PAALDANSWORKSHOP

22.5028.50

PAALDANS WORKSHOP

In tegenstelling tot zaterdagmiddag op het voetbalveld is het tijdens deze workshop juist de bedoeling dat jullie de paal raken!

Train je billen, je benen en je armen met deze ongelooflijke sexy moves tijdens de paaldans workshop in Den Haag of Scheveningen!

Paaldansen vereist kracht, lenigheid en een flinke portie lef! Wie van jullie team is een natuurtalentje?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • ERVAREN LERARES

 • VERFRISSEND DRANKJE

 • GROEPSFOTO

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE PAALDANS WORKSHOP AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, DE PAALDANS WORKSHOP ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
paaldans workshop

INFO PAALDANS WORKSHOP

Zijn jullie klaar voor een super sexy training? Samen met de paaldans instructrice leren jullie een te gekke choreo. Aan het einde van deze workshop zijn jullie in staat een sensuele act op te voeren met sierlijke pasjes en onvermoeibare klimkunsten!

Kom even lekker bij met een verfrissend drankje en laat de te gekke moves even inzinken. Na de pauze gaan jullie de danspasjes oefenen in een vette choreo.

Wie van jullie heeft de beste skills en ontpopt zich als een ware paaldanseres? Vanaf nu kunnen jullie moeiteloos elke man verleiden met jullie nieuwe kunsten. Maar dit is vast niet de reden waarom jij dit een geschikt voetbalteamuitje vindt. Jullie zullen onderling de grootste lol hebben en daar gaat het immers om!

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen in Scheveningen of Den Haag de keuze is aan jullie. Op beide locaties worden jullie vriendelijk ontvangen door een professionele paaldans instructrice.

Vertel haar dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de instructrice weet genoeg! Voor dames die bij ons hebben geboekt gaat ze altijd net even iets verder dan normaal!

Op beide locaties zijn kleedkamers aanwezig waar jullie je spullen veilig kunnen laten liggen tijdens de workshop!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

De paaldans instructrice start de workshop met een warming up op een lekker muziekje en zal ze jullie in een rustig tempo de choreo bij brengen.

Je hoeft geen dans ster te zijn om de danspasjes snel op te pikken. De dansinstructrice heeft al vele vrouwen de kunst van het paaldansen bijgebracht zal zich altijd feilloos aanpassen aan het niveau van de groep.

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

LOCATIE DEN HAAG

In hartje Den Haag centrum ligt een karakteristiek kantoorpand waar de paaldans workshops van start gaan. Het pand heeft meerdere lichte ruimtes, alle voorzien van een kleedruimte en spiegels. Alle danspalen kunnen op static en spinning modus. Het adres is Juffrouw Idastraat 18C
2513 BG Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

In de gezelligste winkelstraat van Scheveningen ligt de YMCA. De YMCA kent meerdere zalen, en wordt veelal gebruikt voor diverse dans- muziek workshops. De YMCA wordt omringd door diverse kledingwinkels en er zijn (nacht) supermarkten te vinden. Ook zijn er fietsen en longboards te huur in de omgeving. De Keizerstraat mond uit op het strand. De eerste strandtent die je ziet, is Beachclub Copacabana. In deze strandtent verzorgen wij diverse workshops en strandactiviteiten.

De YMCA is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres is Keizerstraat 58, 2584 BK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Paaldans workshop boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Je kan helaas niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen.

Op alle locaties locaties is er een omkleed ruimte aanwezig. Hier kan je een andere outfit aantrekken en je spullen veilig achterlaten.

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

De YMCA vraagt zaalhuur, dit wordt berekend in de prijs per persoon. Ook hebben we een andere samenwerkingspartner in Scheveningen. Deze rekent een ander bedrag dan onze samenwerkingspartner in Den Haag.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x