DE LEUKSTE VOETBALTEAMUITJES IN 1 OVERZICHT!

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

vrijgezellenfeest-mannen-scheveningen-bumperbal

ben je op zoek naar een leuk voetbalteamuitje?

Op deze pagina vindt je in een oogopslag de leukste activiteiten voor voetbalteamuitjes in Scheveningen! Op zoek naar een leuke strandactiviteit zoals levend tafelvoetbal, bubbel voetbal en voetdarts? Wellicht gevolgd door een toffe workshop om de teambuilding te verbeteren zoals een HAKA workshop van een echte Maori of een cursus plat Haags van Haagse Bergtje?

Een topper voor elk voetbalteamuitje is een van onze proeverijen zoals een bierproeverij of een gintonic proeverij op een zonnig terras. Zelfs een heerlijke bbq op het strand van Scheveningen kunnen jullie direct via onze site met korting reserveren voor het hele team!

Sluit jullie avond af met onze legendarische kroegentocht! Bekijk de leukste voetbalteamuitjes in 1 overzicht. Origineel, duidelijk en laag geprijsd. Daar staan we voor!

VOETBALTEAMUITJE

Bekijk hier de leukste voetbaluitjes in 1 overzicht! Levend tafelvoetbal, bubbel voetbal en voetdarts staan in de top 5 leukste voetbalteamuitjes activiteiten van Scheveningen. Perfect als je op zoek bent naar een originele training midden op het strand!

Van strandactiviteit tot Cursus plat Haags. Van proeverij tot maaltijddeal en van kroegentocht tot kroegentocht.

Origineel, duidelijk en laag geprijsd. Daar staan we voor!

STRANDACTIVITEITEN VOETBALTEAMUITJE

VEEL KORTING VOOR JOUW VOETBALTEAMUITJE

Mag jullie voetbalteamuitje best een aantal uur duren? Combineer der dan op los met onze Combodeals! Bij een combodeal kies je meerdere activiteiten uit en stel je een complete dag samen die perfect bij jouw voetbalteamuitje past.

Combineer strandactiviteiten met workshops, proeverijen en citygames. Voeg een diner of kroegentocht toe of misschien wel beide! Je krijgt een lekkere korting op al je dagdelen, een compleet voetbalteamuitje boeken is dus super voordelig!

Een combodeal samenstellen is heel makkelijk en duurt maar enkele seconde. na het uitkiezen van je gewenste activiteiten verschijnt er een overzicht met de door jouw gekozen activiteiten, prijs en korting. Stuur je overzicht door naar je mailbox of groepsapp en verander hem zo vaak je wil.

Wil je liever dat wij een combodeal voor je samenstellen? Neem contact met ons op via de live chat of telefoon. We doen het graag voor je. Binnen enkele seconde heb je een handig overzicht in je mailbox!

WORKSHOPS VOETBALTEAMUITJE

deze kroegentocht mag je niet missen!

Een kroegentocht is een geweldige afsluiter van jullie voetbalteamuitje!

Een avondje helemaal los terwijl onze partygidsen jullie meenemen naar de leukste feest cafés en clubs van Den Haag. 

Samen met tientallen andere kroegtijgers zetten we de zaken al vanaf 21:00 uur vol. Deuren die normaal nog gesloten zijn openen de deuren en de DJ zet meteen al de muziek op standje gezellig.

Ieder uur weer een nieuwe zaak en een bijpassend shotje voor jullie teamleden. De kroegentocht duurt 5 uur en eindigt in een leuke club die tot in de vroegste uurtjes open blijft. 

Wil je de kroegentocht boeken voor jullie voetbalteamuitje neem dan eerst even contact met ons op.

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

CITYGAMES VOETBALTEAMUITJE

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

WATERACTIVITEITEN VOETBALTEAMUITJE

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR EEN VOETBALTEAMUITJE

Scheveningen is de ideale plek voor een voetbalteamuitje. Het grote stuk strand naar onze samenwerkingspartner Beachclub Copacabana leent zich perfect voor leuke voetbal activiteiten!

Wij zetten doorgaans een groot veld neer waar we bubbel voetballen of levend tafelvoetballen. Jullie kunnen uitgebreid jullie gang gaan zonder andere badgasten tot last te zijn. Indien gewenst kunnen jullie even lekker borrelen na jullie training. Het gezellige terras van deze beachclub is ruim opgezet en is tevens ook de plek waar we onze cursus plat Haags, workshops en proeverijen verzorgen!

Als jullie besluiten te dineren zal de grillmaster de enorme hanggrill voor jullie aansteken en sappige stukken vlees voor jullie grillen. Deze uitgebreide bbq is onbeperkt en perfect voor hongerige voetbalspelers die net een leuke training achter de rug hebben! De bbq is alleen vooraf te reserveren.

PROEVerijen VOETBALTEAMUITJE

DEZE VOETBALTEAMUITJES GINGEN JE VOOR!

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

DINERS vriendenuitjes