CURSUS PLAT HAAGS

22.50

CURSUS PLAT HAAGS

Wordt jij de nieuwe Barbie van Oh Oh Cherso? We gaan het in ieder geval proberen!

Na het volgen van deze workshop gaan jullie door voor echte Hagenezen, of was het nou Hagenaren?

Jullie krijgen gegarandeerd pijn in jullie buik van het lachen, want deze Haagse Harry verteld jullie graag over zijn Haagse belevenissen. En die zèn niet altèd ff fèn!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • RAS HAGENEES

 • HAAGS DIPLOMA

 • GROEPSFOTO

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CURSUS PLAT HAAGS EN AANVULLENDE INFORMATIE rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE CURSUS PLAT HAAGS ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO CURSUS PLAT HAAGS

Hebben jullie behoefte aan een paar nieuwe originele termen voor als jullie de scheids weer eens tegen hebben?

Onze Haagse Bergtjuh kan jullie hier prima bij helpen. Hij is een echte ras Hagenees en kan een lekker potje Haags afzèke. Zelfs wij moeten af en toe het groen geile boekie erbij pakken om op te zoeken wat Bert allemaal uitkraamt!

Jullie gaan nu zelf aan de slag met het oefenen van jullie Haagse dialect. Al snel krijg je de tongval van een echte Haagse Anita. En presteer jij het beter te doen dan je teamgenootje? Dan win je de Haagse prijs, krèg nâh tietuh!

ONTVANGST

Ontmoet onze ras Hagenees in een gezellig bruin café. Je herkent hem gelijk, hij lijkt namelijk twee druppels water op Haagse Harry! Hij heeft een lekkâh hoekje voor jullie gereserveerd en uiteraard een kâuwe klestâh voor jullie besteld.

Knèp nog ff snel jèh mossel uìt op het toilet voordat de workshop begint, want jullie zitten wel even!

Bergtjuh heeft een groot bord meegenomen waar hij alles opkalkt zodat iedereen het goed kan zien. De apostroffen en vreemde vervoegingen vliegen je om de oren en Harry schijnt hier toch wel goed over nagedacht te hebben!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Onder genot van een lekker koud drankje leert onze komediant jullie de leukste Haagse uitspraken. Krijg een goede indruk van de Haagse manieren en je zal al snel pijn in je buik krijgen van het lachen.

Harry start met een lekkere Haagse voorstel ronde. Hij zal jullie namen vertalen in het Haags en zal jullie een beeld geven van zijn Haagse leven. Allemaal lekker grof en met de echte directe Haagse humor natuurlijk!

Als jullie een stukje over vervoegingen in het Haags krijgen moeten jullie wel een beetje oppassen… We hadden laatst een groep uit Eindhoven die een voorbeeld moest geven van een woord dat eindigde op -en zodat Harry de vervoeging kon geven… Een van de heren leek het een goed idee om hier het woord DEGRADEREN voor te gebruiken…

We hebben Harry hierna even aan de bar gezet om af te koelen want man man man wat heeft die Harry een liefde voor het groen geel!

Met behulp van wat oefenmateriaal, rollenspellen en grappige voorbeelden hebben jullie de Haagse huig al snel onder de knie. Want je dacht toch niet dat de Hagenezen op tv hun accent overdreven?

LOCATIE  DEN HAAG

The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is the Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is the Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food. De Cursus plat Haags wordt in een gezellige aparte ruimte in the Fiddler gegeven.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt De Maatschappij. De Maatschappij is een eetcafé, met aan het ene gedeelte een gezellig en welbekend bruin café en in het andere gedeelte het restaurant. De cursus plat Haags gaat van start met een borrel. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes te bestellen voor tijdens de cursus en kan je na de cursus terecht voor een heerlijk diner. Prijzen starten al vanaf  €14,50 voor een twee gangen menu. In het café is een afgesloten rookruimte aanwezig en een terrasje wat uitmond op de gezellige winkelstraat de Keizerstraat.

De Maatschappij is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Cursus plat Haags boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Cursus plat Haags naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar.

De cursus plat Haags is lekker grof en er kunnen scheldwoorden in de cursus voorkomen. Scheldwoorden met ziektes erin worden vermeden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347