BURLESQUE

24.50

Uitverkocht

BURLESQUE WORKSHOP

Boa’s, stoelen en sexy kleding.. Dit is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je een voetbalteamuitje boekt voor een paar stoere voetbal chicks!

Toch is deze workshop iets wat in bijna iedereens straatje ligt. De meest verlegen meiden van je team worden binnen no time omgetoverd tot sexy verleidsters en bovendien is deze workshop ook goed voor je lachspieren!

Neem je teamgenoten mee naar de Moulin Rouge en laat Christina Aguleira maar een poepie ruiken!

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • €20 – €24,50 PP

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

GEGARANDEERD

 • ERVAREN LERARES

 • PROSSECO

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, BURLESQUE ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
burlesque workshop

INFO BURLRESQUE WORKSHOP

Dat jouw voetbalteam uit alleen maar leuke chicks bestaat, ziet iedereen ook wel. Maar hoe zit het eigenlijk met jullie verleidingskunsten? Natuurlijk krijg je een hoop voor elkaar met je natuurlijke charme, maar dit wordt een lesje verleiden 2.0.

Onze eigen Cher is een echte Fam Fatale en leert jullie de kunst van het teasen in een handomdraai. Maar eerst even een glaasje prosecco hoor, om in te komen! Sla die boa maar om je nek, want de Burlesque workshop is echt een soort theaterspel.

Cher Laat jullie haar simpele maar super verleidelijk moves zien. Al giechelend kijken jullie elkaar aan, moeten we haar echt gaan nadoen? Al snel verdwijnen alle ongemakkelijkheden als sneeuw voor de zon en ontwikkel je, je eigen unieke stijl. Dit is toch eigenlijk wel heel tof!

Zelfs het meest verlegen teamlid wordt omgetoverd tot sexy verleidster en krijgt een enorme confidence boost. Christina Aguleira is er niks bij! Enkeltje naar Parijs dan maar?

Glitter & glamour, humor en zelfspot is waar het vooral om draait in deze workshop. Jullie lopen gegarandeerd met een dikke glimlach op jullie gezicht en een flinke dosis zelf vertrouwen naar buiten. En is dat eigenlijk niet precies waar een teamuitje over moet gaan?

DE WORKSHOP

Jullie krijgen elk een aantal leuke attributen om de workshop mee te beginnen. Als jullie deze allemaal om hebben gedaan en eruit zien alsof jullie rechtstreeks uit de rosse buurt van Parijs komen kan de workshop beginnen.

Cher trapt af met het laten zien van een spectaculair optredentje. En hoewel je het je nu nog niet kan voorstellen, is dit iets wat jullie na het volgen van de workshop, ook voor elkaar kunnen boxen.

Dan laat ze een paar simpele, maar effectieve verleidingskunsten aan jullie zien die haar in de praktijk al meerdere malen succes hebben gebracht bij de heren.

Om deze verleidingskunsten zelf te kunnen beheersen moet er uiteraard geoefend worden. Cher leert jullie de bewegingen eigen te maken en er een eigen spin aan te geven en dit gaat op een humoristische manier!

Uiteindelijk werken jullie er naar toe om een spetterende choreografie neer te zetten. Niets te moeilijks hoor, je zal verbaasd zijn wat een paar tips en tricks al kunnen doen tijdens jullie performance!

In een leuke dansschool worden jullie vriendelijk ontvangen door een professionele dansinstructrice.

Vertel haar dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en ze weet genoeg! Voor dames die bij ons hebben geboekt gaat ze altijd net even iets verder dan normaal.

Op de locaties zijn kleedkamers aanwezig waar jullie je spullen veilig kunnen laten liggen tijdens de workshop.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Naast dat we je korting geven op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting. Combineer burlesque workshop bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Je kunt burlesque workshop ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer burlesque workshop met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347 indien jullie met minder dan 10 personen zijn.

In hartje Den Haag centrum ligt een karakteristiek kantoorpand waar onze workshops van start gaan. Het pand heeft een gezellige ruimte met spiegels en een leuke bar waaraan je even pauze kunt houden. Hier wordt ook je welkomstdrankje geserveerd. Ook is er een kleedruimte aanwezig waar je veilig je spullen op kan bergen.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres is Oude Molstraat 32D, 2513 BB Den Haag

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Thema kleding of extra sexy kleding/ schoenen mag natuurlijk altijd! Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x
 • verjaardagsfeest-cocktail-shaken-op-het-strand

  COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
VERSTUUR MIJN OFFERTE