WAT GEBEURT ER ALS HET WEER MIJN ACTIVITEIT HINDERT?

Bij goed weer zetten we lange tafels in het zand neer. Bij slecht weer verplaatst de workshop zich binnenin de tropische beachclub.

Bij slecht weer kan de workshop gewoon doorgaan. Jullie workshop coach heeft een gezellig plekje voor binnenin de beachclub gereserveerd. Binnenin de beachclub staan leuke tafeltjes en loungebanken met daarnaast vuurtjes en warme kleedjes. Lekker knus dus!

Tijdens het boekingsproces vragen we je om reserve activiteit te kiezen. Er zijn verschillende reserve activiteiten waaruit je kan kiezen. Kies je gewenste reserve activiteit uit zodat wij rekening kunnen houden met je wensen in het geval van slecht weer. Mochten jullie meerdere buiten activiteiten gekozen hebben die allemaal niet door kunnen gaan wegens slecht weer, dan kiezen we in overleg met jullie 1 of meerdere reserve activiteiten met een zelfde waarde als het totaal bedrag aan buitenactiviteiten dat jullie oorspronkelijk hebben geboekt.

We bekijken het weerbericht van de app buienalarm en kunnen maximaal 24 uur van te voren zien wat het weer gaat doen. Indien we de activiteit(en) niet kunnen uitvoeren wegens slechte weersomstandigheden, nemen we 24 uur van te voren contact met je op. Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent of houdt je mailbox goed in de gaten.

Bij slecht weer verplaatst de BBQ zich naar binnen. De grill master grilt jullie vlees en groentes in dit geval in de keuken. De bbq wordt geserveerd op grote schalen of vanuit een buffet kar. De bbq wordt steeds bijgevuld. Neem plaats bij een van de gezellige tafeltjes of lounge hoekjes.

WAT IS DE PRIJS VAN MIJN ACTIVITEIT?

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan de pagina van de activiteit waar je de prijs van wil weten om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan de activiteitenpagina van de combodeal om de prijs voor jullie groep te berekenen. Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken EN door de activiteiten die jullie kiezen. Iedere activiteit heeft een unieke prijs. Het kortingspercentage staat telkens bovenaan weergegeven, de prijs van de activiteit is achter iedere activiteit aangegeven. Zodra je alle opties correct hebt ingevuld berekent ons systeem de prijs van ieder onderdeel met korting. Druk onderaan de pagina op BEREKEN MIJN KORTING en de totale prijs inclusief korting verschijnt!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

HOE KAN IK PROFITEREN VAN EEN HOGE KORTING?

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Naast dat we je korting geven op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

VERZORGEN JULLIE OOK GROEPSUITJES OP MAAT?

Bent u een groepsuitje aan het plannen en heeft u een bijzondere wens of een apart idee over dit uitje? Wilt u graag een persoonlijke brainstormsessie om een dag te ontwerpen die helemaal bij uw groep past? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek! Wij zijn ook in de avond en in het weekend bereikbaar via de telefoon en onze live chat. Wij denken met zowel kleine als grote groepen mee en leveren maatwerk voor groepen groter dan 25 personen.

WAAROM MOET IK VOOR EEN HOGER AANTAL PERSONEN BOEKEN DAN AANGEGEVEN IS BIJ INFORMATIE?

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je bij sommige activiteiten vanaf 6 of bij sommige activiteiten vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 8 personen of  minimaal 10 personen kan selecteren.

We hebben een minimale startprijs per activiteit uitgerekend. De minimale startprijs is op basis van 8 personen of op basis van 10 personen, afhankelijk van de activiteit. Dit betekend echter niet, dat je niet met minder dan 8 of in sommige gevallen 10 kan boeken.

Als deze activiteit op de dag dat jij wilt reserveren al geboekt is door een andere groep, zijn alle spullen al aanwezig op de locatie en kunnen we wellicht deze activiteit aanbieden voor kleinere groepen. Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347.

WAT IS DE LOCATIE VAN MIJN ACTIVITEIT?

Al onze activiteiten worden alleen op de allerleukste locaties gegeven. We hebben de locaties met zorg uitgekozen en werken daarnaast alleen maar met samenwerkingspartners waar we 100% achter staan. Hierdoor weten we zeker dat jullie een leuk uitje krijgen, lekker zullen eten en drinken en op en top verzorgt worden, of we een activiteit nu zelf uitvoeren of niet!

Sommige activiteiten kunnen alleen geboekt worden in het centrum van Den Haag. Andere alleen aan het strand van Scheveningen en weer andere kunnen zowel in Den Haag als in Scheveningen geboekt worden.

In iedere pagina staat de locatie van de activiteit uitgebreid beschreven onder het kopje LOCATIE.

KAN MIJN ACTIVITEIT OOK OP EEN ANDERE LOCATIE PLAATSVINDEN?

Liever je uitje bij een andere locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met jullie mee!

HOE KAN IK HET BESTE REIZEN?

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

KAN IK OOK ACHTERAF OP FACTUUR BETALEN?

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

IK WIL HET LIEFST LANG VAN TE VOREN BOEKEN, MAAR ER ZIJN NOG EEN AANTAL PERSONEN IN MIJN GROEP DIE TWIJFELEN?

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij sommige activiteiten is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen.

Neem altijd vooraf contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is!

HOE RESERVEER IK EEN ACTIVITEIT?

  1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de activiteiten pagina.
  2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
  3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
  4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
  5. Vul je gegevens in.
  6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

  1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
  2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
  3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

MIJN VRAAG STAAT HIER NIET TUSSEN

Wat vervelend dat je vraag hier niet tussen staat. We hebben een groot aanbod aan activiteiten en kunnen helaas niet alle vragen op deze pagina beantwoorden.

Surf naar de activiteit waar je een vraag over hebt en bekijk nog even de veel gestelde vragen onderaan de desbetreffende pagina. Eerder gestelde vragen over de desbetreffende activiteit zijn hierin opgenomen, grote kans dat je vraag er tussen zit!

Je kan uiteraard ook even contact met ons opnemen. Let op, we behandelen alleen korte vragen beknopt via de mail of live chat. Indien je meerdere vragen of een uitgebreid antwoord op je vraag wilt hebben, neem dan even telefonisch contact met ons op.

We staan ma t/m zo van 08:00 tot 20:00 voor je klaar en beantwoorden alle vragen graag uitgebreid. Duidelijkheid is 1 van onze kernwaarden, vandaar dat we je liever persoonlijk te woord staan. Je mag ons het hemd van ons lijf vragen en we denken graag met jullie mee!