COCKTAIL OLYMPICS

24.50

COCKTAIL OLYMPICS

Hebben jullie binnenkort een tropisch feestje in de kantine en willen jullie nou weleens weten wie de Tom Cruise uit jullie team is?

Boek dan de Cocktail Olympics en jullie zien meteen wie er bardienst heeft die avond!

De Cocktail Olympics gaat uiteraard niet alleen over techniek. Er moeten ook een hoop cocktails geproefd worden. Wie kan er het beste tegen alcohol?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 24,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • COCKTAIL PROEVERIJ

 • 2 COCKTAILS PP

 • COCKTAIL SHAKER

 • PRIJS WINNAAR

 • ACTIE – GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE COCKTAIL OLYMPICS EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE COCKTAIL OLYMPICS ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO COCKTAIL OLYMPICS

Houden jullie van cocktails maar kennen jullie die standaard cocktails zoals een Mojito en een Sex on the beach ondertussen wel? Met deze workshop leren jullie een cocktail maken die helemaal bij jullie past.

Onze cocktailshaker begeleid jullie met een goede dosis humor door het proces van het ontwerpen van jullie eigen cocktail. Nadat jullie kennis hebben gemaakt zal hij het stappenplan aan jullie uitleggen.

De naam suggereert het al, de Cocktail Olympics is een competitie. Als je goed oplet en creatief bent kan je met ons stappenplan en hulp van onze cocktail shaker een nieuwe klassieker ontwerpen!

Wie van jullie maakt de lekkerste cocktail en heeft bardienst tijdens de tropical party in jullie voetbalkantine?

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie persoonlijke Cocktail shaker komt jullie halen en begeleid jullie naar de mix tafel waar de Cocktail Olympics van start gaan.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Aan de hand van voorbeeld cocktails zal onze cocktail shaker jullie de verschillende technieken van het cocktail shaken laten zien. Je komt alles te weten over het shaken, blenden, stirren en builden van een cocktail. Geen mega lange saaie verhalen, onze shaker maakt meerdere cocktails tegelijk, legt uit terwijl hij werkt en is kort van stof!

Bij deze technieken komen ook allerlei benodigdheden kijken die hij kort zal behandelen. Je leert hier om te gaan met een boston shaker, jigger, muddler en een strainer.

Bij elke cocktail die hij maakt, legt hij uit waarom voor dit glas is gekozen, deze techniek is gebruikt, hoe de balans is samengesteld en waarom voor deze garnering is gekozen.

Uiteraard kunnen jullie alle voorbeeld cocktails proeven in het zonnetje op het terras. Terwijl jullie aan het proeven zijn kunnen jullie door middel van ons stappenplan op een formulier zelf jullie cocktail ontwerpen.

Onze professionele cocktail shaker heeft een soort stappenplan gecreëerd waarmee iedereen zijn eigen cocktail kan samenstellen. Je maakt keuzes in stijl, glaswerk, techniek, balans, samenstelling van dranken, garnering en presentatie aan de hand van een meerkeuze formulier.

Op dit punt is het ieder voor zich want nu kunnen jullie eindelijk met al die mooie flessen alcohol aan de slag. Houden jullie je aan het stappenplan of is het vanaf hier coma zuipen voor life?

Aan het einde van deze workshop hebben alle boys als het goed is een leuke cocktail om te presenteren aan onze cocktail shaker. Hij zal een winnaar kiezen en die verdient uiteraard een prijsje!

LOCATIE 

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Cocktail Olympics zal bij goed weer zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Cocktail Olympics boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Cocktail Olympics naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, aantal cocktails, proeverij, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar.

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. De Cocktail Olympics kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

Het is mogelijk om de cocktails alcohol vrij te maken. Dit doen we bijvoorbeeld als er iemand mee gaat die jonger dan 18 is. Geef tijdig aan ons door hoeveel teamgenoten er geen alcohol drinken zodat wij genoeg spullen kunnen meenemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Een lekker soundje op de achtergrond, een fantastisch uitzicht, overal lekkere wijven in bikini en koud bier in overvloed! Wie dit heeft geregeld is nu al de MVP van het team! Jullie gaan lekker schansen van de BBQ, eet zoveel als jullie willen, de Beach BBQ is all you can eat! Na een middag vol activiteiten of een zware training met je voetbalteam is dit toch een toplocatie om even bij te tanken? Of zitten jullie liever jasje, dasje in een chic restaurant?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • VOETSNOOKER

  VOETSNOOKER

  Dit spelletje vergt precisie en stalen zenuwen. Raak schieten is niet genoeg want rondom de voetsnooker tafel is het een en al psychologische oorlogsvoering. Heerlijk in het zonnetje in je zwembroek met een biertje in je hand. Dit is een strandactiviteit voor levensgenieters! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor een ijskoud biertje terwijl ze de regels aan jullie uitlegt. Wat een wereldwijf!
  x