BUMPER VOETBAL

22.50

BUMPER VOETBAL

Met Bumper Voetbal ben je gegarandeerd van een middagje lachen, gieren en brullen!

Heb je nog een van de meiden in je team iets betaald te zetten? Met Bumper Voetbal kan je met mach 5 tegen iemand aanrennen en er hoeft niemand naar de EHBO!

Onze knappe mannelijke scheidsrechter zorgt voor een welkomstdrankje en houdt de score bij!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • STOERE SCHEIDS

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN BUMPER VOETBAL EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, BUMPER VOETBAL ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BUMPER VOETBAL

Jullie willen graag wat actiefs doen in de middag. Jullie zijn immers op voetbalteamuitje dan ga je niet de hele middag aan de tap hangen. Dat komt vanavond wel!

Aan het begin gaat het nog echt om voetballen, maar na verloop van tijd wordt het oorlog en lijkt de bal er steeds minder om te doen!

Als echte beachbabes zullen jullie veel bekijks trekken op de boulevard van Scheveningen. Maar wees niet bang, onze knappe scheids houdt de hordes mannen op afstand!

Wie van jullie team ontpopt zich tot een soort kruising tussen Lieke Martens en Brooke Hogan?

Nadat hij zich heeft voorgesteld en kennis met jullie heeft gemaakt neemt hij even de regels met jullie door. Jullie maken twee teams. Zorg dat je in ieder geval bij een paar snelle meiden zit want dit wordt natuurlijk een fel potje!

Nu kunnen lekker de slippertjes uit en kunnen jullie met de scheids meelopen naar het strijdtoneel. Voetjes in het zand, wind in jullie haren en een lekker zonnetje maken dit potje bumper voetbal natuurlijk tot een heerlijke strandactiviteit! Onze knappe scheids houdt alle dames goed in de gaten en houd de score voor jullie bij.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie zullen worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Gaan jullie voor een vers geperst sapje of is het al wine ‘o clock? Onze stoere scheids wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Nadat jullie je drankje op hebben en een beetje geacclimatiseerd zijn op deze prachtige hete zomerdag mogen jullie met de scheids meelopen naar het “slagveld”.

Hij zal zich aan jullie voorstellen en vertellen wat er allemaal staat te gebeuren. Na een korte introductie en een kleine uitleg over hoe je het makkelijkst die ballen aantrekt, maar vooral hoe je er in godsnaam weer uitkomt, is het tijd om jullie in 2 of meer teams te verdelen.

Zodra jullie in teams verdeeld zijn en de ballen aan hebben worden jullie verzocht met jullie team aan jullie kant achter de achterlijn plaats te nemen. Onze scheids zal zich nog even bij jullie melden om jullie wat laatste tips en tricks te geven.

Voor de uitgekookte dames onder jullie, schwalbes zijn niet nodig want vrije trappen bestaan niet met Bumper Voetbal. Ook hoef je bij onze knappe scheids geen appèl voor hands of buitenspel te maken want daar wordt geen gehoor aan gegeven! Een spel met weinig regels dat alleen gewonnen kan worden door stoere chickie’s die er alles voor over hebben om te scoren!

Winnen jij en jouw girls de fles met bubbels die onze coach al koud heeft gezet?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Bumper Voetbal vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Bumper voetbal boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Bumper Voetbal naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Bumper Voetbal niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Als het regent gaat Bumper Voetbal helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x