POWERKITEN

22.50

POWERKITEN

Willen jullie je een keer meten met de rukwinden op het strand van Scheveningen? Dan is dit een activiteit voor jullie!

Onze professionele powerkite instructeur heeft vliegers in 3 verschillende maten zodat iedereen een vlieger heeft op basis van gewicht. Ook heeft dit als voor deel dat we bij minder wind toch van start kunnen gaan met grote vliegers.

Dit is een perfecte strandactiviteit  buiten de zomer. Zo heb je ook met stormachtig weer alsnog een vette strandactiviteit.

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 22,50 INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET POWERKITEN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, POWERKITEN ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO POWERKITEN

Na een seizoen lang strijd te hebben geleverd in de zaal of op het veld zijn jullie wel toe aan een goeie uitwaai sessie.

Na een lesje Powerkiten kunnen jij en je teamgenoten je meten met de stormachtige winden die vanaf de Noordzee over het strand van Scheveningen razen.

Dit is geen activiteit voor mensen die niet houden van zand en storm want dat zijn de perfecte omstandigheden om te Powerkiten!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Bij mooi weer reserveren we een plekje op het terras en bij storm zitten jullie lekker om de open haard.

Jullie zullen worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras of binnen. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Als jullie gesetteld zijn en allemaal een biertje hebben wordt onze powerkite instructeur ingeseind. Hij komt even kennis maken en voor de boys uit jouw team die nog niet weten wat er gaat gebeuren geeft hij even een korte uitleg.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

INSTRUCTIES

Als jullie je drankje op hebben is het tijd om het strand op te gaan. Jullie instructeur heeft de vliegers al voor jullie klaargelegd en in groepjes van 3 tot vier kunnen jullie bij een vlieger plaatsnemen.

Hij geeft jullie nog een aantal instructies voor het oplaten van de vliegers en dan kan het gevecht met de wind beginnen. Hij vertelt jullie alles of het windraam, de powerzone en uiteraard een stukje wat betreft de veiligheid.

Om beurten kunnen jullie lekker gas geven met onze professionele powerkites. Laat je vooruit sleuren door het mulle zand of maak een aantal perfect uitgevoerde figuren met de kite.

Ben jij de frisse wind uit jullie team?

 LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Het Powerkiten vindt plaats tussen de beachclub en de waterlijn.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt Powerkiten boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Powerkiten naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat het Powerkiten niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij harde regen of hagel of bij te weinig wind. Powerkiten kan doorgaan als er minimaal windkracht 3 is en maximaal windkracht 8. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Het powerkiten gaat door als er minimaal windkracht 3 staat.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, type kites, ervaren instructeur.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Een lekker soundje op de achtergrond, een fantastisch uitzicht, overal lekkere wijven in bikini en koud bier in overvloed! Wie dit heeft geregeld is nu al de MVP van het team! Jullie gaan lekker schansen van de BBQ, eet zoveel als jullie willen, de Beach BBQ is all you can eat! Na een middag vol activiteiten of een zware training met je voetbalteam is dit toch een toplocatie om even bij te tanken? Of zitten jullie liever jasje, dasje in een chic restaurant?
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Staan jullie bekend als de praatjes makers of opscheppers van jullie voetbalclub? Dan is dit HET moment om daad bij het woord te voegen en te laten zien uit welk hout jullie gesneden zijn! Leg alle momenten vast met een tablet en wordt beoordeeld op originaliteit en lef door onze gamehost en door het andere team. Dit is waar de echte lefgozertjes van de bluffertjes worden onderscheiden. Durf jij alle opdrachten aan?
  x