BUMPER VOETBAL

22.50

BUMPER VOETBAL

Zijn jullie zo’n team die een overtreding hier en daar niet uit de weg gaat? Dan is Bumper Voetbal echt iets voor jullie!

In het begin gaat het tijdens Bumper Voetbal nog over scoren. Maar dit veranderd vaak al gauw in een spel waarin je met mach 5 tegen elkaar aanrent, nog voordat er ook maar iemand bij de bal is!

Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter heet jullie welkom en zorgt voor ijskoud bier. Of had er iemand liever een Spa Blauw?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / FRIS / WIJN

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • KNAPPE SCHEIDS

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BUMPER VOETBAL EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, BUMPER VOETBAL ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BUMPER VOETBAL

Bumper Voetbal heeft raakvlakken met bijna elke sport en is leuk voor elke sportman maar je hebt natuurlijk wel een streepje voor als je met je eigen voetbalteam bent!

Houd je, je tijdens normale wedstrijden vaak in, omdat je toch al op scherp staat en jullie de scheids tegen hebben? Tijdens Bumper Voetbal bestaan er haast geen overtredingen en wordt tackelen aangemoedigd door de scheids!

Hier kunnen jullie je helemaal laten gaan en hoewel het vaak begint met voetballen. Eindigt het vaak met een soort combinatie van curling en rugby.

De bumper voetballen hebben we in drie maten, zijn van het beste materiaal gemaakt en hebben een Europees keurmerk. Ren tegen je tegenstander aan en rol ermee over het veld. Je hoeft je geen zorgen te maken of de ballen het wel houden!

Wie van jullie teamleden heeft zich tijdens het spel ontpopt tot ware held en wordt voortaan als een soort Christiano Ronaldo en Hulk Hogan kruising gezien?

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie zullen worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Onze Knappe vrouwelijke scheidsrechter wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Onze knappe vrouwelijke scheids legt alle regels aan jullie uit… dat duurt gelukkig niet zo lang want er zijn geen regels! Alles is geoorloofd tijdens een potje Bumper Voetbal dus jullie kunnen in tegenstelling tot de normale zaterdagmiddag helemaal los.

Jullie worden in 2 of meerdere teams verdeeld afhankelijk van de grootte van jullie voetbalteam. Zorg dat je bij de grote jongens zit anders kan je waarschijnlijk een hoop tackles verwachten!

Als jullie teams hebben gemaakt mogen beide teams achter de achterlijn plaatsnemen. De scheids geeft nog even een paar handige tips aan beide teams over hoe je kunt rollen als je, je benen intrekt bijvoorbeeld. De aftrap gaat ietsje anders bij Bumper Voetbal, jullie mogen met mach 5 op elkaar inrennen!

Voor de smeerlappen onder jullie, schwalbes zijn niet nodig want vrije trappen bestaan niet met Bumper Voetbal. Ook hoef je bij onze knappe scheids geen appèl voor hands of buitenspel te maken want daar heeft ze waarschijnlijk toch nog nooit van gehoord!

De bal gaat in het midden van het veld en als de scheids op haar fluitje blaast kan de oorlog beginnen. Zit jij in het beste team en staat jouw team de fles bubbels leeg te spuiten na de wedstrijd?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Bumper Voetbal vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Bumper voetbal boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Bumper Voetbal naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Bumper Voetbal niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Als het regent gaat Bumper Voetbal helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Staan jullie bekend als de praatjes makers of opscheppers van jullie voetbalclub? Dan is dit HET moment om daad bij het woord te voegen en te laten zien uit welk hout jullie gesneden zijn! Leg alle momenten vast met een tablet en wordt beoordeeld op originaliteit en lef door onze gamehost en door het andere team. Dit is waar de echte lefgozertjes van de bluffertjes worden onderscheiden. Durf jij alle opdrachten aan?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • BORREL ON THE BEACH

  BORREL ON THE BEACH

  Na al die trainingen en wedstrijden het afgelopen jaar hebben jullie zeker een lekkere borrel verdient! Ijskoud bier, bittergarnituur en het zonnetje staat op standje smeer je lekker in. Wie gaat er mee naar Scheveningen? Wij hebben heerlijk hoekje gereserveerd op een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen. Vriendelijke bediening, heerlijke deephouse op de achtergrond en een prachtig uitzicht met al die vrouwen in bikini. Wat wil je nog meer tijdens een voetbalteamuitje?
  x