HIGH WINE

32.50

HIGH WINE

Een voetbalteamuitje hoeft natuurlijk niet alleen uit sportieve activiteiten te bestaan. Wine is a girls best friend en daarom is deze High Wine een perfecte aanvulling op jullie teamuitje!

Is het al ‘wine ‘o clock?’ Schuif dan aan op het gezelligste terras van Den Haag of Scheveningen en geniet van 4 gangen wijn en spijs.

De chef en de sommelier hebben flink wat nachtjes moeten doorhalen om deze bijzondere gerechtjes te verzinnen. Niet alleen de wijnen, maar ook de gerechtjes zorgen voor een ware smaak sensatie!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 32,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

<strong>RESERVEER</strong>
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE WIJN PROEVERIJ EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE HIGH WINE ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
teamuitje

INFO HIGH WINE

Is het de hoogste tijd om even te relaxen en bij te kletsen met je favoriete teamgenootjes? Schuif dan eerst aan voor een bijzonder 4-gangen High Wine menu op een van de gezelligste terrasjes van het centrum van Den Haag of Scheveningen!

Jullie zijn in goede handen bij deze sommelier, want hij gaat jullie even helemaal in de watten leggen. Er zullen 4- gangen geserveerd worden met bijzondere wijnen en perfect bijpassende gerechtjes.

Zijn de dames van jouw voetbalteam niet vies van een lekker wijntje? Dan kan je echt niet verkeerd gaan met het organiseren van een High Wine! De High Wine is namelijk ideaal als afsluiting van een sportieve middag, maar ook een goed begin van een gezellige avond!

ONTVANGST

Beide locaties (zowel Scheveningen als Den Haag) zijn restaurants van dezelfde Italiaanse families en jullie kunnen dus rekenen op een vriendelijke en warme ontvangst! Zodra jullie vertellen dat jullie via OhOhDenHaag Kroegentocht hebben gereserveerd weet hij genoeg. Deze dames hebben een goeie deal en krijgen een gezellig hoekje, laat dat maar aan Mario over.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

DE PROEVERIJ

Jullie starten met een glaasje prosecco en een grote schaal met kleine amuses om een beetje in de stemming te komen.

Als jullie de prosecco en amuses op hebben komt Mario met een heerlijk glaasje wit en een bijpassend gerechtje. Het zijn kleine gerechtjes die mooi bij de wijn passen, verwacht geen vol bord pasta bolognese.

Hierna volgt nog een glaasje wit met een heerlijk bijpassend gerechtje en jullie sluiten af met koffie en zoetigheden. Uiteraard mogen jullie ook i.p.v. koffie en zoetigheden kiezen voor een vierde glas wijn.

LOCATIE DEN HAAG

Midden in het centrum en op steenworp afstand van de Tweede Kamer en het binnenhof ligt het Italiaanse restaurant Gusto. Gusto wordt gerund door twee families die een stukje Italië op het Plein laten beleven.  De Italiaanse gastvrijheid is meteen merkbaar in dit restaurant en met zelf geïmporteerde wijnen en authentieke Italiaanse gerechten is de Gusto voor vele een favoriet in Den Haag.

Gusto is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is op loopafstand vanaf Den Haag CS. Het adres van Solo Vino by Gusto is Plein 22, 2511 CS, Den Haag.

teamuitje

LOCATIE SCHEVENINGEN

La Galaria is een Italiaans restaurant gelegen op de boulevard van Scheveningen. Met gekleurde tegels en olijfbomen heeft La Galaria een typisch Italiaans uiterlijk en met uitzicht op het strand en de pier waan je,je hier zo aan de kust van Toscane.

Het adres van La Galaria is Strandweg 51, 25 86 JL Scheveningen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de High Wine boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Indien mogelijk verplaatsen we de High Wine naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, locatie, aantal wijnen, aantal gerechtjes, ingrediënten gerechtjes.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij de High Wine horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij de Gusto worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x