BORREL IN THE CITY

13.50

BORREL IN THE CITY

Ga jij met je voetbalteam een dagje Den Haag verkennen en zoeken jullie een “lekkah plekkie” om even een 3e helft in te lassen? Dan zitten jullie met ons Borrel in the City arrangement helemaal top!

Lekker met je kop in de zon op het terras met de boys en lekker discussiëren over het afgelopen seizoen. Een gezellige borrel is een must in elk voetbalteamuitje!

Een rondje koud bier en een portie bitterballen alsjeblieft! Heeft u toevallig ook sambuca mevrouw?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 13,50 PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 8 MUNTJES

 • BITTERGARNITUUR

 • GEZELLIG TERRAS

 • VRIENDELIJKE BEDIENING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BORREL IN THE CITY EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VOETBALTEAMUITJE, DE BORREL IN THE CITY ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BORREL IN THE CITY

Na een trainingsmiddag, een aantal activiteiten of gewoon net na het ontbijt. Ons Borrel in the City arrangement is eigenlijk de hele dag door een goed idee!

Plof neer op een heerlijk terras met jullie kop in de zon en laat je bedienen door die knappe Haagsche meid! Maar pas op, de meisjes uit Den Haag zijn niet op hun bekkie gevallen!

Dit is een lekker moment om is even het afgelopen seizoen door te nemen. Wat zijn er weer een hoop mensen te laat op de training gekomen dit jaar en was die gele kaart van afgelopen week nou wel zo nodig? Je hoeft ons niet te vertellen dat er in een voetbalteam een hoop gediscussieerd wordt en waar gaat dat nou beter dan op het terras onder het genot van een biertje en een ordinaire bittergarnituur?

Wij hebben een mooi plekje voor jullie gereserveerd en een top arrangementje voor jullie samen gesteld. Het is altijd handig om dit soort dingen van tevoren te regelen! Dat scheelt een hoop gezeik met het delen van de rekening want die eikel van een spits heeft weer geen cash bij zich en de tikkies bewaren jullie maar voor het rondotje!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij dit gezellige terras arriveren kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken of rond een lange tafel en binnen no time wordt de bestelling voor jullie drankje bij jullie opgenomen.

De keuken hoort jullie waarschijnlijk al vanaf de hoek van de straat aankomen en laat meteen het mandje met bittergarnituur zakken in het vet, jullie zullen wel uitgehongerd zijn dus eet smakelijk!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HOE WERKT HET?

Wij werken met muntjes tijdens onze borrel die jullie bij aankomst op locatie overhandigd zullen krijgen. Dit heeft het voordeel dat iedereen binnen jullie groep hetzelfde betaald heeft voor dezelfde hoeveelheid muntjes. Dit voorkomt dat als er weer 1 is die geen bier drinkt en alleen borrel cola drinkt dat je moeilijk moet gaan doen met de pot. Iedereen krijgt 8 muntjes een biertje kost 2 muntjes en de rest iets meer, zo krijg je nooit gezeik achteraf dat pietje vindt dat Sjakie meer moet betalen…

HAPJES EN DRANKJES

De Borrel in the City is inclusief 8 munten en 4 warme hapjes per persoon.

De hapjes:

Oma Bobs bitterballen, oude kaas stengel, chicken bites, crispy garnalen, groenteloempia.

De drankjes:

2 munten voor tapbier Heineken, 0% bieren, frisdrank, verse jus, alle warme dranken
3 munten voor wijn, bubbels, speciaal bieren
4 munten voor mixjes, longnecks

LOCATIE

Er zijn verschillende locaties beschikbaar voor dit borrelarrangement, neem contact met ons op voor meer informatie.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Borrel in the City boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij de borrel horen af te reken, dit gaat dus alleen over consumpties die jullie besteld hebben toen de muntjes al op waren. Overige consumpties moeten voor vertrek worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • GIN TONIC PROEVERIJ

  GIN TONIC PROEVERIJ

  Lekker Gin Tonics hakken in een gezellig café in Den Haag, dat is pas een relaxt uitje! Het café staat bij menig Hagenezen bekend als de beste Gin Tonic bar van de stad. En dat is ook terecht! Met meer dan 150 soorten Gin en meer dan 20 tonic mixers kan deze barman zich wel een echte expert noemen. Hij is dan ook degene die jouw lekkere Gin Tonics gaat maken, lucky you!
  x
 • POKER WORKSHOP

  WORKSHOP POKEREN

  Pokeren is een populair spel in vele sportkantines. Willen jullie in de toekomst de andere teams helemaal leeg spelen? Volg dan een pokerworkshop bij onze pokerpro! Deze workshop kost wel wat maar als je goed oplet, levert het vele malen meer op in de toekomst. Eigenlijk is dit gewoon een goede investering en een logische call. Onze Poker workshop is inclusief een whisky en uiteraard een sigaar. Heb jij de perfecte pokerface?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x