STRAND YOGA

20.00

STRAND YOGA

Na een heftig seizoen met een hoop trainingen en wedstrijden is het tijd om weer een tot jullie zelf te komen!

Met de wind in je haren en het geluid van de woeste zee op de achtergrond wordt je weer helemaal chill en zen, Namaste!

Dit is een top workshop in de ochtend voor jullie voetbalteamuitje, of boeken jullie dit de volgende dag om de kater te verslaan?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 20,- PP INCL BTW

 • 1 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WELKOMSTDRANKJE

 • YOGA MAT

 • INSTRUCTRICE

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN STRAND YOGA EN AANVULLENDE INFORMATIE rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE TEAMUITJE, STRAND YOGA ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO STRAND YOGA

Get in shape met een lesje strand yoga in Scheveningen! Deze workshop is een ontspannen, sportieve en natuurlijk ook leuke workshop om tijdens jullie voetbalteamuitje te volgen.

De yoga instructrice verwelkomt jullie met haar yoga matten op het strand. Haar doel is om jullie leniger en soepeler te maken en om jullie ‘in touch’ te brengen met jullie lichaam.

Klinkt dit allemaal iets te zweverig voor je en denk je dat strand yoga niet echt bij jouw team past? In werkelijkheid zijn het eigenlijk gewoon een aantal ontspanningsoefeningen die je uitvoert in een bepaalde lichaamshouding om zowel je geest als je lichaam fit te houden. Je zal leren je te concentreren op je ademhaling en je zal de lenigheid en kracht van je lichaam gaan verbeteren.

Tegelijkertijd train je, je benen, je core en je armen en dat allemaal onder een super relaxte omgeving! De zon op je bolletje, de wind in je haren en het geluid van de zee die je in de verte hoort…

Na het volgen van Strand Yoga zijn jullie weer helemaal zen en zullen jullie merken dat jullie dag er opeens heel ontspannen uit ziet, zelfs als jullie nog een druk schema te wachten staat!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk rustig plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Gaan jullie voor een vers geperst sapje helemaal in de yoga style of is het al wine ‘o clock? Onze ervaren yoga instructrice staat als jullie je drankje op hebben in relaxte houding klaar om jullie een geweldige les te bezorgen!

De Yogamatjes liggen al klaar op het strand en de geur van zeelucht en wierook komt jullie tegemoet, Namaste!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN TEAMGENOOT UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE TEAMUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET KAMPIOENSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Een yogales begint met een begin meditatie. Tijdens deze meditatie kunnen jullie even in jezelf keren met de rustgevende geluiden van het strand op de achtergrond. Na deze meditatie starten jullie met een pavanmuktanasana (warming up) om alvast een beetje op te warmen zodat jullie niet in 1 keer alles afscheuren natuurlijk!

Hierna zullen jullie een aantal yogahoudingen en ademhalingstechnieken leren om jullie lichaam en geest totaal te ontspannen. Onze instructrice focust vooral op het rustgevende aspect verwacht dus niet dat ze houdingen van jullie vraagt die onmogelijk zijn.

Jullie zullen eindigen met ontspanningsoefeningen, een slotmeditatie en natuurlijk met een leuke groepsfoto. De foto zal naar jullie toegestuurd worden per email als aandenken van jullie les.

Na een les strand yoga voel je je energiek, sterk en lenig en zal je het gevoel hebben elk obstakel aan te kunnen. Ideaal voor aanstaande bruidjes die een hoop hooi op hun vork nemen tijdens het plannen van hun bruiloft!

LOCATIE

In Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Strand yoga wordt buiten de strandtent, op het zand gehouden op een rustige plek.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt Strand Yoga boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Beach Yoga naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Beach Yoga niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Als het regent gaat Beach Yoga helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

Beach Yoga is voor iedereen, je hoeft zeker geen ervaring te hebben om deze les te kunnen volgen. Ook heb je geen bijzonder postuur te hebben of een bepaalde lengte te hebben. Mocht je een blessure hebben dan kan je dit aangeven bij de yoga docent, zodat ze kan daar rekening mee houden tijdens de les.

Iedereen kan meedoen met Beach Yoga, zelfs mensen met een blessure. Geef dit wel even aan bij de yoga docent, zodat ze kan daar rekening mee houden tijdens de les.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hebben jullie zin een wild feestje maar weten jullie niet zo goed waar de vetste kroegen en clubs van Den Haag zitten? Wij wel! En we nemen jullie graag mee voor een party tour door het centrum! 4 uur lang feest je met andere party animals. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes.. dit wordt een wilde nacht, halen jullie de laatste club?
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben jij die drankkaart in de kantine helemaal zat en kan je geen borrel cola meer zien? Neem een lesje cocktail shaken met je team en organiseer jullie eigen tropical party op de club! Samen met jouw voetbalteam creëer je de heerlijkste tropische cocktails op het strand van Scheveningen! Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie voetbalteamuitje nooit meer te vergeten!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Jullie worden vriendelijk ontvangen en naar het mooiste hoekje van het terras begeleid. Uitzicht op zee, ondergaande zon, lekkere soundjes uit de speakers en een lekker koud drankje erbij. Op het sfeervolle terras van een tropische strandtent kunnen jullie gaan genieten van een all you can eat Beach BBQ. Sappige stukken vlees, verse vis en frisse salades en groenten horen onder andere bij het menu. Boek jij de Beach BBQ dan wordt je meteen de meest waardevolle speelster van je team!
  x