LEVEND TAFELVOETBAL

22.50

LEVEND TAFELVOETBAL

Klim in een levensgrote tafelvoetbal van ruim 16 meter lang en laat de rest van je team zien wie de baas is in de krappe ruimtes!

Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt uiteraard voor lekker koud bier en moedigt jullie aan tijdens het spel.

Lekker met de blote voetjes in het zand en een zonnetje op jullie kop! Bestaan er ook heren teams die dit niet als muziek in de oren klinkt?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / FRIS / WIJN

 • SCHEIDSRECHTER

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET LEVEND TAFELVOETBAL EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, HET LEVEND TAFELVOETBAL ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO LEVEND TAFELVOETBAL

Een teamuitje met de boys hoort eigenlijk gewoon een jaarlijks ritueel te zijn. En wat is nou een mooiere plek om jullie seizoen af te sluiten dan het strand van Scheveningen?

Heerlijk met jullie blote voetjes in het zand, de Scheveningse wind door jullie haren en de zon op jullie kop. Deze dag kan alleen maar genieten worden!

Uiteraard moet er gedronken worden tijdens een teamuitje. En daar weten wij van OhOhDenHaag Kroegentocht alles van! Maar als jullie te vroeg beginnen redden jullie vanavond de laatste kroeg niet, dat kan je van ons aannemen. Daarom is een middagactiviteit een goede manier om de alcoholconsumptie nog wat af te remmen.

Wie heeft hem niet in de kantine staan? Tafelvoetbal blijft een klassieker bij de meeste sportclubs. Maar een levend tafelvoetbal van 16 meter lang? Dat zie je niet elke dag…

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij die soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen! Gaan jullie frisje, of starten jullie meteen met de derde helft?

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Onze knappe vrouwelijke scheids stelt zich voor en neemt de regels even met jullie door. Nou ja regels die zijn er bijna niet eigenlijk. En godzijdank hoeft ze geen rekening te houden met buitenspel!

Vervolgens is het slippertjes uit en kunnen jullie plaats nemen in de arena. We werken met teams van 6 man en als jullie met meer zijn werken we met wissels. Zijn jullie met 18 man of meer dan maken we drie teams en spelen we een toernooitje!

Tikkie, takkie voetbal wint meestal de pot. Je hoeft totaal geen conditie te hebben voor dit spel want het heeft meer te maken met mikken en reactievermogen aangezien je alleen naar links en naar rechts kunt bewegen.

Het mooie is wel weer dat je in het midden met 3 man tegelijk naar links of rechts moet bewegen anders gebeurt er niets. Een goede oefening om te kijken of alle neuzen dezelfde kant op staan in jullie team!

Onze knappe vrouwelijke scheids zorgt natuurlijk ook voor een leuk prijsje voor het winnende team.

Wie uit jullie team is dat natuurtalent in de levende tafelvoetbal tafel?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Levend tafelvoetbal zal dan ook buiten, naast de beachclub plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Levend tafelvoetbal boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Levend Tafelvoetbal naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Levend Tafelvoetbal niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Als het regent gaat Levend tafelvoetbal helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • POKER WORKSHOP

  WORKSHOP POKEREN

  Pokeren is een populair spel in vele sportkantines. Willen jullie in de toekomst de andere teams helemaal leeg spelen? Volg dan een pokerworkshop bij onze pokerpro! Deze workshop kost wel wat maar als je goed oplet, levert het vele malen meer op in de toekomst. Eigenlijk is dit gewoon een goede investering en een logische call. Onze Poker workshop is inclusief een whisky en uiteraard een sigaar. Heb jij de perfecte pokerface?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Een lekker soundje op de achtergrond, een fantastisch uitzicht, overal lekkere wijven in bikini en koud bier in overvloed! Wie dit heeft geregeld is nu al de MVP van het team! Jullie gaan lekker schansen van de BBQ, eet zoveel als jullie willen, de Beach BBQ is all you can eat! Na een middag vol activiteiten of een zware training met je voetbalteam is dit toch een toplocatie om even bij te tanken? Of zitten jullie liever jasje, dasje in een chic restaurant?
  x