ARCHERY TAG

22.50

ARCHERY TAG

Bij OhOhDenHaag Kroegentocht starten jullie uiteraard op het terras met koud bier en eindigen jullie met een real life duck hunt. RUN DUCKIE RUN!

Zitten jullie eigenlijk te denken aan een potje paintballen? Hou daar is mee op en lees even verder, want dit is een veel betere optie in de zomer!

Lekker in je zwembroek op het strand en met je blote voeten in het zand. De zon op je gezicht en een lekker Schevenings briesje, wat wil je nog meer dan?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • RENNENDE EEND

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • SCHEIDSRECHTER

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN ARCHERY TAG EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, ARCHERY TAG ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO ARCHERY TAG

Hebben jullie dat paintballen ondertussen ook wel een keer gezien? Archery tag is de nieuwe sensatie en al helemaal op het strand!

In de zomer kan het af en toe flink benauwd worden. Zeg nou zelf, je wil toch geen uur in de auto zitten om vervolgens met je klamme lichaam in een overal te klimmen? En dan in je warme pakkie nog even door een stoffig bos rennen, zonder uitzicht op een koud biertje op een lekker terras binnen 5 minuten?

Als dit allemaal logisch klinkt en je even lekker wilt knallen met de boys dan is dit de activiteit voor jullie!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Robin wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Met uitzicht op onze battle arena legt onze Robin het een en ander uit wat betreft de techniek, materiaal en veiligheid. Als jullie je drankje op hebben is het tijd om de slippertjes uit te trekken en kan de strijd beginnen!

Voordat jullie elkaar onder vuur nemen in het slagveld krijgen jullie de kans om jullie Archery Tag skills te verbeteren. De meeste van jullie zullen het schieten en het raken van de targets al snel onder de knie krijgen.

Zodra jullie twee teams hebben gemaakt starten jullie met Team Deathmatch, ik denk niet dat ik uit hoef te leggen wat ik hier bedoel. Wie gaat er vandoor met de winst en pakt de eerste punten?

Vervolgens gaat de Battle Royale van start. Een spel waarbij iedereen met de rug naar elkaar in een cirkel staat. Als het startsein klinkt dan wordt het vechten om een bunker. De last man standing is de winnaar! Nummers 1,2 en 3 verdienen weer punten!

We eindigen met real life duckhunt! Een levensgrote eend rent al kwakend door het veld. Wie hem raakt, scoort een punt.

Aan het einde van de drie rondes worden de punten bij elkaar opgeteld en zal de Robin Hood van jullie team in de prijzen vallen!

Is jullie spits ook met pijl en boog de scherpschutter van het team?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Archery Tag zal dan ook buiten, naast de beachclub plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Archery Tag boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Archery Tag naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Archery Tag niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Als het regent gaat Archery Tag helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Een lekker soundje op de achtergrond, een fantastisch uitzicht, overal lekkere wijven in bikini en koud bier in overvloed! Wie dit heeft geregeld is nu al de MVP van het team! Jullie gaan lekker schansen van de BBQ, eet zoveel als jullie willen, de Beach BBQ is all you can eat! Na een middag vol activiteiten of een zware training met je voetbalteam is dit toch een toplocatie om even bij te tanken? Of zitten jullie liever jasje, dasje in een chic restaurant?
  x
 • CAPOERIA WORKSHOP

  CAPOEIRA WORKSHOP

  Krijg de Braziliaanse vechtdans onder de knie tijdens een lekkere sportieve workshop op het strand! Onze professionele capoeira leraar heeft een aardige Braziliaanse dansroutine voor jullie in petto. Capoeira is namelijk een mix van vechtkunst, acrobatiek en muziek! Hebben jullie een flexibele tropische verrassing in jullie team zitten?
  x