RIB VAREN

35.00

RIB VAREN

Zijn jij en je teamgenoten echte thrillseekers? Dan is een sessie in deze powerboat van 500pk echt iets voor jullie!

Deze Ribboot is er een die de Special Forces van de marine gebruiken bij hun missies over water. Het is een van de snelste boten van Nederland.

De boot haalt snelheden van meer dan 100 km/h over het water. Doen jullie je gordel om jongens…?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 35,- PP INCL BTW

 • 30 MIN

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • SCHIPPER

 • REGENPAKKEN & REDDINGSVESTEN

 • SAA VERZEKERING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VOETBALTEAMUITJE, RIB VAREN ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO RIB VAREN

Jullie gaan lekker een dagje met de stichting op pad, en groot gelijk hebben jullie ook na een seizoen lang trainen en hopelijk winnen. Scheveningen is een goede keus want zoals iedere Scheveninger wel weet: In Scheveningen schijnt altijd de zon!

En wat is er nou fijner dan op een snikhete dag met 120 km/h over het water gieren met een paar haarscherpe bochten?

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze ervaren kapitein in de haven van Scheveningen. Vertel hen dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de kapitein weet genoeg!

Hij heeft de beschikking over meerdere rib boten waaronder de snelste uit de haven. Deze boten met 500pk kunnen belachelijke snelheden bereiken en kunnen alleen bestuurd worden door een professional zoals onze kapitein.

Vooraf krijgen jullie eerst een briefing en een reddingsvest van de ervaren kapitein. Mochten jullie van suiker zijn dan krijgen jullie ook een regenjas voor de spetters…

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

TIJD VOOR ACTIE

Na een kleine briefing voor jullie wat betreft de veiligheid is het tijd om te knallen. Jullie varen de haven uit en zetten daarna met mach 3 koers richting de pier. Op jullie eigen verzoek trekt onze kapitein het gas helemaal open.

De schipper zal een aantal scherpe bochten maken waarbij jullie je goed vast moeten houden. Je voelt de G krachten door je lichaam gieren! Wellicht kan een van jullie zelf ook nog even het roer overnemen voor een paar vette foto’s!

Houden jullie alles binnen of wordt het douchen en naar de kleedkamer?

LOCATIE

Ontmoet de schippers van Go Fast op de tweede haven van Scheveningen. Zij staan klaar om jullie een bijzondere ervaring te geven. Met een life jacket aan starten jullie de tocht. Jullie varen eerst langzaam aan de haven uit waarna jullie met hoge snelheid over de kustlijn van Scheveningen schieten!

Go Fast is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres is Doctor Lelykade 24, 2583 BH Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kunt Rib varen boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Het is mogelijk dat je tijdens de rit een paar spetters water op je krijgt. Er zijn altijd regenpakken beschikbaar indien gewenst en in de winter zijn er thermopakken beschikbaar.

Rib varen kan bijna altijd door gaan, zelfs bij regen en harde wind. Er zijn regenjassen en thermojassen aanwezig, deze kunnen altijd gevraagd worden. Mocht de schipper de keuze maken niet te varen door slecht weer omstandigheden dan vragen we jullie contact met ons op te nemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • VOETSNOOKER

  VOETSNOOKER

  Dit spelletje vergt precisie en stalen zenuwen. Raak schieten is niet genoeg want rondom de voetsnooker tafel is het een en al psychologische oorlogsvoering. Heerlijk in het zonnetje in je zwembroek met een biertje in je hand. Dit is een strandactiviteit voor levensgenieters! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor een ijskoud biertje terwijl ze de regels aan jullie uitlegt. Wat een wereldwijf!
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Staan jullie bekend als de praatjes makers of opscheppers van jullie voetbalclub? Dan is dit HET moment om daad bij het woord te voegen en te laten zien uit welk hout jullie gesneden zijn! Leg alle momenten vast met een tablet en wordt beoordeeld op originaliteit en lef door onze gamehost en door het andere team. Dit is waar de echte lefgozertjes van de bluffertjes worden onderscheiden. Durf jij alle opdrachten aan?
  x