RIB VAREN

35.00

RIB VAREN

Zijn jullie die groep meiden die liever niet alleen in het veld maar ook in het normale leven het liefst zo hard mogelijk gaan? Dan is dit echt een uitje voor jullie!

Met onze militaire special forces Rib boot van 500 pk kunnen jullie zo hard gaan als jullie zelf willen.

Geef het teken aan onze kapitein en hij laat jullie de kracht van 500 pk over het water voelen! Zijn jullie er klaar voor een flinke stoot adrenaline?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 35,- PP INCL BTW

 • 30 MIN

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • SCHIPPER

 • REGENPAKKEN & REDDINGSVESTEN

 • SAA VERZEKERING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE RIB VAREN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VOETBALTEAMUITJE, RIB VAREN  ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO RIB VAREN

Jullie hebben een mooi seizoen gehad en nu is het tijd voor jullie jaarlijkse voetbalteamuitje. Nu gaan jullie het uitje bepalen, maar het kiezen van een leuke activiteit kan nog wel eens lastig zijn met zo’n groep meiden!

Nadat jullie in deze supersnelle Rib boot hebben gevaren zijn jullie het in ieder geval over een ding eens. Zo hard hebben jullie nog nooit gevaren!

Dit is het perfecte uitje voor een hete zomerdag als de mussen van de Scheveningse vuurtoren vallen. Heel het strand ligt vol met zwetende mensen maar jullie hebben een veel beter plan met deze hitte! Lekker Rib varen van de haven tot de pier met 120 km/h, als jullie daar niet van af zullen koelen…

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de 2e haven van Scheveningen aan de Dr Lelykade nr 24 zien jullie de Ribboten van GO FAST al liggen. Vertel hen dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de kapitein weet genoeg!

Voor je het weet zijn jullie al aan de beurt. Als een paar stoere chicks gaan jullie het RIB avontuur aan. Na de nodige veiligheidsinstructies neemt de ervaren zee cowboy jullie mee voor een pittig avontuurtje in zijn powerboat.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

TIJD VOOR ACTIE

Jullie krijgen allemaal een reddingsvest aan en voor de dames die bang zijn om een beetje nat te worden zijn er regenjassen aanwezig!

Stop je oorbellen maar in je tas en doe je bikini maar goed vast want nu gaat het echte werk beginnen. Met 500pk kunnen snelheden van meer dan 100 km per uur gehaald worden en dat gaat HEUL hard in zo’n boot laag op het water kunnen we je vertellen!

Onze kapitein houdt altijd rekening met wie er in zijn boot zit. Hij zal nooit zomaar het gas opentrekken zonder waarschuwing. Jullie bepalen zelf hoe hard jullie gaan en hoe scherp de bochten zijn die jullie gaan maken. Sterker nog, misschien mogen jullie zelf ook wel even sturen…?!?!?

Deze boot behoort tot de top 3 snelste schepen van Nederland en met onze ervaren kapitein wordt dit een ware sensatie.

Houden jullie het droog in onze Rib boot?

LOCATIE

Ontmoet de schippers van Go Fast op de tweede haven van Scheveningen. Zij staan klaar om jullie een bijzondere ervaring te geven. Met een life jacket aan starten jullie de tocht. Jullie varen eerst langzaam aan de haven uit waarna jullie met hoge snelheid over de kustlijn van Scheveningen schieten!

Go Fast is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres is Doctor Lelykade 24, 2583 BH Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt Rib varen boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Het is mogelijk dat je tijdens de rit een paar spetters water op je krijgt. Er zijn altijd regenpakken beschikbaar indien gewenst en in de winter zijn er thermopakken beschikbaar.

Rib varen kan bijna altijd door gaan, zelfs bij regen en harde wind. Er zijn regenjassen en thermojassen aanwezig, deze kunnen altijd gevraagd worden. Mocht de schipper de keuze maken niet te varen door slecht weer omstandigheden dan vragen we jullie contact met ons op te nemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x