POKER WORKSHOP

24.50

WORKSHOP POKEREN

Pokeren is een populair spel in vele sportkantines. Willen jullie in de toekomst de andere teams helemaal leeg spelen? Volg dan een pokerworkshop bij onze pokerpro!

Deze workshop kost wel wat maar als je goed oplet, levert het vele malen meer op in de toekomst. Eigenlijk is dit gewoon een goede investering en een logische call.

Onze Poker workshop is inclusief een whisky en uiteraard een sigaar. Heb jij de perfecte pokerface?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 24,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • DEN HAAG/SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 GLAS WHISKY

 • SIGAAR

 • POKER PROFESSOR

 • PRO POKER TAFEL

 • KAMPIOENSPRIJS

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE WORKSHOP POKEREN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE WORKSHOP POKEREN ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO WORKSHOP POKEREN

Een potje kaarten na de training is iets wat een hoop teams leuk vinden om te doen. Met deze pokerworkshop til je datzelfde potje poker naar een heel ander niveau.

Deze pokerworkshop is geschikt voor mensen die er de ballen van begrijpen, maar ook de meer gevorderde spelers vinden dit vaak een top workshop.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras waar een professionele pokertafel voor jullie is klaargezet.

Jullie worden verwelkomd door onze pokerpro met een lekker glaasje whiskey en een sigaartje zoals het hoort. Hij zal zich voorstellen en door middel van een paar slimme vragen achterhalen wat jullie individuele niveau ongeveer is.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Eerst word de basis van het spel behandeld mochten er spelers bijzitten die het nog nooit hebben gespeeld. Vervolgens worden de verschillende type spelers en de strategieën om deze te verslaan behandeld.

Nadat de basis kennis is bijgespijkerd zullen een aantal geheime tips van onze pokerpro jullie spel naar een hoger niveau tillen.

Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen tussentijds. Onze pro weet ontzettend veel over statistieken, kansberekening en termen waar jullie waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben. Zoals Implied Ods, een Double Bellybuster of een fold to Preflop 3bet percentage…

Nadat jullie omgetoverd zijn tot pokertalentjes is het tijd om zelf te strijden voor een plekje in die finale.

Jullie spelen een versneld toernooitje en uiteraard krijgt de winnaar een leuke prijs en eeuwige roem!

LOCATIE 

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Jullie Pokerworkshop zal binnen of buiten op het terras plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt de Poker Workshop boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Bij uitzondering verplaatsen we de poker workshop naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, glas whisky, poker professor, prijs winnaar, pokertafel, locatie.

De whisky mag omgeruild worden voor een bier/fris/wijn.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • POWERKITEN

  POWERKITEN

  Willen jullie je een keer meten met de rukwinden op het strand van Scheveningen? Dan is dit een activiteit voor jullie! Onze professionele powerkite instructeur heeft vliegers in 3 verschillende maten zodat iedereen een vlieger heeft op basis van gewicht. Ook heeft dit als voor deel dat we bij minder wind toch van start kunnen gaan met grote vliegers. Dit is een perfecte strandactiviteit  buiten de zomer. Zo heb je ook met stormachtig weer alsnog een vette strandactiviteit.
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Een lekker soundje op de achtergrond, een fantastisch uitzicht, overal lekkere wijven in bikini en koud bier in overvloed! Wie dit heeft geregeld is nu al de MVP van het team! Jullie gaan lekker schansen van de BBQ, eet zoveel als jullie willen, de Beach BBQ is all you can eat! Na een middag vol activiteiten of een zware training met je voetbalteam is dit toch een toplocatie om even bij te tanken? Of zitten jullie liever jasje, dasje in een chic restaurant?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x