MOORDDINER

47.50

MOORDDINER

Jullie teamuitje is zo uit de hand gelopen dat jullie je ’s avonds opeens in een louche stripclub bevinden.

Jullie worden door de dames mee gelokt naar hun kamers als dan opeens blijkt dat een van de nachtdames dood in haar kamer ligt. Ze is vermoord!

Het laatste wat jullie willen is de schuld van de moord krijgen, en daarom besluiten jullie de moord zo snel mogelijk op te lossen. Lukt het jullie om de moord op tijd te ontrafelen?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 47,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • MOORDSPEL

 • 3- GANGEN DINER

 • GAME HOST

 • PRIJS WINNAAR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE MOORD DINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, HET MOORDDINER ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO MOORDDINER

Samen met de mannen van je teamuitje gaan jullie de moord op de ‘dame van nacht’ proberen op te lossen. Je wilt voorkomen dat jullie verdacht worden door de politie en moeten daarom snel aan het werk.

Bij binnenkomst in jullie privézaal zal er bij elke stoel aan tafel een personage plaatsnemen uit dit verhaal. Jullie spelen eigenlijk zelf deze personages en krijgen dan ook allerlei attributen en accessoires zodat het duidelijk is welke rol jullie spelen in het verhaal.

Jullie krijgen tussen de gangen door kaartjes met vragen en antwoorden die jullie moeten stellen en antwoorden zodat het verhaal zich verder ontwikkeld.

Tijdens het diner komen er steeds meer bewijzen tevoorschijn. Wat was het moordwapen en wie kan deze in zijn bezit hebben gehad?

Spanning en verraad voeren de boventoon en het verhaal wordt vreemder naarmate het spel zich vordert. Niemand is meer te vertrouwen en zelfs je teamgenoten moeten zich gaan bewijzen!

ONTVANGST

Zodra jullie arriveren bij een van onze gezellige locaties worden jullie vriendelijk ontvangen door de barman of iemand van de bediening. Laat weten dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en iedereen weet genoeg!

Jullie worden begeleid naar een privézaaltje, deuren gaan voor jullie open die normaal gesloten zouden blijven en jullie worden vriendelijk ontvangen door onze gamehost!

Jullie mogen zelf een stoel uitzoeken maar let op! Op elk bord liggen de attributen die bij jouw personage van het spel horen dus zorg dat je goed gokt en niet de stoel van de moordenaar kiest!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SCRIPT

Tijdens het teamuitje wat compleet is geëscaleerd ontdekken jullie dat er een moord is gepleegd op jullie favoriete stripper Foxy! Jullie waren in de stripclub geëindigd en hadden alle meiden net een show zien geven. Jullie wilde naar Foxy haar kleedkamer lopen om te kijken of jullie een lapdance konden regelen.

In de kleedkamers aangekomen wordt jullie complete team meegelokt door al die strippers maar dan vindt jullie keeper Foxy. Ze Ligt Face down in haar kleedkamer met een pakje coke op de grond, een bloedneus en een dildo in haar reet…

Jullie kunnen het niet geloven en beloven aan elkaar wraak te nemen op de dader. Maar eerst moeten jullie erachter komen wie deze brute moord op zijn geweten heeft!

Jullie besluiten zelf een onderzoek te starten voordat iemand uit jullie team de hoofdverdachte wordt!

3-GANGEN MOORD MENU

Het moorddiner is inclusief drankje bier / wijn / fris en een heerlijk 3-gangen keuze menu. Kies tussen vlees, vis of vegetarische gerechten en sluit af met een lekker dessert.

LOCATIE DEN HAAG

Op een van de bekendste pleinen van Den Haag, tegenover het Binnenhof , ligt Plein XIX gevestigd. Plein XIX bestaat uit twee ruimtes, het café-restaurant gedeelte en op de bovenste verdieping de mooie besloten ruimte ‘De Ridderzaal’ met als uitzicht de Tweede Kamer. Het moorddiner zal in deze karakteristieke zaal plaatsvinden.

Plein XIX is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van Den Haag Centraal Station. Het adres van Plein XIX is Plein 19, 2511 CS, Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt ‘De Maatschappij’. Met aan de ene zijde een sfeervol restaurant en aan de andere zijde een gezellig bruin café, is De Maatschappij een echt begrip in Scheveningen. Het Moordiner vindt plaats aan de restaurant zijde waar een heerlijk 3-gangen diner geserveerd wordt. In het café is een afgesloten rookruimte aanwezig en een terrasje wat uitmond op de gezellige winkelstraat de Keizerstraat.

De Maatschappij is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag, Nederland.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan het Moorddiner boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we het Moorddiner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, 3-gangen keuze diner, locatie, prijs.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Moorddiner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij Plein XIX worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

De game host zal jullie ontvangen, een speluitleg geven en een introductie verhaal voorlezen. Daarna zal hij de kaartjes uitdelen waarop vragen staan die julile aan elkaar zullen moeten gaan stellen tijdens de gangen. Tussen elke gang zal hij nieuwe kaartjes uitdelen en af en toe bewijsstukken op tafel zetten. Tijdens jullie diner zal de game host de zaal verlaten zodat jullie rustig kunnen eten.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • VOETSNOOKER

  VOETSNOOKER

  Dit spelletje vergt precisie en stalen zenuwen. Raak schieten is niet genoeg want rondom de voetsnooker tafel is het een en al psychologische oorlogsvoering. Heerlijk in het zonnetje in je zwembroek met een biertje in je hand. Dit is een strandactiviteit voor levensgenieters! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor een ijskoud biertje terwijl ze de regels aan jullie uitlegt. Wat een wereldwijf!
  x
 • GIN TONIC PROEVERIJ

  GIN TONIC PROEVERIJ

  Lekker Gin Tonics hakken in een gezellig café in Den Haag, dat is pas een relaxt uitje! Het café staat bij menig Hagenezen bekend als de beste Gin Tonic bar van de stad. En dat is ook terecht! Met meer dan 150 soorten Gin en meer dan 20 tonic mixers kan deze barman zich wel een echte expert noemen. Hij is dan ook degene die jouw lekkere Gin Tonics gaat maken, lucky you!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x