CRAZY 88

20.00

CRAZY 88

Kennen jullie totaal geen gêne en vinden jullie het heerlijk om de boel op stelten te zetten? Dan mogen de inwoners van Den Haag wel oppassen want jullie gaan het hier bonter maken dan ooit!

Krijg jij het voor elkaar om een bellyshot te krijgen van een random gozer of sta jij straks op de bar een liedje te zingen voor de vrijgezel?

Het team dat de opdrachten met de meeste flair en ballen heeft uitgevoerd wint! Zit jij bij de crazy girls in het team?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 20,- PP INCL BTW

 • 3 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • GAME HOST

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CRAZY 88 EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE CRAZY 88 ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO CRAZY 88

Poeh, dit wordt een heftig dagje! Voor de inwoners van Den Haag wel te verstaan, want jullie gaan de boel even flink in de war brengen hier!

Jullie worden eens even lekker uit jullie comfort zone gehaald en jullie gaan de meest hilarische opdrachten uitvoeren. Het spel is simpel: Jullie gaan in teams, gewapend met een tablet, de straten op. Op iedere plek verschijnt er onverwachts een bizarre opdracht en je raad het al, die moeten jullie gaan uitvoeren!

Maar alleen een opdracht uitvoeren is natuurlijk niet genoeg.. Het team die de opdrachten het beste, gekste en met de meeste flair heeft uitgevoerd wint!

ONTVANGST

Het start allemaal in een gezellig café waarbij je onze prettig gestoorde game host ontmoet. Hij voorziet jullie van een lekker drankje terwijl hij jullie de spelregels uitlegt.

Terwijl hij het een en ander uitlegt over de inhoud van het spel, worden de tablets aan jullie uitgereikt. Geen paniek, hij zorgt dat zelfs de meest a- technische van jullie groep weet hoe dat ding werkt!

Jullie worden door de game host ingedeeld in twee teams en gaan tegen elkaar strijden om de hoofdprijs. Maar alleen als jullie dit willen uiteraard…Niets moet en alles mag en Crazy 88 kan je prima als gezamenlijke groep spelen!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Jullie worden op pad gestuurd gewapend met een tablet en knikkende knieën. Zijn die opdrachten echt zo erg als die gozer die ons welkomstdrankje net liep te verkondigen…? Ja, die opdrachten zitten er zeker tussen ja. Maar gelukkig zijn er 3 verschillende kleuren opdrachten en dus 3 verschillende soorten vragen. De groene vallen best mee, de oranje zijn net wat erger en de rode zijn borderline opdrachten. Je kunt zelf bepalen hoe ver je wilt gaan!

Op jullie tablet zien jullie een soort google maps met 3 kleuren stipjes in het kaartje. Die stipjes zijn opdrachten en als jullie binnen 10m van een stipje lopen krijgen jullie een bericht met een opdracht van de gamehost.

Jullie kunnen zelf besluiten om de challenge aan te nemen of om door te lopen en net te doen of jullie neus bloed.

Een van jullie gaat de opdrachten steeds fotograferen. Zodra jullie een foto hebben gemaakt komt die foto binnen bij de gamehost en het andere team. De foto word beoordeeld met 1 tot 5 sterren en dit zijn de bonuspunten voor jullie opdracht. De sterrenwaardering voor de foto’s zijn gebaseerd op originaliteit, humor en creativiteit, je zal dus echt zo crazy mogelijk moeten doen!

Jullie zullen ook de foto’s van de tegenpartij waarderen met sterren maar let op! Als jullie niet eerlijk beoordelen krijgen jullie automatisch strafpunten toegekend!

Er zijn genoeg belachelijk gekke opdrachten om 3 uur lang te spelen, maar dit hoeft natuurlijk niet! Jullie bepalen zelf hoelang jullie erover willen doen en hoeveel opdrachten jullie uitvoeren, ideaal!

Als jullie helemaal zijn uitgespeeld en klaar zijn met het plagen van de Hagenezen gaan jullie weer terug naar het startpunt. Ondertussen heeft de game host de score berekend en is het tijd om de winnaars bekend te maken. Zij gaan naar huis met de hoofdprijs!

Welk team heeft de meeste punten verdiend en wie zijn helemaal toto loco geweest? Wij zijn benieuwd!

LOCATIE DEN HAAG

The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is The Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is The Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food.

De Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Al onze activiteiten, workshops en citygames starten bij deze Beachclub. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Beachclub Copacabana is het startpunt van Crazy 88.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Crazy 88 boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Crazy 88 naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar.

Bij miezer, regen en wind kan Crazy 88 gewoon doorgaan. Als het hard regent of sneeuwt, gaat Crazy 88 helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. Uiteraard nemen we in dit geval telefonisch contact met jullie op en geven wij het eventuele gewijzigde adres aan jullie door.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x