VACATURES

Wordt jij onze nieuwe topper?           Mail of bel ons!      T: 0642537347      E: info@OhOhDenHaagKroegentocht.nl

vrijgezellenfeest-mannen-in-scheveningen-tijdens-kroegentocht

KROEGENTOCHT BEGELEIDER

Functie omschrijving: Als partygids begeleid je groepen vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes en toeristen door het centrum van Den Haag.Als partygids maak je graag contact met de deelnemers en ben je niet vies van een dansje en een sjansje. Je weet goed je mannetje (of vrouwtje) te staan en je weet van bijna iedere situatie een feestje te maken. Je bent een gezellige enthousiasteling en op stap gaan is helemaal jouw ding.Je bent tussen de 21 en 30 jaar oud en je deinst niet terug van een grote groep. Je kan leiding geven en je bent stipt (ook al heb je last van een kater).

Dagen: zaterdag van 20:30 – 02:00. Indien je op zoek bent naar langere uren of meer dagen is deze functie ook goed te combineren met andere werkzaamheden in ons bedrijf!

vrijgezellenfeest-mannen-scheveningen-bumperbal

SPELBEGELEIDERS

Functie omschrijving: Als spelbegeleider zal je diverse activiteiten helpen opzetten en afbouwen op het strand van Scheveningen. Je zal diverse groepen speluitleg geven en je zal functioneren als coach / scheidsrechter. Je bent een echte beachgirl of beachboy en lekker sportief bezig zijn is helemaal jouw ding. Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en vindt het niet eng om voor een groep te staan. Je bent fysiek fit, je bent stipt en je hebt enige affiniteit met sport. Ben je een echte aanpakker en ben ben je opzoek naar een super leuke werkplek? Neem contact met ons op!

Dagen: Voornamelijk zaterdag maar ook weleens doordeweeks.

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-workshop-dildo-maken

CREATIEVE WORKSHOP BEGELEIDERS

Functie omschrijving: Als workshop begeleider zal je alle benodigdheden die nodig zijn om de workshop uit te voeren op de locatie klaarleggen. Je verwelkomt de groep en legt de groep stapsgewijs uit hoe de workshop in elkaar steekt. Je let in de tussentijd goed op en helpt de deelnemers waar nodig. Je vindt het niet eng om iets uit te leggen of voor te doen aan een groep. Je bent sociaal en houdt ervan om lekker creatief aan de slag te gaan!

Dagen: Voornamelijk zaterdag maar ook weleens doordeweeks.