BORREL ON THE BEACH

13.50

BORREL ON THE BEACH

Na al die trainingen en wedstrijden het afgelopen jaar hebben jullie zeker een lekkere borrel verdient! Ijskoud bier, bittergarnituur en het zonnetje staat op standje smeer je lekker in. Wie gaat er mee naar Scheveningen?

Wij hebben heerlijk hoekje gereserveerd op een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Vriendelijke bediening, heerlijke deephouse op de achtergrond en een prachtig uitzicht met al die vrouwen in bikini. Wat wil je nog meer tijdens een voetbalteamuitje?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 13,50 PP INCL BTW

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 8 MUNTJES

 • BITTERGARNITUUR

 • GEZELLIG TERRAS

 • VRIENDELIJKE BEDIENING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BORREL ON THE BEACH EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE BORREL ON THE BEACH ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BORREL ON THE BEACH

Na een dag vol actie op het strand zijn jullie wel toe aan een derde helft natuurlijk. Dat levend tafelvoetbal was echt helemaal te gek maar toch redelijk vermoeiend zo met die zon recht in je bakkes! Of misschien heeft jullie trainer jullie eerst even afgemat in de duinen vanochtend met een conditietraining?

Geen paniek want wij zijn routiniers als het aankomt op het organiseren van de perfecte derde helft! Laat ons dit regelen en riskeer niet dat je uren loopt te zoeken naar een plekje op een mooie dag. Scheveningen zit bij mooi weer helemaal vol en een tafel voor 11 zit er echt niet in als je niet van tevoren reserveert…

Op het terras van deze gezellige beachclub zal er een leuk plekje voor jullie gereserveerd zijn. De beachclub heeft een chille vibe en er worden heerlijke soundjes gedraaid. Plof neer in een van de loungebedden of neem plaats in een van de enorme stoelen. Ondertussen wordt er koud bier geserveerd en binnen no time staan er warme hapjes voor je neus!

Spreek even lekker het seizoen door want wat was die scheids van afgelopen weekend een enorme eikel en was die gele kaart nou wel echt nodig dan? Wie waren er te laat op de training eigenlijk en hebben jullie nog kans om eerste te worden?

Of jullie dit seizoen nou kampioen worden of niet als jullie deze borrel boeken voelen jullie je sowieso winnaars!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie drankje bij jullie opgenomen.

De keuken hoort jullie waarschijnlijk al vanaf de boulevard aankomen en laat meteen het mandje met bittergarnituur zakken in het vet, jullie zullen wel uitgehongerd zijn dus eet smakelijk!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HOE WERKT HET

Jullie krijgen op locatie een aantal muntjes uitgedeeld. Met deze muntjes kan je allerlei lekkere versnaperingen krijgen. Onze tip: verdeel de muntjes met je teamgenootjes. Dit heeft het voordeel dat iedereen binnen jullie groep hetzelfde betaald heeft voor dezelfde hoeveelheid muntjes. Willen er een paar meiden cocktails drinken terwijl de rest aan de wijn zit is dit dus geen probleem, alleen kost dit hen meer muntjes. En dat scheelt een hoop gedoe met de rekening!

HAPJES EN DRANKJES

De borrel op het strand is inclusief 9 munten en 4 warme hapjes per persoon.

De hapjes:

Oma Bobs bitterballen, oude kaas stengel, chicken bites, crispy garnalen, groenteloempia.

De drankjes:

2 munten voor tapbier Heineken, o% bieren, frisdrank, verse jus, alle warme dranken
3 munten voor wijn, bubbels, speciaal bieren
4 munten voor mixjes, longnecks

Er kunnen extra munten gekocht worden op locatie. Met de munten krijg je korting op de drankjes!

LOCATIE 

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Borrel on the Beach vindt plaats op het terras van de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Borrel on the Beach boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij de borrel horen af te reken, dit gaat dus alleen over consumpties die jullie besteld hebben toen de muntjes al op waren. Overige consumpties moeten voor vertrek worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Bij minder weer verplaats de Borrel on the Beach naar binnen. De beachclub is ook binnen gezellig en bij slecht weer gaan de haartjes aan.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Een lekker soundje op de achtergrond, een fantastisch uitzicht, overal lekkere wijven in bikini en koud bier in overvloed! Wie dit heeft geregeld is nu al de MVP van het team! Jullie gaan lekker schansen van de BBQ, eet zoveel als jullie willen, de Beach BBQ is all you can eat! Na een middag vol activiteiten of een zware training met je voetbalteam is dit toch een toplocatie om even bij te tanken? Of zitten jullie liever jasje, dasje in een chic restaurant?
  x
 • STRANDRUGBY

  STRANDRUGBY

  Heb jij die spits in het team, die altijd een grote mond heeft en wel een lesje nederigheid kan gebruiken? Ga dan voor een potje strandrugby en laat voor altijd zien wie de baas is!

  Lekker met de blote voeten in het zand, een Schevenings windje door je haren en een rugby baan van bijna 20 meter lang! Dit is een uitje voor echte levensgenieters!
  x