MOORDDINER

47.50

MOORDDINER

De chippendales zijn in town en jullie besluiten jullie voetbalteamuitje af te sluiten met een optreden.

Na het optreden gaan jullie op zoek naar Magic Mike, want jullie gaan natuurlijk niet weg zonder een handtekening! Jullie zoektocht naar de danser eindigt met een schokkend beeld. Hij ligt dood in zijn kleedkamer!

Wat als een leuk voetbalteamuitje begon, eindigt in een ware nachtmerrie. Lukt het jullie de moordenaar te ontmaskeren?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 47,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • 3-GANGEN DINER

 • MOORD SPEL

 • GAME HOST

 • PRIJS WINNAAR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET MOORDDINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, HET MOORDDINER ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO MOORDDINER

Samen met de meiden van je voetbalteam gaan jullie de moord op Magic Mike proberen op te lossen. Wat is gebeurd en waarom zou iemand dit willen doen?

Maar dat is niet zo gemakkelijk. Om te starten kruipen jullie in het brein van zijn familie, vrienden en werkgevers. Jullie gaan alle stappen na en proberen de motieven te ontdekken zijn omstandige.

Bij binnenkomst in jullie privézaal zal er bij elke stoel aan tafel een personage plaatsnemen uit dit verhaal. Jullie spelen zelf deze personages en krijgen dan ook allerlei attributen en accessoires zodat het duidelijk is welke rol jullie spelen in het verhaal.

Jullie krijgen tussen de gangen door kaartjes met vragen en antwoorden die jullie moeten stellen en antwoorden zodat het verhaal zich verder ontwikkeld.

Je merkt al snel dat je echt niemand meer kan vertrouwen, zelfs je teamgenoten zijn verdacht…

Tijdens de gangen door komen er steeds meer bewijsstukken op tafel. Wie is de bedrieger en probeert jullie met leugens om de tuin te leiden? Wie heeft deze moord gepleegd en wat was het motief?

Bij elke gang krijgen jullie een beter beeld van de zaak en komen jullie dichter bij de waarheid. Lukt het jullie de moord op Magic Mike te ontrafelen?

ONTVANGST

Zodra jullie arriveren bij een van onze gezellige locaties worden jullie vriendelijk ontvangen door de barman of iemand van de bediening. Laat weten dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en iedereen weet genoeg!

Jullie worden begeleid naar een privézaaltje, deuren gaan voor jullie open die normaal gesloten zouden blijven en jullie worden vriendelijk ontvangen door onze gamehost!

Jullie mogen zelf een stoel uitzoeken maar let op! Op elk bord liggen de attributen die bij jouw personage van het spel horen dus zorg dat je goed gokt en niet de stoel van de moordenaar kiest!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

HET SCRIPT

Tijdens de afsluiting van jullie voetbalteamuitje ontdekken jullie dat er een moord is gepleegd op jullie favoriete chippendale, Magic Mike! Jullie kunnen het niet geloven en beloven aan elkaar wraak te nemen op de dader. Maar eerst moeten jullie erachter komen wie deze brute moord op zijn geweten heeft!

Magic mike ligt in de hoek van de privézaal waar jullie zitten te eten naakt op de grond. Bloed uit zijn neus en een pakje drugs naast hem op de grond, wat is hier in godsnaam gebeurt joh?

3-GANGEN DINER

Het moorddiner is inclusief drankje bier / wijn / fris en een heerlijk 3-gangen keuze menu. Kies tussen vlees, vis of vegetarische gerechten en sluit af met een lekker dessert.

LOCATIE DEN HAAG

Op een van de bekendste pleinen van Den Haag, tegenover het Binnenhof , ligt Plein XIX gevestigd. Plein XIX bestaat uit twee ruimtes, het café-restaurant gedeelte en op de bovenste verdieping de mooie besloten ruimte ‘De Ridderzaal’ met als uitzicht de Tweede Kamer. Het moorddiner zal in deze karakteristieke zaal plaatsvinden.

Plein XIX is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van Den Haag Centraal Station. Het adres van Plein XIX is Plein 19, 2511 CS, Den Haag.

LOCATIE  SCHEVENINGEN

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt ‘De Maatschappij’. Met aan de ene zijde een sfeervol restaurant en aan de andere zijde een gezellig bruin café, is De Maatschappij een echt begrip in Scheveningen. Het Moordiner vindt plaats aan de restaurantzijde waar een heerlijk 3-gangen diner geserveerd wordt. In het café is een afgesloten rookruimte aanwezig en een terrasje wat uitmond op de gezellige winkelstraat de Keizerstraat.

De Maatschappij is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag, Nederland.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan het Moorddiner boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we het Moorddiner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, 3-gangen keuze diner, locatie, prijs.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Moorddiner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij Plein XIX worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

De game host zal jullie ontvangen, een speluitleg geven en een introductie verhaal voorlezen. Daarna zal hij de kaartjes uitdelen waarop vragen staan die julile aan elkaar zullen moeten gaan stellen tijdens de gangen. Tussen elke gang zal hij nieuwe kaartjes uitdelen en af en toe bewijsstukken op tafel zetten. Tijdens jullie diner zal de game host de zaal verlaten zodat jullie rustig kunnen eten.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x