COCKTAIL OLYMPICS

24.50

COCKTAIL OLYMPICS

Zijn jullie echte cocktail lovers? Zoek dan niet verder en ontwerp jullie eigen cocktail tijdens de Cocktail Olympics!

Tijdens de workshop neemt onze cocktail god jullie mee in een reis langs de likeuren, sterke dranken, verse sappen en tropische garneringen.

Wie van jullie voetbalteam heeft het meeste talent en gaat naar huis met een mooie prijs?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 24,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • COCKTAIL PROEVERIJ

 • 2 COCKTAIL P.P.

 • COCKTAIL SHAKER

 • PRIJS WINNAAR

 • MINI FOTOSHOOT

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE COCKTAIL OLYMPICS EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE COCKTAIL OLYMPICS ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO COCKTAIL OLYMPICS

Onze professionele cocktail shaker verwelkomt jullie op een tropische strandtent op het strand van Scheveningen.

Dit is heel wat anders dan een gewone cocktail workshop want tijdens deze workshop zullen jullie een cocktail ontwerpen die perfect bij jullie past!

Zijn jullie het zat dat het meest tropische drankje wat je bij jullie in de kantine kan krijgen een borrel cola is? Ontwerp dan met je team jullie eigen cocktailkaart en introduceer de creaties bij jullie op de club!

Maak jij uiteindelijk het meeste indruk op onze cocktail shaker dan win je uiteraard een leuk prijsje!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie persoonlijke Tom Cruise begeleid jullie naar de mix tafel waar de Cocktail Olympics van start gaat.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Aan de hand van voorbeeld cocktails zal onze cocktail shaker jullie de verschillende technieken van het cocktail shaken laten zien. Je komt alles te weten over het shaken, blenden, stirren en builden van een cocktail. Geen mega lange saaie verhalen, onze shaker maakt meerdere cocktails tegelijk, legt uit terwijl hij werkt en is kort van stof!

Bij deze technieken komen ook allerlei benodigdheden kijken die hij kort zal behandelen. Je leert hier om te gaan met een boston shaker, jigger, muddler en een strainer.

Bij elke cocktail die hij maakt, legt hij uit waarom voor dit glas is gekozen, deze techniek is gebruikt, hoe de balans is samengesteld en waarom voor deze garnering is gekozen.

Tijdens al deze informatie zullen jullie wel dorst hebben gekregen. Gelukkig moeten de voorbeeldcocktails ook allemaal geproefd worden en laat dat nou net een mooi taakje voor jullie zijn! Terwijl jullie aan het proeven zijn kunnen jullie door middel van een formulier zelf jullie cocktail ontwerpen.

Onze professionele cocktail shaker heeft een soort stappenplan gecreëerd waarmee iedereen zijn eigen cocktail kan samenstellen. Je maakt keuzes in stijl, glaswerk, techniek, balans, samenstelling van dranken, garnering en presentatie aan de hand van een meerkeuze formulier.

Onze shaker heeft een oneindig grote hoeveelheid aan drank, vers fruit, verse sappen, mooie cocktailglazen, shakers, jiggers etc. bij zich. Jullie kunnen je dus helemaal uitleven!

Op dit punt is het ieder voor zich want nu kunnen jullie eindelijk met al die mooie flessen alcohol aan de slag. Houden jullie je aan het stappenplan of is het vanaf hier coma zuipen voor life?

Nu is het tijd om aan de slag te gaan en jullie concept om te zetten in een heerlijke cocktail, let’s go ladies!!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Cocktail Olympics zal bij goed weer zowel binnen als buiten plaats vinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Cocktail Olympics boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Cocktail Olympics naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, aantal cocktails, proeverij, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar.

Je krijgt 50% van het bedrag per annulering terug gestort op je rekening als er 1 of meerdere van je groep annuleren. Houd er wel rekening mee dat er altijd voor het minimale aantal betaald moet worden. Voorkomen is beter dan genezen! Als je twijfelt aan het aantal personen dan is het verstandig om alleen voor de personen te reserveren die zeker zijn van hun deelname. Laat ons in de comment tijdens het reserveren weten dat er wellicht een aantal personen bij komen. Vermeld altijd het aantal. De extra personen kunnen in cash op de dag zelf betalen.

Bij uitzondering verplaatsen we de Cocktail Olympics naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. De Cocktail Olympics kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

Het is mogelijk om de cocktails alcohol vrij te maken. Dit doen we bijvoorbeeld als er iemand mee gaat die jonger dan 18 is of als er iemand zwanger is. Geef tijdig aan ons door hoeveel teamgenoten er geen alcohol drinken zodat wij genoeg spullen kunnen meenemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Kennen jullie totaal geen gêne en vinden jullie het heerlijk om de boel op stelten te zetten? Dan mogen de inwoners van Den Haag wel oppassen want jullie gaan het hier bonter maken dan ooit! Krijg jij het voor elkaar om een bellyshot te krijgen van een random gozer of sta jij straks op de bar een liedje te zingen voor de vrijgezel? Het team dat de opdrachten met de meeste flair en ballen heeft uitgevoerd wint! Zit jij bij de crazy girls in het team?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x