AFTERMOVIE

200.00

AFTERMOVIE

Wordt dit het meest epic teamuitje wat jullie ooit hebben gehad? Zorg dat je alles vast laat leggen zodat jullie keihard kunnen shinen op jullie kampioensfeest aan het einde van het seizoen!

Onze professionele cameraman vliegt de hele dag mee met een drone en een van je teamgenoten krijgt een bodycam aan.

Geef jullie favoriete nummertje aan ons door en laat ons de gaafste beelden editen. Fuck foto’s, Go Pro!

AANTAL PERSONEN

TOTAAL:

INFORMATIE

 • GEMONTEERD IN 10 DAGEN

 • 50% KORTING NU € 100,-

 • SCHEVENINGEN & DEN HAAG

INCLUSIEF

 • BODYCAM

 • VIDEODRONE

 • PROFESSIONELE BEGELEIDING

 • CAMERAMAN

 • MONTAGE

 • EIGEN MUZIEK

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER DE VIDEO VAN EEN AFTERMOVIE EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE AFTERMOVIE ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO AFTERMOVIE

Door een van je teamgenoten uit te rusten met een bodycam film je echt alle toffe en hilarische momenten van jullie uitje. Onze professionele cameraman vliegt rakelings over jullie heen met een drone om alle toffe acties vanuit de beste hoek vast te leggen!

De camera zal jullie de hele dag volgen en per onderdeel wat jullie bij ons geboekt hebben zal dat ongeveer 1 minuut gemonteerde film opleveren. Boeken jullie bijvoorbeeld een strandactiviteit, BBQ en kroegentocht dan krijgen jullie een mega vette gemonteerde film van 3 minuten na 10 dagen toegestuurd.

Hebben jullie een nummer waar jij en je voetbalteam helemaal los op gaan die jullie altijd zingen? Geef jullie lijflied aan ons door en wij monteren hem in jullie de aftermovie.

We editen alleen de allerleukste en toffe beelden van jullie uitje. Gênante momenten laten we er uiteraard uit, tenzij jullie hier van houden natuurlijk!

Hilarische momenten gecombineerd met jullie favoriete nummertje en een paar tricks zorgt voor de beste souvenir uit de geschiedenis.

Fuck foto’s, Go Pro!

VEELGESTELDE VRAGEN

De videodrone en bodycam worden bediend door onze professionele cameraman.

De aftermovie wordt binnen 10 dagen gemonteerd en opgestuurd naar het opgegeven adres.

Wij schieten alleen spontane video en zullen geen zaken in scene zetten, tenzij jullie hier zelf om vragen. Door het gebruik van een videodrone en de bodycam zullen jullie weinig merken van de opnames tijdens jullie uitje.

Onze bodycam is verzekerd tegen schade tijdens de activiteiten.

Laat verderop in het boekingsproces bij de notities weten welk nummer je graag wil horen. Vermeld de titel en de artiest en vermeld het adres waar we de aftermovie naar toe kunnen sturen.

De prijs van de video hangt niet af van de lengte van de video. Je moet rekenen op 1 minuut video lengte per activiteit. Onder activiteiten verstaan wij bijvoorbeeld: Lunch, Borrel, Diner, Strandactiviteit, Workshop, Kroegentocht.

Er kan van te voren aangegeven worden wat er absoluut niet in de video moet voorkomen. Helaas is het aanpassen van de video nadat deze al gemonteerd is niet gratis. Het aanpassen van de video kost nogmaals €100,-

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, locatie, videodrone, cameraman, bodycam.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
VERSTUUR MIJN OFFERTE