BORREL IN THE CITY

14.50

BORREL IN THE CITY

Wijntjes, biertjes, bittergarnituur, zonnetje en een gezellig terras. Dit zijn alle voorwaarden voor een goede borrel tijdens een voetbalteamuitje met de meiden!

Gelukkig snappen wij dit ook en hebben we een leuke deal voor jullie!

Laat ons jullie borrel organiseren en ontspan jezelf tijdens jullie voetbalteamuitje! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 14,50 PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 8 MUNTJES

 • BITTERGARNITUUR

 • GEZELLIG TERRAS

 • VRIENDELIJKE BEDIENING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

BEL ONS 0642537347
RESERVEER

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BORREL IN THE CITY EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VOETBALTEAMUITJE, DE BORREL IN THE CITY ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BORREL IN THE CITY

Na een middag vol activiteiten, gps tochten of gewoon als begin van jullie voetbalteamuitje, een borrel met de meiden op een gezellig terras is altijd een goed idee! Heerlijk in het zonnetje op een vol Haags terras zullen jullie een hoop bekijks trekken als groep stoere voetbal chickies!

De rondjes drank blijven lekker komen er komt nog een bittergarnituurtje of twee op tafel. Heel het terras zal jaloers zijn! Het kan niet op daar he in dat gezellige hoekje?

Wij hebben alles al geregeld met deze tent en de rekening is van te voren betaald zodat daar geen gedoe over kan komen naderhand. Als je gezellig hebt zitten borrelen en de sfeer zit er goed in is het altijd zo’n mood kill als je moet gaan kijken wie wat heeft gehad. Om dan vervolgens een ober te overtuigen dat jullie echt allemaal apart willen pinnen wordt jullie ook zeker niet in dank afgenomen op een vol terras. Nu zouden jullie ook gewoon een pot kunnen maken. Helaas zijn er dan altijd weer een of twee meiden die extra drinken of mixjes bestellen en dat zorgt weer voor scheve gezichten achteraf.

Voorkom dit gewoon tijdens jullie voetbaluitje en laat ons dit van tevoren voor jullie regelen zodat jullie op de dag zelf lekker kunnen ontspannen.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij dit gezellige terras arriveren kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken of rond een lange tafel en binnen no time wordt de bestelling voor jullie drankje bij jullie opgenomen.

De keuken hoort jullie waarschijnlijk al vanaf de hoek van de straat aankomen en laat meteen het mandje met bittergarnituur zakken in het vet, jullie zullen wel uitgehongerd zijn dus eet smakelijk!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

HOE WERKT HET?

Op de locatie krijgen jullie bij aankomst muntjes overhandigd. Dit heeft het voordeel dat iedereen binnen jullie groep hetzelfde betaald heeft voor dezelfde hoeveelheid muntjes. Willen er een paar meiden cocktails drinken terwijl de rest aan de wijn zit is dit dus geen probleem, alleen kost dit hen meer muntjes. Als je van te voren iedereen gewoon zijn muntjes uitdeelt deel je dus automatisch met iedereen de rekening op een eerlijke manier en dat scheelt een hoop gezeur!

HAPJES EN DRANKJES

De borrel in the city is inclusief 9 munten en 4 warme hapjes per persoon.

De hapjes:

Oma Bobs bitterballen, oude kaas stengel, chicken bites, crispy garnalen, groenteloempia.

De drankjes:

2 munten voor tapbier Heineken, 0% bieren, frisdrank, verse jus, alle warme dranken
3 munten voor wijn, bubbels, speciaal bieren
4 munten voor mixjes, longnecks

LOCATIE

Er zijn verschillende locaties beschikbaar voor dit borrelarrangement, neem contact met ons op voor meer informatie.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Borrel in the City boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij de borrel horen af te reken, dit gaat dus alleen over consumpties die jullie besteld hebben toen de muntjes al op waren. Overige consumpties moeten voor vertrek worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x