POWERKITEN

22.50

POWERKITEN

Vanaf nu krijgt uitwaaien op het strand een totaal andere betekenis!

Zelfs bij de hardste rukwinden leer jij je kite de baas te zijn.

Leer je kite te besturen, leuke trucjes uit te voeren en wie weet, misschien maak jij wel je eerste power jump!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 22,50 INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET POWERKITEN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, HET POWERKITEN ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO POWERKITEN

Samen met de meiden ui je voetbalteam trotseer je de harde rukwinden van Scheveningen en leer je totale controle te krijgen van je kite. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt!

Als jullie teamuitje vroeg of laat in het seizoen valt, heb je grote kans dat er een sterke wind staat op Scheveningen. Onze powerkites zijn te gebruiken tot maar liefst windkracht 7.

We hebben vliegers in drie verschillende maten. Welke maat vlieger je krijgt, wordt bepaalt aan de hand van je lichaamsgewicht en door de windkracht op die dag. Dus ook de wat kleinere dames blijven met een beetje mazzel gewoon met hun voetjes in het zand staan!

Maar staan jullie wel stevig genoeg in jullie schoenen voor een lesje Powerkiten op het strand?

Gelukkig hebben wij de stoerste kite instructeur voor jullie uitgekozen die met plezier al zijn trucjes aan jullie leert. De echte uitblinkers mogen zelfs al proberen een power jump te maken!

Maar laten we maar niet te hard van stapel lopen, eerst zal de instructeur alle beginselen met jullie doornemen.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie zullen worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Als jullie gesetteld zijn en allemaal een drankje hebben wordt onze stoere powerkite instructeur ingeseind. Hij komt even kennis maken en voor de meiden die nog niet weten wat er gaat gebeuren geeft hij even een korte uitleg.

Nadat jullie kennis gemaakt hebben legt hij jullie alles uit over de theorie van het powerkiten. Hij zal vooral de veiligheid met jullie doornemen, want dat is immers een belangrijk deel van powerkiten.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

INSTRUCTIES

Als jullie je welkomstdrankje op hebben gaan jullie naar buiten. Onze instructeur heeft alle lijnen al uitgelopen en geeft jullie nu een kleine theorieles.

Hij legt jullie alles uit over het oplaten en landen van de vlieger, het windraam en de powerzone.

Nu kunnen jullie zelf in groepjes van 3 of 4 per vlieger aan de slag. Trek een lekkere jas aan, want dit is echt uitwaaien voor gevorderden!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Het Powerkiten vindt plaats tussen de beachclub en de waterlijn.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt Powerkiten boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Powerkiten naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat het Powerkiten niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij harde regen of hagel of bij te weinig wind. Powerkiten kan doorgaan als er minimaal windkracht 3 is en maximaal windkracht 8. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Het powerkiten gaat door als er minimaal windkracht 3 staat.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, type kites, ervaren instructeur.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x