GO ITALIAN

25.00

GO ITALIAN DINER

Willen jullie lekker eten en bier drinken met de boys en hebben jullie geen zin in een discussie over de rekening achteraf?

Een pizza of pasta naar keuze en 4 biertjes voor maar €21,50… Mamma mia dit is pas een lekkere deal!

Dit restaurant ligt midden in het centrum en is dus een toplocatie voor de boys die het Haagse nachtleven willen verkennen!

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 10 PERSONEN

 • €25,- PP

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 4 BIER / WIJN / FRIS

 • HOOFDGERECHT

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, GO ITALIAN ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS

INFO GO ITALIAN

Als jullie met de mannen op stap zijn met jullie voetbalteamuitje gaat het vaak maar over drie dingen: eten, drinken en vrouwen.

Tijdens ons Go Italian diner regelen wij het eten en een groot gedeelte van het drinken alvast voor jullie. Mochten jullie nog meelopen met onze kroegentocht dan komen de vrouwen later wel.

Waarschijnlijk kent iedereen het wel. Je gaat lekker met z’n allen uit eten en iedereen besteld wat anders en drinkt in een ander tempo. Aan het einde komt de rekening en sommige mensen maken een hoop problemen van het feit dat ze iets goedkopers hebben gegeten of een biertje minder hebben gedronken.

Als je kiest voor onze deal hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. “Basta met die aanstellerietes!!”

Je krijgt een pizza of pasta naar keuze en vier drankjes per persoon. Is dit genoeg voor jullie dan kunnen jullie zo naar buiten lopen na het diner, geen discussie! Bestellen jullie nog een rondje shotjes of wat extra bier dan hoeven jullie alleen dat af te rekenen. Zo hou je het overzichtelijk en voorkom je muggenzifterij.

4 WIJN/ BIER/ FRIS / KOFFIE / THEE

Keuze uit alle: Pasta’s, pizza’s en maaltijdsalades

Jullie hoeven niets te regelen, zodra jullie binnen komen worden jullie begeleid naar jullie tafel en kan het Italiaanse diner beginnen! Kies je hoofdgerecht uit 40 verschillende opties… Pizza, pasta, lasagne en het Italiaans dineren is ook inclusief drankjes, jullie zullen tijdens het diner echt niets te kort komen!

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Naast dat we je korting geven op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer de Go Italian bijvoorbeeld met twee strandactiviteiten in onze combodeal Zon zee BBQ. Je kunt de Go Italian ook combineren met een strandactiviteit en een kroegentocht in onze combodeal Beach Eat Rave Repeat. Combineer de Go Italian met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en een strandactiviteit om vervolgend af te sluiten met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis. Zo zijn er nog veel mogelijkheden! Bekijk alle combodeals hier.

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347 indien jullie met minder dan 10 personen zijn.

Met over 240 zitplaatsen is de VIP voorzien van lange eettafels en gezellige eethoekjes. Je kan zelfs het hele jaar door terecht op het verwarmde buiten terras. De VIP is fan van gezond eten en werken daarom alleen met dagverse producten. Er kan zelfs gekozen worden voor een volkoren variant!

De VIP ligt centraal gelegen in het bruisende centrum van Den Haag. Het adres van de VIP is Kettingstraat 13, 2511 AM Den Haag.

italiaans-dineren-in-den-haag-pizza-in-de-steenoven

Andere suggesties…

 • voetbalteamuitje-mannen-speelt-crazy-88

  CRAZY 88

  CRAZY 88

  Staan jullie bekend als de praatjes makers of opscheppers van jullie voetbalclub? Dan is dit HET moment om daad bij het woord te voegen en te laten zien uit welk hout jullie gesneden zijn! Leg alle momenten vast met een tablet en wordt beoordeeld op originaliteit en lef door onze gamehost en door het andere team. Dit is waar de echte lefgozertjes van de bluffertjes worden onderscheiden. Durf jij alle opdrachten aan?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • vrijgezellenfeest-mannen-voetsnooker

  VOETSNOOKER

  VOETSNOOKER

  Dit spelletje vergt precisie en stalen zenuwen. Raak schieten is niet genoeg want rondom de voetsnooker tafel is het een en al psychologische oorlogsvoering. Heerlijk in het zonnetje in je zwembroek met een biertje in je hand. Dit is een strandactiviteit voor levensgenieters! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor een lekker shotje terwijl ze de regels aan jullie uitlegt. Wat een wereldwijf!
  x
VERSTUUR MIJN OFFERTE