VOETBALTEAMUITJE MANNEN KROEGENTOCHT

HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE VOETBALTEAMUITJE MANNEN KROEGENTOCHT. BEN JE NIET OPZOEK NAAR EEN KROEGENTOCHT VOOR EEN VOETBALTEAMUITJE VOOR MANNEN? KIES DAN LINKS HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!
HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE VOETBALTEAMUITJE MANNEN KROEGENTOCHT. BEN JE NIET OP ZOEK NAAR EEN KROEGENTOCHT VOOR EEN VOETBALTEAMUITJE VOOR MANNEN? KIES DAN HET JUISTE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!
HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE VOETBALTEAMUITJE MANNEN KROEGENTOCHT. BEN JE NIET OP ZOEK NAAR EEN KROEGENTOCHT VOOR EEN VOETBALTEAMUITJE VOOR MANNEN? KIES DAN HET JUISTE UITJE HIERONDER PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!

✅Expert in voetbalteamuitjes in Scheveningen en Den Haag
✅Originele voetbalteamuitjes voor mannen
✅De OhOhDenHaag Kroegentocht is een must voor elk voetbalteamuitje

Jullie zitten nu in de categorie voetbalteamuitje mannen kroegentocht! Geef hieronder aan of jullie met vrouwen of mannen zijn:

    MANNEN    
   VROUWEN   
    MANNEN    
   VROUWEN   
    MANNEN    
   VROUWEN   

 

BEKIJK ALLE COMBODEALS VOOR EEN VOETBALTEAMUITJE VOOR MANNEN HIER

 • groepsuitje-scheveningen-kroegentocht

  PRIVE KROEGENTOCHT

  PRIVÉ KROEGENTOCHT DEN HAAG

  Een privé kroegentocht is een perfecte afsluiter van jouw bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of ieder ander groepsuitje in Den Haag of Scheveningen! Tijdens de privé kroegentocht (niet te verwarren met onze reguliere OhOhDenHaag Kroegentocht) gaan jullie samen met onze gidsen naar de 5 leukste kroegen, feestcafés en clubs van Den Haag! Laat je verrassen tijdens deze gezellige uitgaansavond, onze partygidsen hebben heel wat voor jullie in petto!
  x
  • V.A 25 PERSONEN
  • €19,50 - €25 PP
  • 4 - 5 UUR
  LEES MEER
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Willen jullie je voetbalteamuitje afsluiten met een vette stapavond? Maar weten jullie niet zo goed waar jullie heen moeten gaan en hoe laat het overal druk begint te worden? Op de prime time van elke kroeg, feest café en club komen jullie aan om een uur lang te feesten en te zuipen. Samen met het vrouwelijke hockeyteam, of die gezellige kroeg tijgers uit het buitenland zetten we Den Haag op zijn kop. Zijn jullie klaar om finaal naar de klote te gaan in deze party stad?
  x
  • VANAF 1 PERSOON
  • V.A. €21,50 PP INCL BTW
  • 21:00 - 01:30
  LEES MEER
VERSTUUR MIJN OFFERTE