CURSUS PLAT HAAGS

22.50

CURSUS PLAT HAAGS

Moeten jullie altijd gieren van het lachen om dat grove Haagse accent? Dan is dit de uitgelezen kans om je vocabulaire uit te breiden met de Cursus plat Haags!

Onze Haagse Bergtjuh heeft een grote bek maar een klein hargtjuh. Maar begin nou niet over voetbal als je niet voor Den Haag bent LEIPKEES!!

Uiteraard zorgt onze Haagse topper voor een ijskoud biertje, want je moet wel wat spraakwateâhr hebben tijdens de cursus!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • RAS HAAGENEES

 • HAAGS DIPLOMA

 • GROEPSFOTO

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CURSUS PLAT HAAGS EN AANVULLENDE INFORMATIE rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE CURSUS PLAT HAAGS ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO CURSUS PLAT HAAGS

Hebben jullie behoefte aan een paar nieuwe originele termen voor als jullie de scheids weer eens tegen hebben?

Onze Haagse Bergtjuh kan jullie hier prima bij helpen. Hij is een echte ras Hagenees en kan een lekker potje Haags afzèke. Zelfs wij moeten af en toe het groen geile boekie erbij pakken om op te zoeken wat Bert allemaal uitkraamt!

ONTVANGST

Ontmoet onze eigen Haagse Bergtjuh in een gezellig bruin café. Hij heeft een lekkâh hoekje voor jullie gereserveerd en uiteraard een kâuwe klestâh voor jullie besteld!

Hij stelt zich even voor en deelt wat notitieblokjes uit, want geloof mij als je dit een beetje wil volgen zul je echt notities moeten maken!

Bergtjuh heeft een groot bord meegenomen waar hij alles opkalkt zodat iedereen het goed kan zien. De apostroffen en vreemde vervoegingen vliegen je om de oren en die Bergtjuh schijnt hier toch wel goed over nagedacht te hebben.

Als blijkt dat er echte taalregels zijn voor het Haagse dialect en jullie na een tijdje redelijk mee kunnen komen wordt het pas echt gieren!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Natuurlijk leer je in deze cursus wel wat meer dan een potje Haags afzeiken. Lekkere Haagse spreekwoorden, een beetje cultuur en een paar echte Haagse openingszinnen. Handig, als jullie nog op stap gaan die avond!

De cursus plat Haags gaat van start met een lekkere Haagse voorstel ronde. Hij zal jullie namen vertalen in het Haags en zal jullie een beeld geven van zijn Haagse leven. Allemaal lekker grof en met de echte directe Haagse humor natuurlijk!

Als jullie een stukje over vervoegingen in het Haags krijgen moeten jullie wel een beetje oppassen… We hadden laatst een groep uit Eindhoven die een voorbeeld moest geven van een woord dat eindigde op -en zodat Bergtjuh de vervoeging kon geven… Een van de heren leek het een goed idee om hier het woord DEGRADEREN voor te gebruiken…

We hebben Bergtjuh hierna even aan de bar gezet om af te koelen want man man man wat heeft die Bergtjuh een liefde voor het groen geel!

Verder zal Bergtjuh jullie het een en ander vertellen over zijn Haagse leven. Natuurlijk wel met een flinke dosis humor en lekker grof natuurlijk!

Het café in Scheveningen (1 van de twee cafe’s) waar deze cursus plaats vindt ligt om de hoek bij het huis van Barbie en tegenover haar oude striptent. Nog geen 2 minuten van het strand!

Terwijl de tranen over jullie wangen rollen van het lachen regelt Bergtjuh een lekker ijskoud biertje en een bittergarnituurtje voor jullie. Hij heeft tenslotte overal contacten, die ras Hagenees!

Als jullie de cursus goed afsluiten en jullie slagen voor het Haags dictee ontvangen jullie een Haags diploma. Gefeliciteerd, jullie zijn vanaf nu echte Haagse nakko’s!

Wie van jullie vrienden groep heeft een natuurlijke aanleg voor het Haagse taaltje? Misschien ben jij wel in de verkeerde stad geboren!

LOCATIE DEN HAAG

The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is the Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is the Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food. De Cursus plat Haags wordt in een gezellige aparte ruimte in the Fiddler gegeven.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt De Maatschappij. De Maatschappij is een eetcafé, met aan het ene gedeelte een gezellig en welbekend bruin café en in het andere gedeelte het restaurant. De cursus plat Haags gaat van start met een borrel. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes te bestellen voor tijdens de cursus en kan je na de cursus terecht voor een heerlijk diner. Prijzen starten al vanaf  €14,50 voor een twee gangen menu. In het café is een afgesloten rookruimte aanwezig en een terrasje wat uitmond op de gezellige winkelstraat de Keizerstraat.

De Maatschappij is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Cursus plat Haags boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de workshop Plat Haags naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar.

De cursus plat Haags is lekker grof en er kunnen scheldwoorden in de cursus voorkomen. Scheldwoorden met ziektes erin worden vermeden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Staan jullie bekend als de praatjes makers of opscheppers van jullie voetbalclub? Dan is dit HET moment om daad bij het woord te voegen en te laten zien uit welk hout jullie gesneden zijn! Leg alle momenten vast met een tablet en wordt beoordeeld op originaliteit en lef door onze gamehost en door het andere team. Dit is waar de echte lefgozertjes van de bluffertjes worden onderscheiden. Durf jij alle opdrachten aan?
  x
 • BUMPER VOETBAL

  BUMPER VOETBAL

  Zijn jullie zo’n team die een overtreding hier en daar niet uit de weg gaat? Dan is Bumper Voetbal echt iets voor jullie! In het begin gaat het tijdens Bumper Voetbal nog over scoren. Maar dit veranderd vaak al gauw in een spel waarin je met mach 5 tegen elkaar aanrent, nog voordat er ook maar iemand bij de bal is! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter heet jullie welkom en zorgt voor ijskoud bier. Of had er iemand liever een Spa Blauw?
  x