POP QUIZ DINER

47.50

POP QUIZ DINER

Zijn jullie dat voetbalteam dat volmondig het Wilhelmus meezingt en zijn jullie in de kantine te horen als jullie zingen in de douche na een wedstrijd?

Strijd dan voor de titel Queen of pop en raad op hilarische wijze alle nummertjes van vroeger en nu!

Raad het geneuriede nummertje van je teamgenootje en bekijk grappige muziek filmpjes. En dat allemaal terwijl je geniet van een heerlijk 3-gangen diner!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 47,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • 3- GANGEN DINER

 • POP QUIZ

 • QUIZ MASTER

 • PRIJS WINNAAR

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET POPQUIZ DINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, HET MOORDDINER ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO POP QUIZ DINER

Als echte music lover ken jij vast alle lekkere nummertjes van nu. Maar hoe zit het met jouw muziek kennis als het gaat om bijvoorbeeld de 90’s, zing jij alle nummertjes van Britney Spears en Christina gewoon mee?

Niet alleen jullie kennis wordt getest, want misschien moeten jullie zelf ook wel een liedje zingen tijdens de karaokeronde?!?!

Weet jij alle 5 de Spice Girls op te noemen en weet jij nog wie ABBA was? Wie won de MTV Music Awards in 2014 en wie was de toenmalige vriendin van Justin Bieber? Hebben jullie zang talentjes in jullie voetbalteam?

ONTVANGST

Zodra jullie arriveren bij onze gezellige locatie in Scheveningen worden jullie vriendelijk ontvangen door de barman of iemand van de bediening. Laat weten dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en iedereen weet genoeg!

Jullie worden begeleid naar een lange tafel in het restaurantgedeelte en worden getrakteerd op een lekker drankje. Zodra jullie proost hebben geroepen komt onze quiz master of disaster zich bij jullie melden. Patje kroketje gaat jullie deze avond begeleiden in deze muzikale wedstrijd!

Direct naast het zaaltje waar jullie gaan eten is een ruimte voor jullie gereserveerd met hoge tafels, barkrukken en bioscoopstoelen. Hier kunnen jullie meteen ‘aftrappen’ met ronde 1 van de Popquiz.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

DE QUIZ

Voordat jullie het voorgerecht krijgen speelt Patje de eerste ronde met jullie. Jullie krijgen tijdens deze ronde fragmenten van nummers te horen en aan jullie om daar vragen over te beantwoorden.

Na het voorgerecht gaan we door met de kennisronde. Hier komen een paar hilarische vragen aan bod en wellicht komen hier ook wat dance moves aan te pas.

Na het hoofdgerecht is het tijd om jullie stem geluid eens lekker te laten horen in de karaokeronde. Laat zien dat je een gouden strotje heb en verdien een hoop bonuspunten! Maar let op, Patje Kroketje draait al wat jaartjes mee en is niet heel snel onder de indruk. Dus doe je best!

Hebben jullie het in je om dit eetcafé uit zijn voegen te laten barsten?

3-GANGEN POPQUIZ MENU

Het Popquiz Diner is inclusief een heerlijk 3-gangen keuze menu en een welkomstdrankje wijn / bier / fris. Het menu is seizoensgebonden en wisselt maar er zijn per gang 3 verschillende opties waarvan altijd een vegetarisch. Uiteraard houd het restaurant rekening met allergieën, vergeet ze alleen niet aan ons door te geven!

LOCATIE 

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt ‘De Maatschappij’. Met aan de ene zijde een sfeervol restaurant en aan de andere zijde een gezellig bruin café, is De Maatschappij een echt begrip in Scheveningen.

Het Popquiz Diner vindt plaats aan de restaurantzijde waar een heerlijk 3-gangen diner geserveerd wordt. De popquiz vindt plaats in een aparte ruimte in het restaurant met hoge tafels, barkrukken en bioscoopstoelen.

De Keizerstraat mond uit op het strand. De eerste strandtent die je ziet, is Beachclub Copacabana. In deze strandtent verzorgen wij diverse workshops en strandactiviteiten.

De Maatschappij ligt op steenworp afstand van de boulevard van Scheveningen en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan het Popquizdiner boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we het Popquiz diner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, 3-gangen keuze diner, locatie, prijs, popquiz, quiz master.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Popquiz diner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij De Maatschappij worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

De gamehost is er alleen bij tijdens het ontvangst, de popquiz en bij het halen tijdens de nieuwe rondes. Tijdens het diner is hij er niet bij.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x