OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

18.50

OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten?

Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum!

4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 1 PERSOON

 • 18,50 P.P

 • 4 – 5 UUR 

 • 21:00 – 01:30

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • 7 SHOTJES

 • 5 KROEGEN

 • PARTY FOTO’S

 • PARTY GIDS

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
Oh Oh Den Haag Kroegentocht

INFO OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

Iedere zaterdag zetten we Den Haag op z’n kop met een grote groep party animals uit binnen- en buitenland. De partygids neemt jullie mee door de kleine straatjes van de binnenstad en laat jullie de topsfeer proeven in de gezelligste kroegjes, de leukste feest cafés en vetste clubs van Den Haag!

Jullie zullen de kroegentocht starten bij een café op een groot plein. Hier krijgen jullie de kans om de rest van de party crew te ontmoeten onder het genot van een drankje en shotje. Dit zal de eerste van vele worden, aangezien jullie in iedere kroeg en zelfs onderweg naar de kroegen shotjes krijgen!

De party gids pompt lekkere soundjes terwijl hij jullie door de gezellige kleine straatjes van de binnenstad loodst en legt alle onvergetelijke momenten vast met een camera. De foto’s zijn de volgende dag al te vinden op onze facebook pagina!

Jullie zullen in totaal 5 kroegen en feest cafés afgaan en zullen de kroegentocht eindigen in een vette club die tot 05:00 uur openblijft!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

WAAR GAAN WE HEEN?

Er is een grote variatie aan kroegen, feestcafés en clubs tijdens de OhOhDenHaag kroegentocht.

Van echte Haagse feest cafés tot gezellige Ierse pubs.

Van live muziek in rock cafés tot billen schudden in een Cubaanse danstent.

Van pompen in een duistere techno tent tot het dansen op commerciële muziek in een van de bekendste clubs van Den Haag!

Onze routes veranderen regelmatig, net zoals onze party gidsen en kroeg tijgers. We hebben dus geen ‘standaard’ rondje, elke week is weer een verrassing. Zo beleef je een nieuwe ervaring, telkens weer!

Wil jij een keer gratis met ons mee? Houd dan de facebook pagina in de gaten voor leuke acties.

MEETINGPOINT OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

De OhOhDenHaag Kroegentocht start bij Café Zeta in het centrum van Den Haag.

Jullie kunnen je melden bij een van onze party gidsen die hier vanaf 21:00 aanwezig zullen zijn. Ze zijn duidelijk te herkennen aan een t-shirt met ons logo en een groot dienblad met shotjes!

Het adres van het startpunt is Café Zeta, Grote Markt 28, 2511 BG Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de partygids van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Tijdens de kroegentocht krijg je 1 welkomstdrankje en 7 shotjes. Daarnaast staat in onze voorwaarden dat het verplicht is om in elke kroeg minimaal 1 consumptie p.p te bestellen. In de meeste kroegen kan met de pin betaald worden, maar niet in alle kroegen. Wij adviseren om van te voren een pot te maken zodat als men binnenkomt bij een kroeg gelijk besteld kan worden voor de hele groep.

Die vraag kunnen we nooit van te voren beantwoorden. We kiezen namelijk per week een nieuwe route, omdat er altijd wel iets speciaals aan de hand is ergens. De route is per week anders, maar altijd even gek en leuk. We zorgen er ieder weekend weer voor dat de kroegen gevarieerd zijn zodat er voor iedereen wat bijzit. Dus zelfs de rockers, billen schudders en meezingers zullen mee kunnen partyen!

Alle kroegen zijn op loopafstand van elkaar vandaan. We gaan te voet.

De kroegentocht gaat ook door als het slecht weer is. Het kan zijn dat de tijden in de kroeg aangepast worden. Bij slecht weersvoorspellingen is het raadzaam om een poncho mee te nemen. Bij sneeuw is de kroegentocht vaak extra leuk!

De OhOhDenHaag Kroegentocht is alleen beschikbaar op zaterdag om 21:00 uur en gaat alleen van start indien er 10 personen of meer geboekt hebben. Om er zeker van te zijn of een kroegentocht door gaat kan je ons van te voren bellen. Later instappen is mogelijk, de gemiste consumpties kunnen worden ingehaald. De eerste kroeg is cafe Zeta. We blijven hier van 21:00 tot 22:00 uur. Ben je later dat 21:45 dan is het raadzaam om ons hiervan van te voren op de hoogte te stellen. De prijs blijft echter hetzelfde.

Je kan ook een kroegentocht boeken die niet op een Zaterdag valt. De OhOhDenhaag Kroegentocht is open voor iedereen en start alleen op Zaterdag. De VIP Pub Crawl is een privé kroegentocht. Deze kan iedere dag van de week geboekt worden.

Tijdens de kroegentocht ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen jas en spullen. In de eerste 4 kroegen zijn er geen lockers of garderobe aanwezig. In de laatste club die open blijft tot 05:00 uur is een verplichte garderobe, deze kost E1,-

Nee, de shotjes zijn niet in te wisselen voor andere drankjes.

Iedereen is welkom tijdens de OhohDenHaag Kroegentocht. Houd er echter wel rekening mee dat onze gidsen het op zo’n avond erg druk hebben en niet altijd de tijd of de mogelijkheden hebben om voor alcohol vrije shotjes te zorgen. Het welkomst drankje hoeft uiteraard niet alcoholisch te zijn. De prijs van de kroegentocht gaat niet omlaag als er geen alcohol wordt gedronken.

Bij de laatste twee zaken moet er 50 cent cash voor een toilet bezoek betaald worden. Zorg dus dat je een paar losse euro’s bij je hebt zodat je gelijk naar naar het toilet kan gaan.

We komen rond 01:30 uur aan in de laatste club. De kroegentocht eindigt als iedereen binnen is en een shotje heeft gekregen. De laatste club blijft tot 04:30 open.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden gelijk zijn. Hierbij wordt uitgegaan van de totale prijs inclusief BTW. De volgende onderdelen zijn daarbij identiek: Aantal consumpties, party foto’s, party gids, aantal kroegen.

We blijven ongeveer een uur in elke kroeg.

Een top sfeertje met gezellige feest beesten uit eigen land en buitenland. Een partygids die er altijd een feestje van weet te maken. Een hele hoop shotjes en een grote variatie van kroegjes, feest cafés en clubs. Pak de microfoon bij een echte Haagse kroeg, shake your booty bij een groot danscafé, zing mee met de live band en ga helemaal los in een techno tent. En dit is natuurlijk maar een voorbeeld van een doodgewone OhOhDenHaag Kroegentocht!

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • GIN TONIC PROEVERIJ

  GIN TONIC PROEVERIJ

  Kom even goed uit de verf bij je teamgenoten met een Gin Tonic proeverij in Den Haag! Geen mega lange verhalen over de ingrediënten of stookprocessen. Gewoon lekker proeven en socialisen met de meiden uit je team. De locatie waar wij deze proeverij houden is uitgeroepen tot beste Gin Tonic bar van Den Haag!
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Kennen jullie totaal geen gêne en vinden jullie het heerlijk om de boel op stelten te zetten? Dan mogen de inwoners van Den Haag wel oppassen want jullie gaan het hier bonter maken dan ooit! Krijg jij het voor elkaar om een bellyshot te krijgen van een random gozer of sta jij straks op de bar een liedje te zingen voor de vrijgezel? Het team dat de opdrachten met de meeste flair en ballen heeft uitgevoerd wint! Zit jij bij de crazy girls in het team?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x