CRAZY 88

20.00

CRAZY 88

Staan jullie bekend als de praatjes makers of opscheppers van jullie voetbalclub? Dan is dit HET moment om daad bij het woord te voegen en te laten zien uit welk hout jullie gesneden zijn!

Leg alle momenten vast met een tablet en wordt beoordeeld op originaliteit en lef door onze gamehost en door het andere team.

Dit is waar de echte lefgozertjes van de bluffertjes worden onderscheiden. Durf jij alle opdrachten aan?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 20,- PP INCL BTW

 • 3 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • BIER / WIJN / FRIS

 • GAME HOST

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CRAZY 88 EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, CRAZY 88 ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO CRAZY 88

Het is tijd om echt even helemaal crazy te worden! Jullie gaan namelijk midden op straat en in het bijzijn van andere mensen de raarste opdrachten uit voeren. Ondertussen strijden jullie met je teamgenoten, die zullen namelijk dezelfde opdrachten als jullie gaan uitvoeren! Het team die de opdrachten het origineelst, grappigst en met het meeste lef heeft uitgevoerd wint!

Heb je altijd al een balletje hoog willen houden in een kleding winkel? Of een belly shot willen doen bij een onbekend ‘lekker wijf’? Dan zou het zo maar kunnen dat dit je geluksdag wordt! Er zijn 88 opdrachten die in een roulatie tevoorschijn komen, wat voor opdrachten dit precies zijn weet niemand!

Alleen zeggen dat je een opdracht hebt uitgevoerd is natuurlijk niet genoeg, elke opdracht moet vastgelegd worden op camera. Onze gamehost en het andere team zullen de foto’s waarderen met sterren! Zijn jullie de randdebielen van jullie team en scoren jullie het meeste punten?

ONTVANGST

Ontmoet de Crazy game host in een van de gezelligste tenten van Den Haag of Scheveningen. Hij heeft een mooi plekje voor jullie geregeld en zorgt voor een ijskoud welkomstdrankje!

Voor de boys van jullie voetbalteam die geen idee hebben wat er gaat gebeuren legt hij kort uit hoe het spel werkt. Hij zal ook 1 tablet per team uitdelen die jullie kunnen gebruiken voor navigatie en om foto’s mee te maken en opdrachten mee te ontvangen.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie gewapend met een tablet, een grote bek en een paar grote ballen de kroeg verlaten en op zoek gaan naar jullie eerste opdracht zien jullie op jullie tablet een soort google maps verschijnen.

In de kaart staan drie kleuren stipjes verspreid over een gebied van ongeveer 1 vierkante kilometer. Op het moment dat jullie binnen een straal van 10 meter van zo’n stipje lopen krijgen jullie een bericht van de gamehost met de opdracht en het aantal punten dat verdient kan worden.

Voeren jullie de opdracht meteen uit zonder te aarzelen of doen jullie net of jullie deze niet gezien hadden? Op het moment dat je ervoor kiest om de opdracht te spelen wordt er gevraagd om een foto van de uitvoering als bewijs uiteraard. Deze foto komt binnen bij de gamehost en bij het andere team. Zij moeten 1 tot 5 sterren geven voor de foto, deze sterren zijn bonuspunten bovenop het aantal punten die je krijgt als je de opdracht uitvoert.

Als jullie alle opdrachten uit willen voeren zijn jullie zeker 3 uur bezig. Jullie kunnen uiteraard stoppen wanneer jullie willen. Zodra beide teams weer bij het startpunt zijn worden de punten opgeteld en wordt het team met de grootste ballen beloond met een leuke prijs!

De foto’s van jullie opdrachten worden naar jullie toegestuurd als leuke herinnering van jullie voetbalteamuitje!

LOCATIE DEN HAAG

The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is The Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is The Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Al onze activiteiten, workshops en citygames starten bij deze Beachclub. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Beachclub Copacabana is het startpunt van Crazy 88.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Crazy 88 boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Crazy 88 naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar.

Bij miezer, regen en wind kan Crazy 88 gewoon doorgaan. Als het hard regent of sneeuwt, gaat Crazy 88 helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. Uiteraard nemen we in dit geval telefonisch contact met jullie op en geven wij het eventuele gewijzigde adres aan jullie door.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • VOETSNOOKER

  VOETSNOOKER

  Dit spelletje vergt precisie en stalen zenuwen. Raak schieten is niet genoeg want rondom de voetsnooker tafel is het een en al psychologische oorlogsvoering. Heerlijk in het zonnetje in je zwembroek met een biertje in je hand. Dit is een strandactiviteit voor levensgenieters! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor een ijskoud biertje terwijl ze de regels aan jullie uitlegt. Wat een wereldwijf!
  x
 • CURSUS PLAT HAAGS

  CURSUS PLAT HAAGS

  Moeten jullie altijd gieren van het lachen om dat grove Haagse accent? Dan is dit de uitgelezen kans om je vocabulaire uit te breiden met de Cursus plat Haags! Onze Haagse Bergtjuh heeft een grote bek maar een klein hargtjuh. Maar begin nou niet over voetbal als je niet voor Den Haag bent LEIPKEES!! Uiteraard zorgt onze Haagse topper voor een ijskoud biertje, want je moet wel wat spraakwateâhr hebben tijdens de cursus!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x