CAPOEIRA WORKSHOP

22.50

CAPOEIRA WORKSHOP

Capoe uhhmm…. Wat is dat ook alweer precies? Iets met dans en vechten en natuurlijk iets met die knappe Braziliaan die straks voor jullie neus staat te dansen op opzwepende deuntjes.

Leer toffe moves: trap, draai en ontwijk en daag je teamgenoot uit in de Roda. Geen bloedneuzen en blauwe plekken voor jullie, want Capoeira is zonder fysiek contact!

Wie van jullie heeft de beste Capoeira skills en wordt getrakteerd op een lekkere caipirinha?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • KAMPIOENSPRIJS

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CAPOEIRA WORKSHOP EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, CAPOEIRA ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO CAPOEIRA WORKSHOP

Wie Capoeira zegt, zegt strand, muziek en zon. En dat is ook logisch, aangezien Capoeira uit het zonnige Brazilië komt. Hier dagen mannen, vrouwen en zelfs kinderen elkaar regel matig uit voor een potje ‘kijk mij is even gaan’ op het strand. Een groot spektakel natuurlijk en al snel mond zo’n onschuldig duel uit tot een groot feest met cocktails en vrienden.

Nu zitten wij zelf niet in Brazilië, maar dat is natuurlijk geen reden om niet een stukje van deze toffe Braziliaanse toestanden naar ons Scheveningse strandje te brengen.

Gebroken neuzen en bloedlippen laten we even achterwege. Bij Capoeira dans en vecht je om elkaar heen en raak je de tegenstander niet fysiek.

ONTVANGST

Jullie worden verwacht in ‘hoe kan het ook anders’ Beachclub Copacabana! Dit is een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen. Als jullie je bij de soepele barman melden vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid worden naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Gaan jullie voor een vers geperst sapje of is het al wine ‘o clock? Pedro wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Ontmoet de Braziliaanse Pedro en zijn vrienden, zij zullen jullie compleet onder handen nemen. Na jullie welkomstdrankje geeft hij een demonstratie en zal hij een van zijn maatjes uitdagen tot een duel. Trappen, ontwijken, bukken, schoppen.. En alhoewel je hier alleen al uren naar zou kunnen kijken is het hierna ook jullie beurt om te laten zien wat jullie in je mars hebben!

Natuurlijk zijn jullie niet gelijk al geboren Capoeira dansers. Pedro leert jullie graag een paar toffe moves. Per tweetal gaan jullie oefenen, krijg jij je tegenstander uit balans?

Voor de meiden die van trommelen houden, er moet ook een ritme zijn voor deze dans en Pedro en zijn maten leggen jullie graag uit hoe met zo’n Braziliaanse trommel om te gaan!

Dan is het tijd om jullie kunsten te laten zien in de Roda, een soort kring die bestaat uit je teamgenoten. Je wordt al snel uitgedaagd en terwijl de Braziliaanse trommel geluiden op de achtergrond klinken en de zon in je gezicht brand, lijkt het bijna alsof je in een soort trans terecht komt. Pure concentratie volgt, wie van jullie heeft de meeste skills?

De uiteindelijke winnaar wordt getrakteerd op een lekkere caipirinha bij, hoe kan het ook anders, een beachclub met een Braziliaans thema de Copacabana.

Een enkeltje naar Brazilië alsjeblieft!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Capoeira workshop zal op het strand, tussen de beachclub en de water lijn plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen.Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Capoeira workshop boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de workshop naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

Als het regent gaat de Capoeira workshop helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat de Capoeira workshop niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x