CAPOERIA WORKSHOP

22.50

CAPOEIRA WORKSHOP

Krijg de Braziliaanse vechtdans onder de knie tijdens een lekkere sportieve workshop op het strand!

Onze professionele capoeira leraar heeft een aardige Braziliaanse dansroutine voor jullie in petto. Capoeira is namelijk een mix van vechtkunst, acrobatiek en muziek!

Hebben jullie een flexibele tropische verrassing in jullie team zitten?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • KAMPIOENSPRIJS

 • ACTIE / GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CAPOEIRA WORKSHOP EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE CAPOEIRA WORKSHOP ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO CAPOEIRA WORKSHOP

Lekker met je teamgenoten een dag en nacht op stap is iets wat elk jaar terug hoort te komen. De vrouwen lekker thuis gelaten en met z’n allen naar Scheveningen voor een middagje lachen, gieren en brullen.

Begin jullie teamuitje goed met een workshop Capoeira en combineer de Braziliaanse vechtkunst met dans en muziek. Pedro, onze professionele Capoeira docent heeft jaren ervaring en kan zelfs de grootste houten klaas soepel het terras af laten lopen!

Jullie worden ontvangen op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen. Deze strandtent heeft, ‘hoe kan het ook anders’, een Braziliaans thema.

ONTVANGST

Jullie worden verwacht in ‘hoe kan het ook anders’ Beachclub Copacabana! Dit is een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen. Als jullie je bij de soepele barman melden, vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid worden naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Pedro wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Als jullie kennis hebben gemaakt en jullie hebben je drankje op is het tijd om de voetjes van de vloer te gooien. Onder begeleiding van een lekker stukje Braziliaanse muziek vormen jullie een menselijke cirkel, oftewel de Roda en kan de workshop beginnen.

De workshop start met een kleine introductie van de Capoeira basispassen.

Natuurlijk zijn jullie niet gelijk al geboren Capoeira dansers. Pedro leert jullie graag een paar toffe moves. Per tweetal gaan jullie oefenen, krijg jij je tegenstander uit balans?

Voor de boys die van trommelen houden, er moet ook een ritme zijn voor deze dans en Pedro en zijn maten leggen jullie graag uit hoe zo’n Braziliaanse trommel bespeelt moet worden!

Daarna zullen jullie 1 tegen 1 gaan strijden in het midden van de cirkel. Het is de bedoeling elkaar niet te raken dus zorg dat je niet tegen die klungel van linksachter moet!

Ben jij die tropische verrassing van jullie team?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Capoeira workshop zal op het strand, tussen de beachclub en de waterlijn plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de capoeira workshop boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de workshop naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

Als het regent gaat de Capoeira workshop helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat de Capoeira workshop niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Een lekker soundje op de achtergrond, een fantastisch uitzicht, overal lekkere wijven in bikini en koud bier in overvloed! Wie dit heeft geregeld is nu al de MVP van het team! Jullie gaan lekker schansen van de BBQ, eet zoveel als jullie willen, de Beach BBQ is all you can eat! Na een middag vol activiteiten of een zware training met je voetbalteam is dit toch een toplocatie om even bij te tanken? Of zitten jullie liever jasje, dasje in een chic restaurant?
  x
 • STRANDRUGBY

  STRANDRUGBY

  Heb jij die spits in het team, die altijd een grote mond heeft en wel een lesje nederigheid kan gebruiken? Ga dan voor een potje strandrugby en laat voor altijd zien wie de baas is!

  Lekker met de blote voeten in het zand, een Schevenings windje door je haren en een rugby baan van bijna 20 meter lang! Dit is een uitje voor echte levensgenieters!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x