AFTERMOVIE

200.00

AFTERMOVIE

Rust een van de boys uit met een bodycam en film alle vette actie momenten. Onze drone zal met jullie meevliegen voor beelden van bovenaf!

Met een vette aftermovie van jullie teamuitje zullen jullie je legendarische dag nooit meer vergeten!

Geef jullie lijflied aan ons door en met de best gekozen momenten krijg je een super zieke aftermovie!

AANTAL PERSONEN

TOTAAL:

INFORMATIE

 • GEMONTEERD IN 10 DAGEN

 • 50% KORTING NU € 100,-

 • SCHEVENINGEN & DEN HAAG

INCLUSIEF

 • BODYCAM

 • VIDEODRONE

 • PROFESSIONELE BEGELEIDING

 • CAMERAMAN

 • MONTAGE

 • EIGEN MUZIEK

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER DE VIDEO VAN EEN AFTERMOVIE EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, EEN AFTERMOVIE ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO AFTERMOVIE

Er staat een legendarisch teamuitje op de planning die jullie nog lang zal bijblijven.

Door een van je teamgenoten een bodycam aan te laten trekken zullen alle momenten vast gelegd worden. En dat is niet alles, want ons team filmt mee!

Onze professionele cameraman zal met een drone rakelings over jullie hoofd vliegen om die vette actiemomenten haarscherp vast te leggen. De combinatie van beelden vanuit een bodycam met dronefootage zorgt voor zeer professionele video’s.

We gebruiken alleen de tofste actiemomenten en samen met jullie lijflied en een paar tricks wordt jullie aftermovie een feit!

De camera zal jullie de hele dag volgen. Per geboekt onderdeel zal dat ongeveer 1 minuut gemonteerde film opleveren. Boeken jullie bijvoorbeeld een strandactiviteit, BBQ en kroegentocht dan krijgen jullie een mega vette gemonteerde film van 3 minuten na 10 dagen toegestuurd!

Voeg een aftermovie toe aan je dag en krijg de beste souvenir uit de geschiedenis in handen.

Fuck foto’s, GO PRO!

VEELGESTELDE VRAGEN

De videodrone en bodycam worden bediend door onze professionele cameraman.

De aftermovie wordt binnen 10 dagen gemonteerd en opgestuurd naar het opgegeven adres.

Wij schieten alleen spontane video en zullen geen zaken in scene zetten, tenzij jullie hier zelf om vragen. Door het gebruik van een videodrone en de bodycam zullen jullie weinig merken van de opnames tijdens jullie uitje.

Onze bodycam is verzekerd tegen schade tijdens de activiteiten.

Laat verderop in het boekingsproces bij de notities weten welk nummer je graag wil horen. Vermeld de titel en de artiest en vermeld het adres waar we de aftermovie naar toe kunnen sturen.

De prijs van de video hangt niet af van de lengte van de video. Je moet rekenen op 1 minuut video lengte per activiteit. Onder activiteiten verstaan wij bijvoorbeeld: Lunch, Borrel, Diner, Strandactiviteit, Workshop, Kroegentocht.

Er kan van te voren aangegeven worden wat er absoluut niet in de video moet voorkomen. Helaas is het aanpassen van de video nadat deze al gemonteerd is niet gratis. Het aanpassen van de video kost nogmaals €100,-

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, locatie, videodrone, cameraman, bodycam.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
VERSTUUR MIJN OFFERTE