OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

18.50

OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden?

Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen.

Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 1 PERSOON

 • 18,50 P.P

 • 4 -5 UUR 

 • 21:00 – 01:30

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • 7 SHOTJES

 • 5 KROEGEN

 • PARTY FOTO’S

 • PARTY GIDS

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
Oh Oh Den Haag Kroegentocht

INFO OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

Je lever wordt flink op de proef gesteld tijdens een gezellig zuip avondje met de OhOhDenHaag Kroegentocht! Net als je denkt dat je alle shotjes overleefd heb staat er alweer een nieuwe voor je klaar. Kan jij nog op je benen staan?

Met een grote groep mannen op stap in Den Haag of Scheveningen is normaal echt een serieuze opgave. Hoe netjes jullie je ook gekleed hebben en hoe strak jullie haartjes ook zitten met een grote groep mannen kom je geen enkele tent binnen in de hofstad.

Om nou moeilijk te gaan doen om per 2 naar binnen te gaan tijdens een voetbalteamuitje met het risico dat er een paar buiten moeten blijven is alles behalve ideaal tijdens zo’n belangrijke avond.

Gelukkig hebben wij de ideale oplossing voor jullie om een onbezorgde stapavond te hebben en te eindigen in een vette club met alle boys!

De partygids brengt jullie naar de 5 gezelligste uitgaansplekken van het centrum. Of je nou een echte bar hanger bent of juist los wil gaan op de nieuwste tracks, het kan allemaal deze avond!

Als je op zoek bent naar een informatieve wandeling met verhalen over het binnenhof en de paleistuinen ben je niet aan het juiste adres. Wij nemen je mee de holen van Den Haag in en laten jullie een andere kant van deze party stad zien!

Natuurlijk zie je wel wat toeristische hoogtepuntjes, soms zelfs dubbel, terwijl we op lekkere soundjes van kroeg naar feest café dansen.

De laatste stop is een club of danscafé welke gegarandeerd blaren op jullie voeten zal veroorzaken. Je kan hier de hele avond van god los gaan, de tent sluit z’n deuren namelijk pas om 05:00!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

WAAR GAAN WE HEEN?

Er is een grote variatie aan kroegen, feestcafés en clubs tijdens de OhOhDenHaag kroegentocht.

Van echte Haagse feest cafés tot gezellige Ierse pubs.

Van live muziek in rock cafés tot billen schudden in een Cubaanse danstent.

Van pompen in een duistere techno tent tot het dansen op commerciële muziek in een van de bekendste clubs van Den Haag!

Onze routes veranderen regelmatig, net zoals onze party gidsen en kroeg tijgers. We hebben dus geen ‘standaard’ rondje, elke week is weer een verrassing. Zo beleef je een nieuwe ervaring, telkens weer!

Wil jij een keer gratis met ons mee? Houd dan de facebook pagina in de gaten voor leuke acties.

MEETINGPOINT OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

De OhOhDenHaag Kroegentocht start bij Café Zeta in het centrum van Den Haag.

Jullie kunnen je melden bij een van onze party gidsen die hier vanaf 21:00 aanwezig zullen zijn. Ze zijn duidelijk te herkennen aan een t-shirt met ons logo en een groot dienblad met shotjes!

Het adres van het startpunt is Café Zeta, Grote Markt 28, 2511 BG Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de partygids van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Tijdens de kroegentocht krijg je 1 welkomstdrankje en 7 shotjes. Daarnaast staat in onze voorwaarden dat het verplicht is om in elke kroeg minimaal 1 consumptie p.p te bestellen. In de meeste kroegen kan met de pin betaald worden, maar niet in alle kroegen. Wij adviseren om van te voren een pot te maken zodat als men binnenkomt bij een kroeg gelijk besteld kan worden voor de hele groep.

Die vraag kunnen we nooit van te voren beantwoorden. We kiezen namelijk per week een nieuwe route, omdat er altijd wel iets speciaals aan de hand is ergens. De route is per week anders, maar altijd even gek en leuk. We zorgen er ieder weekend weer voor dat de kroegen gevarieerd zijn zodat er voor iedereen wat bijzit. Dus zelfs de rockers, billen schudders en meezingers zullen mee kunnen partyen!

Je kan altijd van te voren reserveren voor het aantal personen waarvan je zeker weet dat er mee gaan. Mochten er op het laatste moment twee of drie vrienden besluiten dat ze toch mee willen dan kunnen ze reserveren via deze LINK.

Alle kroegen zijn op loopafstand van elkaar vandaan. We gaan te voet.

De kroegentocht gaat ook door als het slecht weer is. Het kan zijn dat de tijden in de kroeg aangepast worden. Bij slecht weersvoorspellingen is het raadzaam om een poncho mee te nemen. Bij sneeuw is de kroegentocht vaak extra leuk!

De OhOhDenHaag Kroegentocht is alleen beschikbaar op zaterdag om 21:00 uur en gaat alleen van start indien er 10 personen of meer geboekt hebben. Om er zeker van te zijn of een kroegentocht door gaat kan je ons van te voren bellen. Later instappen is mogelijk, de gemiste consumpties kunnen worden ingehaald. De eerste kroeg is cafe Zeta. We blijven hier van 21:00 tot 22:00 uur. Ben je later dat 21:45 dan is het raadzaam om ons hiervan van te voren op de hoogte te stellen. De prijs blijft echter hetzelfde.

Je kan ook een kroegentocht boeken die niet op een Zaterdag valt. De OhOhDenhaag Kroegentocht is open voor iedereen en start alleen op Zaterdag. De VIP Pub Crawl is een privé kroegentocht. Deze kan iedere dag van de week geboekt worden.

Tijdens de kroegentocht ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen jas en spullen. In de eerste 4 kroegen zijn er geen lockers of garderobe aanwezig. In de laatste club die open blijft tot 05:00 uur is een verplichte garderobe, deze kost E1,-

Nee, de shotjes zijn niet in te wisselen voor andere drankjes.

Iedereen is welkom tijdens de OhohDenHaag Kroegentocht. Houd er echter wel rekening mee dat onze gidsen het op zo’n avond erg druk hebben en niet altijd de tijd of de mogelijkheden hebben om voor alcohol vrije shotjes te zorgen. Het welkomst drankje hoeft uiteraard niet alcoholisch te zijn. De prijs van de kroegentocht gaat niet omlaag als er geen alcohol wordt gedronken.

Bij de laatste twee zaken moet er 50 cent cash voor een toilet bezoek betaald worden. Zorg dus dat je een paar losse euro’s bij je hebt zodat je gelijk naar naar het toilet kan gaan.

We komen rond 01:30 uur aan in de laatste club. De kroegentocht eindigt als iedereen binnen is en een shotje heeft gekregen. De laatste club blijft tot 04:30 open.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden gelijk zijn. Hierbij wordt uitgegaan van de totale prijs inclusief BTW. De volgende onderdelen zijn daarbij identiek: Aantal consumpties, party foto’s, party gids, aantal kroegen.

We blijven ongeveer een uur in elke kroeg.

Een top sfeertje met gezellige feest beesten uit eigen land en buitenland. Een partygids die er altijd een feestje van weet te maken. Een hele hoop shotjes en een grote variatie van kroegjes, feest cafés en clubs. Pak de microfoon bij een echte Haagse kroeg, shake your booty bij een groot danscafé, zing mee met de live band en ga helemaal los in een techno tent. En dit is natuurlijk maar een voorbeeld van een doodgewone OhOhDenHaag Kroegentocht!

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • VOETDARTS

  VOETDARTS

  Deze combinatie van voetbal en darten vergt precisie en concentratie. Das mooi, vooral als jullie een soort kruising tussen Raymond van Barneveld en Lionel Messie bij jullie hebben. Hoewel het dart bord 5,5 meter hoog is, is het nog geen makkie om de tripel twintig te raken. Legt jullie spits hem precies waar hij hem hebben wil? Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor ijskoud bier terwijl ze de spelregels uitlegt. Wat een top wijf!
  x
 • VOETSNOOKER

  VOETSNOOKER

  Dit spelletje vergt precisie en stalen zenuwen. Raak schieten is niet genoeg want rondom de voetsnooker tafel is het een en al psychologische oorlogsvoering. Heerlijk in het zonnetje in je zwembroek met een biertje in je hand. Dit is een strandactiviteit voor levensgenieters! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor een ijskoud biertje terwijl ze de regels aan jullie uitlegt. Wat een wereldwijf!
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Staan jullie bekend als de praatjes makers of opscheppers van jullie voetbalclub? Dan is dit HET moment om daad bij het woord te voegen en te laten zien uit welk hout jullie gesneden zijn! Leg alle momenten vast met een tablet en wordt beoordeeld op originaliteit en lef door onze gamehost en door het andere team. Dit is waar de echte lefgozertjes van de bluffertjes worden onderscheiden. Durf jij alle opdrachten aan?
  x