WHISKY PROEVERIJ

27.50

WHISKY PROEVERIJ

Neem de boys van je team mee op reis langs de schotse eilanden met deze toffe whisky proeverij in het beste café van Nederland in 2018.

Verbreed jullie horizon na al die borreltje cola en kratjes bier en doe een keer lekker luxe. Whiskytje, sigaartje, bitterballetje, niks meer aan doen.

Tijdens deze proeverij krijgen jullie 5 glazen whisky per persoon… Kunnen jullie een beetje tegen sterke drank?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 27,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 5 PROEFGLAASJES

 • BITTERGARNITUUR

 • WHISKY SPECIALIST

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE WHISKY PROEVERIJ EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, WHISKY PROEVERIJ ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO WHISKY PROEVERIJ

Een voetbalteam uitje met de mannen is eigenlijk na elk seizoen wel een goed idee. Even eruit naar een andere stad en samen lekker op stap is goed voor de teamspirit.

Midden in het centrum van Den Haag is een heel bijzonder café gevestigd. Elk jaar zijn wordt er een top 100 van cafés gemaakt en worden er prijzen uitgereikt. Dit café zit al 3 jaar op rij in de top drie van beste whiskey horecagelegenheid van Nederland. Nu is dit café afgelopen jaar ook nog het beste allround café van Nederland geworden.

Een top café dus dat gespecialiseerd is in bijzondere whisky’s. Als je hier naar buiten loopt en je houdt nog steeds niet van whiskey dan gaat het nooit meer gebeuren.

ONTVANGST

Jullie worden vriendelijk ontvangen door de barman van het beste café van Nederland. Er is een plekje voor jullie gereserveerd en jullie krijgen een kleine uitleg van de barman wat er allemaal komen gaat.

Er zijn verschillende plankjes met whisky waar jullie uit kunnen kiezen. Dit legt hij uit aan tafel. Denk bijvoorbeeld aan een rondje Schotland, rondje Ierland, rondje Islay, rondje om de wereld.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE TEAMGENOTEN UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE PROEVERIJ

Jullie krijgen een bijzonder plankje voor jullie kiezen waarin jullie de verschillende Whisky’s gaan ervaren. Proef de verschillen tussen de malt en single malts uit verschillende regio’s uit Schotland. Ga op ontdekkingsreis en waan je even in de bekende Highland en Lowland streken. Welke whisky wordt jouw nieuwe favoriet?

Jullie kunnen al jullie vragen kwijt aan de barman, die met liefde het een en ander wil vertellen over zijn passie. Wordt je eigen Whiskypedia en leer als geen ander de Grains van de Malts te onderscheiden.

Geniet van deze speciale whisky proeverij onder genot van een lekker bittergarnituurtje met je beste vrienden. Een echt mannen uitje voor de echte whisky liefhebbers!

LOCATIE

De Huppel is een gezellig bruin café in het oude centrum van Den Haag. Deze bar staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan whisky’s,  speciaalbieren en gezellige sfeer. Dit gezellige café ligt in het hartje van Den Haag. De Oude Molstraat is een van de gezelligste straatjes van Den Haag en ’s avonds is het vaak zo druk dat je bijna niet door de straat heen kunt lopen. Aan het eind van de middag is het nog niet te druk en dus de perfecte tijd voor een proeverij.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kan de Whisky Proeverij boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Whisky proeverij naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij uitzondering verplaatsen we de Whisky proeverij naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
 • CURSUS PLAT HAAGS

  CURSUS PLAT HAAGS

  Moeten jullie altijd gieren van het lachen om dat grove Haagse accent? Dan is dit de uitgelezen kans om je vocabulaire uit te breiden met de Cursus plat Haags! Onze Haagse Bergtjuh heeft een grote bek maar een klein hargtjuh. Maar begin nou niet over voetbal als je niet voor Den Haag bent LEIPKEES!! Uiteraard zorgt onze Haagse topper voor een ijskoud biertje, want je moet wel wat spraakwateâhr hebben tijdens de cursus!
  x
 • VOETSNOOKER

  VOETSNOOKER

  Dit spelletje vergt precisie en stalen zenuwen. Raak schieten is niet genoeg want rondom de voetsnooker tafel is het een en al psychologische oorlogsvoering. Heerlijk in het zonnetje in je zwembroek met een biertje in je hand. Dit is een strandactiviteit voor levensgenieters! Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor een ijskoud biertje terwijl ze de regels aan jullie uitlegt. Wat een wereldwijf!
  x