes die van sfeer, een goede service en vriendelijke glimlach houden. Van witte strakke strandpaviljoens tot tropische beachclubs, wij werken met een grote diversiteit aan strandtenten samen zodat jullie onbezorgd kunnen genieten op een mooie locatie op het strand.

Onze strandactiviteiten en workshops kunnen bij elke locatie worden opgebouwd in combinatie met hapjes en drankjes. Van een borrel op het strand met een bittergarnituur tijdens de ondergaande zon tot een compleet verzorgde bbq met kreeft en langoustines.

Je kan kiezen voor een actieve middag met een bbq maar ook een compleet verzorgt themafeest met cocktailbar, entertainment en overnachting behoort tot de mogelijkheden. We hebben ongelooflijk veel contacten in de gastvrijheidssector langs de kust en kunnen een teamuitje van a tot z voor jullie uitstippelen.

teamuitje-scheveningen-locatie-beachclub-copacabana

TOP 5 PROEVERIJEN VOOR TEAMUITJES IN SCHEVENINGEN

teamuitje-scheveningen-gin-tonic-proeverij-op-het-strand

GIN TONIC PROEVERIJ

3 Gin Tonics in een gezellige beachclub OF in de beste Gin Tonic bar van Den Haag! Lopen jullie nog recht de zaak uit?

Vanaf €27,50 pp

teamuitje-scheveningen-tijdens-wijn-proeverij

HIGH WINE

De sommelier en de chef hebben een top selectie van wijnen en bijpassende hapjes op elkaar afgestemd!

Vanaf €37,50 pp

teamuitje-scheveningen-likeur-proeverij

JENEVER-EN LIKEUR PROEVERIJ

De beste likeuren en jenevers van de Haagse distilleerderij van Kleef. Inclusief brood met smeersels, noten en olijven!

Vanaf €17,50 pp

teamuitje-scheveningen-bier-proeverij

BIER PROEVERIJ

Bijzondere craftbiertjes. Van een lokale Scheveningse tripel tot een Imperial stout van brouwerij De Molen!

Vanaf €22,50  pp

teamuitje-scheveningen-boekt-whiskey-proeverij

WHISKEY PROEVERIJ

9 verschillende regio’s! Wordt je eigen Whiskypedia en leer als geen ander de Grains van de Malts te onderscheiden.

Vanaf €27,50 pp

EEN TEAMUITJE TOT IN DE LATE UURTJES

Als jullie op zoek zijn naar een originele borrel na jullie teamuitje in Scheveningen dan hebben jullie ‘m nu gevonden. Dit is namelijk de borrel der borrels!

Onze gezellige partygidsen nemen jullie mee op pad in een 4 uur lange tocht langs de beste hotspots van het centrum. Al borrelend feesten jullie in de 5 leukste bars en feestcafés van de binnenstad.

Jullie bezoeken onder andere het bekendste rockcafé van het centrum, waar er een band klaarstaat om jullie te entertainen met live muziek. Maar ook een gezellige Hollandse bar waar regelmatig door de microfoon gezongen wordt en leuke feestcafés en clubs waar je tot in de late uurtjes kan dansen!

Er zijn verschillende tochten waaruit jullie kunnen kiezen. De reguliere kroegentocht die iedere zaterdag van start gaat is zowel voor grote als voor kleinere teamuitjes te boeken. Dit is een echte ervaring en een aanrader als je voor je teamuitje op zoek bent naar iets super origineels waar nog lang over nagesproken zal worden. Naast de reguliere kroegentocht is er ook een privétocht te boeken voor teamuitjes groter dan 25 personen.

TOP 5 DINERS TEAMUITJES IN SCHEVENINGEN

bbq-op-het-terras-van-een-strandtent-na-teamuitje-scheveningen

BEACH BBQ

Onze grillmaster grilt de lekkerste BBQ voor jullie terwijl jullie lekker relaxen op het terras!

Vanaf €26,50 pp

pistool-bewijsstuk-tijdens-moorddiner-voor-teamuitje-in-scheveningen

MOORDDINER

Spanning en sensatie! Unieke personages, wie van jullie ontrafeld de moord tijdens een uitgebreid 3-gangen diner?

Vanaf €47,50 pp

pizza-gerecht-tijdens-teamuitje-in-scheveningen

ITALIAANS DINEREN

Keuze uit 40 authentieke hoofdgerechten + 4 drankjes in het centrum van Den Haag. Mama mia dit is een goeie deal!

Vanaf €25,- pp

zingen-tijdens-popquiz-diner-voor-teamuitje-scheveningen

POPQUIZ DINER

Versla je collega’s met je kennis over de popsterren van de 80’s, 90’s en 00’s en zing mee tijdens de karaoke ronde!

Vanaf €47,50 pp

grieks-gerecht-tijdens-teamuitje-in-scheveningen

GRIEKS DINEREN

Uitgebreid Grieks dineren met Gyros, soewlaki, steaks, Griekse salade en tzaziki inclusief 2 drankjes en een Ouzo… Yamas!

Vanaf €32,50 pp

INDOOR TEAMUITJES

Als jullie een uitje aan het plannen zijn op Scheveningen denk je al gauw aan een aantal leuke strandactiviteiten. Maar wat nou als het regent?

Wij houden niet van half werk en denken vooraf altijd met jullie na over een slecht weer scenario. In ons reserveringssysteem kun je niet boeken zonder een reserve activiteit te selecteren.

Gelukkig hebben we de grootste selectie aan leuke indoor activiteiten voor teamuitjes in de regio dus ook bij slecht weer zitten jullie bij ons ALTIJD goed!

Denk bijvoorbeeld aan expeditie kroegtijger, een zeer grappig spel waar we crazy 88, minute to win it en expeditie Robinson samen hebben gevoegd! Cocktails shaken of de cocktail olympics is super gezellig met een tropisch muziekje op de achtergrond in een leuke beachclub in Scheveningen.

Maar ook een uitgebreide pub- of pop quiz in een gezellige bruine kroeg behoort tot de opties evenals een leuke creatieve workshop!

Snel schakelen zit in ons bloed en we zijn zeer perfectionistisch als het op het uitvoeren van onze activiteiten gaat. Een goede planning is essentieel zodat jullie teamuitje soepel verloopt. We vragen jullie om tijdens het kiezen van een buitenactiviteit, ook meteen voor een reserve activiteit te kiezen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we alle spullen in huis hebben mocht het zo zijn dat het weer niet goed genoeg is voor jullie strandactiviteiten.

We vinden het belangrijk dat jullie voor iets kunnen kiezen wat goed bij jullie past, zodat een indoor teamuitje net zo leuk wordt als een outdoor teamuitje.

Plannen jullie een teamuitje in de winter? Denk dan aan een escaperoom of een masterchef kookworkshop voor jullie indoor teamuitje!

TOP 5 COMBODEALS IN SCHEVENINGEN

teamuitje-op-het-strand-twister

BEACH, EAT, RAVE, REPEAT

1 strandactiviteit nk + diner nk + kroegentocht

Vanaf €38,75 pp

teamuitje-scheveningen-groepsfoto

OHOHDENHAAG

1 activiteit nk + diner nk + kroegentocht nk

Vanaf €42,50 pp

teamuitje-combodeal-in-scheveningen

ZON, ZEE, ZONNEBRAND

2 activiteiten nk + 1 diner nk

Vanaf €41,25 pp

teamuitje-scheveningen-groepsfoto-zand

NOOIT MEER NAAR HUIS

1 strandactiviteit nk + 1 activiteit nk + diner nk

Vanaf €53,75 pp

teamuitje-scheveningen-groepsfoto-na-het-spelen-van-citygame-gps-spel

ZON, ZEE, SMULLEN

1 activiteit nk + 1 strandactiviteit nk + 1 diner nk

Vanaf €36,25 pp

✅ Waar vind ik originele tips en ideeën voor teamuitjes in Scheveningen?

Bekijk hier de top 5 strandactiviteiten, top 5 workshops, top 5 wateractiviteiten, top 5 citygames of kies bijvoorbeeld uit onze heerlijke top 5 proeverijen of top 5 diners en BBQ’s!

✅ Welke activiteiten kunnen wij boeken met de huidige regelgeving en op 1,5 m afstand?

In principe zijn bijna al onze activiteiten behalve de boottochten en kroegentochten te boeken met de huidige maatregelen. We raden sommige creatieve workshops en een aantal strandactiviteiten momenteel af maar voor de meeste activiteiten hebben we een protocol wat ruimschoots voldoet aan de huidge eisen. Aangezien we meer dan 100 verschillende activiteiten aanbieden moeten we uiteraard per activiteit kijken wat er mogelijk is. Gelukkig hebben wij het grootste aanbod in de regio en daardoor altijd een leuk alternatief!

✅ Wat als ons teamuitje niet door kan gaan wegens verlenging van de maatregelen?

Wij zijn heel flexibel als het gaat om annuleringen of verplaatsingen op dit moment. Als de regels verlengt worden of de dreiging toch weer toeneemt kunnen onze klanten alle activiteiten die wij uitvoeren kosteloos annuleren of verplaatsen. Wij kijken liever naar de lange termijn en vinden eerlijkheid en duidelijkheid naar de klant toe erg belangrijk!

ACTIEF TEAMUITJE IN SCHEVENINGEN

Lekker actief doen op Scheveningen is voor veel teamuitjes een goed idee. Misschien zitten jullie veel binnen, bijvoorbeeld op kantoor. Hoe leuk is het dan om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen? Een teamuitje waar veel teamwork bij nodig is versterkt bovendien jullie band met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Robinson waar veel puzzels en proeven vereisen dat jullie goed samenwerken.

Maar ook voor voetbalteamuitjes, of andere sportuitjes is een actieve middag op het strand een perfecte gelegenheid om het groepsgevoel te vergroten. Bovendien is een teamuitje in Scheveningen een leuke afwisseling van een wekelijkse training op het veld!

Zo zijn er veel voetbal gerelateerde activiteiten, zoals bijvoorbeeld levend tafelvoetbal, bumpervoetbal (ook wel zorbball genoemd) voetdarts, voetsnooker of bijvoorbeeld een voetvolley toernooi.

TEAMUITJE EXPEDITIE

Jullie zijn gestrand op een onbewoond eiland en moeten tegen elkaar gaan strijden voor immuntiteit. Expeditie teamuitje is het teambuildingsuitje van Scheveningen en is gebasseerd op Expeditie Robinson en de Engelse versie Survivor.

Puzzels, vuur maken, pijl en boog schieten en eet proeven. Jullie uithoudingsvermogen, lef en ruimtelijk inzicht wordt getest. Alleen goed teamwork en het kiezen van de juiste teamleden voor de juiste opdrachten lijdt tot de winst Wie wordt de nieuwe Robinson van Scheveningen?

Er zijn 3 verschillende expeditie teamuitjes waaruit je kan kiezen, van basic tot extreme dus voor ieder budget zijn er mogelijkheden!

TEAMUITJE KLEIN TEAM

Ben je op zoek naar leuke en originele activiteiten maar bestaat jouw teamuitje uit een klein team? Onze strandactiviteiten in Scheveningen zijn al vanaf 8 personen te boeken. Onze workshops, proeverijen, citygames en diners zijn al vanaf 10 personen te boeken.

Is jouw teamuitje kleiner dan dat, dan kan je altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Wie weet is jouw gewenste activiteit al geboekt op die datum en zijn alle spullen al op het strand aanwezig. Als dat zo is kunnen we altijd wellicht alsnog jullie gewenste activiteit aanbieden.

Voor kleine teamuitjes die op zoek zijn naar een gezellige feest of stapavond bieden wij een hele leuke kroegentocht die jullie langs de leukste bars en clubs van het centrum brengt. Jullie hoeven niet lang te wachten totdat het druk wordt, wij zetten de leukste hotspots al vanaf 21:00 uur vol met tientallen andere kroegtijgers.

De kroegentocht is al vanaf 1 persoon te boeken en  gaat van start met een minimum van 15 personen. Bestaat jullie teamuitje dus uit 2, 3, 4 of meer mensen dan kunnen jullie prima mee!

Liever een privetochtje voor alleen de leden uit jouw team? Een prive kroegentocht is vanaf 25 personen te boeken!

LOW BUDGET TEAMUITJE IN SCHEVENINGEN

Niet ieder teamuitje heeft een groot budget en dat geeft niets, want het is bij ons ook zeker mogelijk om een Low budget teamuitje te organiseren op het strand.

Wij geven jullie altijd de beste deal en hanteren de laagste prijs. Daarnaast geven we een hoop korting op alle onderdelen van jullie dag tijdens een combodeal en dat maakt een low budget teamuitje organiseren wel heel gemakkelijk.

Wil je graag dineren in Scheveningen maar is een bbq in een strandtent aan zee toch te duur? Kies dan voor de budget bbq in de gezellige tuin van Jorplace!

Naast dat jullie flink kunnen besparen op de activiteiten tijdens jullie teamuitje kunnen jullie ook een dagvullend programma samenstellen, waar jullie leuke activiteiten combineren met een zelf uitgestippelde wandeling door de duinen, een zelf verzorgde picknick op het strand en bezoekje aan de pier met prachtig uitzocht over het gehele strand. Ben je opzoek naar nog meer low budget ideeën voor je teamuitje kijk dan op deze link.