POPQUIZ DINER

47.50

POPQUIZ DINER

Zijn jullie gelijk in de kantine te horen als jullie een pot hebben gewonnen en gaan jullie dan pas de kleedkamer in? Check dan ons popquiz diner!

In een gezellig eetcafé genieten jullie van een 3-gangen menu onder begeleiding van onze quizmaster of disaster Patje Kroketje!

Uiteraard zorgt hij gelijk voor ijskoud bier bij binnenkomst. Lopen jullie nog recht naar buiten aan het einde van het diner?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 47,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • 3-GANGEN DINER

 • POP QUIZ

 • QUIZ MASTER

 • PRIJS WINNAAR

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET POPQUIZ DINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, HET POPQUIZ DINER ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO POPQUIZ DINER

Dit popquiz diner is eigenlijk best wel een hoop in één. Het is entertainment, er is ruimte voor karaoke, er is ijskoud bier EN jullie kunnen ongecontroleerd schransen met een luxe 3-gangen keuze menu!

In de sportkantine hebben jullie vaak een leuk zangertje en misschien is dit zelfs wel iemand van jullie team? Lekker mee blehren met Andre Hazes en even terug denken aan die goeie ouwe tijd toen Christina Gaguleira nog een slave for you was.

Lekker eten met een hoop vermaak en de perfecte manier om jullie lever alvast een beetje in de marinade te zetten voordat jullie op stap gaan!

ONTVANGST

Zodra jullie arriveren bij onze gezellige locatie in Scheveningen worden jullie vriendelijk ontvangen door de barman of iemand van de bediening. Laat weten dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en iedereen weet genoeg!

Jullie worden begeleid naar een lange tafel in het restaurantgedeelte en getrakteerd op een lekker drankje. Zodra jullie proost hebben geroepen komt onze quiz master of disaster zich bij jullie melden, Patje kroketje gaat jullie deze avond begeleiden in deze muzikale wedstrijd!

Direct naast het zaaltje waar jullie gaan eten is een ruimte speciaal voor jullie gereserveerd met hoge tafels, barkrukken en bioscoopstoelen. Hier kunnen jullie meteen ‘aftrappen’ met ronde 1 van de Popquiz.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE QUIZ

Voordat jullie het voorgerecht krijgen speelt Patje de eerste ronde met jullie, de fragment ronde! Hier krijgen jullie fragmenten van nummers te horen en aan jullie om daar vragen over te beantwoorden.

Na het voorgerecht gaan we door met de kennisronde. Hier komen een paar hilarische vragen aan bod en wellicht komen hier ook wat dance moves aan te pas.

Na het hoofdgerecht is het tijd voor karaoke! Verdien een paar extra punten en laat zien dat je een gouden strotje heb.. Patje gaat al best wat jaartjes mee en is niet om het minste of geringste onder de indruk, dus je kan maar beter je best doen!

Hebben jullie het in je om dit eetcafé uit zijn voegen te laten barsten?

3-GANGEN POPQUIZ MENU

Het Popquiz Diner is inclusief een heerlijk 3-gangen keuze menu en een welkomstdrankje wijn / bier / fris. Het menu is seizoensgebonden en wisselt maar er zijn per gang 3 verschillende opties waarvan altijd een vegetarisch. Uiteraard houd het restaurant rekening met allergieën, vergeet ze alleen niet aan ons door te geven!

LOCATIE 

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt ‘De Maatschappij’. Met aan de ene zijde een sfeervol restaurant en aan de andere zijde een gezellig bruin café, is De Maatschappij een echt begrip in Scheveningen.

Het Popquiz Diner vindt plaats aan de restaurantzijde waar een heerlijk 3-gangen diner geserveerd wordt. De popquiz vindt plaats in een aparte ruimte in het restaurant met hoge tafels, barkrukken en bioscoopstoelen.

De Keizerstraat mond uit op het strand. De eerste strandtent die je ziet, is Beachclub Copacabana. In deze strandtent verzorgen wij diverse workshops en strandactiviteiten.

De Maatschappij ligt op steenworp afstand van de boulevard van Scheveningen en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan het Popquizdiner boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we het Popquiz diner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, 3-gangen keuze diner, locatie, prijs, popquiz, quiz master.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Popquiz diner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij De Maatschappij worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

De gamehost is er alleen bij tijdens het ontvangst, de popquiz en bij het halen tijdens de nieuwe rondes. Tijdens het diner is hij er niet bij.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • GIN TONIC PROEVERIJ

  GIN TONIC PROEVERIJ

  Lekker Gin Tonics hakken in een gezellig café in Den Haag, dat is pas een relaxt uitje! Het café staat bij menig Hagenezen bekend als de beste Gin Tonic bar van de stad. En dat is ook terecht! Met meer dan 150 soorten Gin en meer dan 20 tonic mixers kan deze barman zich wel een echte expert noemen. Hij is dan ook degene die jouw lekkere Gin Tonics gaat maken, lucky you!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • LEVEND TAFELVOETBAL

  LEVEND TAFELVOETBAL

  Klim in een levensgrote tafelvoetbal van ruim 16 meter lang en laat de rest van je team zien wie de baas is in de krappe ruimtes! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt uiteraard voor lekker koud bier en moedigt jullie aan tijdens het spel. Lekker met de blote voetjes in het zand en een zonnetje op jullie kop! Bestaan er ook heren teams die dit niet als muziek in de oren klinkt?
  x