COCKTAILS ON THE BEACH

22.50

COCKTAILS ON THE BEACH

Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club!

Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen!

Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 2 TROPISCHE COCKTAILS PP

 • EXTRA PROEF COCKTAIL

 • ERVAREN COCKTAIL SHAKER

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE COCKTAILS ON THE BEACH EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE COCKTAILS ON THE BEACH ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
Dirty Cocktails

INFO COCKTAIL WORKSHOP TEAMUITJE

Jullie willen een voetbalteamuitje plannen in de zomerstop en waar kan je dat nou beter doen dan het strand van Scheveningen? Op een heerlijke warme dag kunnen jullie op je slippertjes aan komen sloffen bij de prachtige tropische strandtent direct aan het strand.

Als jullie besluiten de Cocktails on the Beach worshop te boeken maken jullie een verstandige keuze! Onze cocktail master heeft jaren ervaring en leert jullie binnen 1,5 uur twee heerlijke cocktails die jullie uiteraard lekker op mogen drinken op een zonnig terras!

Jullie zullen te werk gaan met verse fruitstukken en mooie ingrediënten, onze Tom cruise gebruikt alleen A merken. Jullie staan er natuurlijk niet alleen voor, onze barman geeft graag de nodige tips en tricks!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie persoonlijke Tom Cruise begeleid jullie naar de mix tafel op het strand waar de Cocktail workshop van start gaat.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Na een korte introductie verteld hij jullie alles over de bekende shake, stirr en layer technieken. De cocktail shaker zal eerst een voorbeeld cocktail maken, deze mag natuurlijk geproefd (en opgedronken) worden! Hierna maken jullie allemaal je eigen tropische cocktail.

Het leuke aan deze cocktail is dat jullie allemaal tegelijk de stappen doorlopen en dus ook tegelijk aan het shaken zijn, dat worden topfoto’s dus!

In de korte pauze is er tijd om te proosten op jullie geweldige team en om de tropische cocktail op te drinken. Neem plaats op het gezellige terras van de beachclub of loop een stukje over het strand van Scheveningen.

Iedereen een goeie buzz te pakken? Het is tijd voor de tweede heerlijke cocktail. De ene cocktail is de ander niet en bij deze cocktail is dan ook een andere techniek nodig. Let goed op, de cocktail moet natuurlijk wel in balans blijven!

Na afloop van de cocktail workshop is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De foto’s worden dezelfde week nog in hoge kwaliteit naar jullie toegestuurd per mail. Een mooi aandenken van jullie gezellige voetbalteamuitje in Scheveningen!

MINI FOTOSHOOT

Tijdens de Cocktail workshop staat ons team klaar om de leukste foto’s van jouw team te maken. Niet alleen worden er actiefoto’s gemaakt tijdens het shaken maar ook na de workshop kunnen jullie uitgebreid poseren op het strand. Er zullen leuke accessoires aanwezig zijn tijdens de fotoshoot!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Cocktails on the beach zal bij goed weer buiten plaats vinden. Bij minder weer verplaatst de workshop zich naar binnen.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Cocktails on the Beach boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Cocktails on the Beach naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, aantal cocktails, foto’s, tijdsduur, locatie.

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. De Cocktails on the Beach kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

Het is mogelijk om de cocktails alcohol vrij te maken. Dit doen we bijvoorbeeld als er iemand mee gaat die jonger dan 18 is of als iemand zwanger is. Geef tijdig aan ons door hoeveel teamgenoten er geen alcohol drinken zodat wij genoeg spullen kunnen meenemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Kennen jullie totaal geen gêne en vinden jullie het heerlijk om de boel op stelten te zetten? Dan mogen de inwoners van Den Haag wel oppassen want jullie gaan het hier bonter maken dan ooit! Krijg jij het voor elkaar om een bellyshot te krijgen van een random gozer of sta jij straks op de bar een liedje te zingen voor de vrijgezel? Het team dat de opdrachten met de meeste flair en ballen heeft uitgevoerd wint! Zit jij bij de crazy girls in het team?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x