BORREL ON THE BEACH

14.50

BORREL ON THE BEACH

Een gezellig terras op een heerlijke locatie in Scheveningen, frisse wijntjes, warme hapjes en de leukste meiden van je voetbalteam naast je. Life is good!

Het zweet staat nog op je voorhoofd en je buik doet zeer van het lachen tijdens die hilarische activiteit van net. Plof neer op de lounge banken van de beachclub en laat jullie eens even lekker in de watten leggen.

Het is al een uur over wine o’clock, hoogste tijd om te proosten vind je niet?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 14,50- PP INCL BTW

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 9 MUNTJES

 • BITTERGARNITUUR

 • GEZELLIG TERRAS

 • VRIENDELIJKE BEDIENING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BORREL ON THE BEACH EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VOETBALTEAMUITJE, DE BORREL ON THE BEACH ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BORREL ON THE BEACH

Scheveningers opgelet, de meiden uit het beste voetbalteam van Nederland zijn gearriveerd! Nou ja, soort van dan.. En dat vraagt natuurlijk om een proost momentje met de meiden!

Sit back en relax, want jullie worden even helemaal in de watten gelegd bij deze Beachclub. Lekker relaxen op de loungebanken met een zonnetje in je gezicht. Vlagen van Hawaiien Tropic komen voorbij en terwijl Gypsy kings uit de speakers pompt vraag je je af waarom jullie dit niet gewoon elke week kunnen doen.

Natuurlijk houden jullie er ook van om lekker sportief te doen, jullie zijn niet voor niets een voetbalteam.. Gelukkig zetten we bij OhOhDenHaag kroegentocht al onze activiteiten naast deze beachclub neer. Bij klokslag wine o’cock kunnen jullie dus gelijk door hobbelen naar jullie tafeltje!

Voor jullie geen eindeloze zoektocht naar een lekker plekkie in de zon bij de o zo drukke Scheveningse terrasjes, want het beste plekje is al lang voor jullie gereserveerd.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie drankje bij jullie opgenomen.

De keuken hoort jullie waarschijnlijk al vanaf de boulevard aankomen en laat meteen het mandje met bittergarnituur zakken in het vet, jullie zullen wel uitgehongerd zijn dus eet smakelijk!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

HOE WERKT HET

Jullie krijgen op locatie een aantal muntjes uitgedeeld. Met deze muntjes kan je allerlei lekkere versnaperingen krijgen. Onze tip: verdeel de muntjes met je teamgenootjes. Dit heeft het voordeel dat iedereen binnen jullie groep hetzelfde betaald heeft voor dezelfde hoeveelheid muntjes. Willen er een paar meiden cocktails drinken terwijl de rest aan de wijn zit is dit dus geen probleem, alleen kost dit hen meer muntjes. En dat scheelt een hoop gedoe met de rekening!

HAPJES EN DRANKJES

De borrel op het strand is inclusief 9 munten en 4 warme hapjes per persoon.

De hapjes:

Oma Bobs bitterballen, oude kaas stengel, chicken bites, crispy garnalen, groenteloempia.

De drankjes:

2 munten voor tapbier Heineken, o% bieren, frisdrank, verse jus, alle warme dranken
3 munten voor wijn, bubbels, speciaal bieren
4 munten voor mixjes, longnecks

Er kunnen extra munten gekocht worden op locatie. Met de munten krijg je korting op de drankjes!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Borrel on the Beach vindt plaats op het terras van de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Borrel on the Beach boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij de borrel horen af te reken, dit gaat dus alleen over consumpties die jullie besteld hebben toen de muntjes al op waren. Overige consumpties moeten voor vertrek worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Bij minder weer verplaats de Borrel on the Beach naar binnen. De beachclub is ook binnen gezellig en bij slecht weer gaan de haartjes aan.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x