DE LEUKSTE ACTIVITEITEN VOOR JOUW VRIENDENUITJE in DEN HAAG

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

vrijgezellenfeest-mannen-scheveningen-bumperbal

MEER DAN 100 LEUKE IDEEEEN VOOR JOUW VRIENDENUITJE!

Het is de hoogste tijd voor een dagje weg met de mannen. Den Haag is de perfecte plek om lekker gek te doen, actie te beleven, bier te drinken en beetje baldadig te zijn. Laat die vrouwen maar thuis! 

Wij hebben de leukste activiteiten voor een vriendenuitje in Den Haag op een rij gezet. Denk aan een goeie bierproeverij op het Haagsche strand. Een potje Levend tafelvoetballen of een Cursus plat Haags. ‘S avonds helemaal los tijdens de kroegentocht (te boeken met of zonder stripper) en een overnachtingsdeal bij een hostel.

Alle prijzen zijn in 1 oogopslag te zien en met 1 druk op de knop te boeken. Jullie krijgen korting op al jullie dagdelen met een Combodeal! Wil je iets weten of even samen brainstormen? Vraag het onze medewerkers via de live chat!

VRIENDENUITJE DEN HAAG

Het is de hoogste tijd voor een dagje weg met de mannen. Den Haag is de perfecte plek om lekker gek te doen, actie te beleven, bier te drinken en beetje baldadig te zijn. Laat die vrouwen maar thuis! 

Wij hebben de leukste activiteiten voor een vriendenuitje in Den Haag op een rij gezet. Alle prijzen zijn in 1 oogopslag te zien en met 1 druk op de knop te boeken. Jullie krijgen korting op al jullie dagdelen met een Combodeal! Samen brainstormen? Vraag het onze medewerkers via de live chat!

STRANDACTIVITEITEN VRIENDENUITJE DEN HAAG

deze kroegentocht mag je niet missen!

Een avondje helemaal los met je beste maatjes maar kan de avond niet snel genoeg voor jullie beginnen? 

Skip borreltijd en feest al vanaf 21:00 in de leukste zaken van Den Haag! Samen met tientallen kroegtijgers zetten we de zaken al vroeg vol. Feestcafes die normaal gesproken nog gesloten zijn openen de deuren en de DJ zet meteen al de muziek op standje gezellig!

Ieder uur een ander feestcafe of club en ieder uur een bijpassend shotje. Ook tussen de feestafes door maken onze partygidsen er een echt feest van. Ze draaien al je favoriete nummertjes tijdens de ”tocht der tochten” en gaan helemaal los tijdens de tunnelrave!

Bereid je voor op een knaller van een avond. Zorg dat je goed gegeten hebt en neem je lekkere schoenen mee, dit wordt een lekker avondje hossen!

 

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

WORKSHOPS VRIENDENUITJE den haag

wil je veel korting ontvangen op je vriendenuitje in den haag?

Een vriendenuitje die de hele dag duurt is nu extra voordelig! Boek meerdere activiteiten en ontvang een lekkere korting op al je dagdelen.

Have it your way en stel een menu samen die perfect past bij jullie vriendenuitje. Combineer er op los en voeg leuke strandactiviteiten, workshops, citygames of een proeverij toe. Voeg 1 van onze maaltijddeals of een kroegentocht toe en je gepersonaliseerde dag is in een handomdraai samengesteld!

Je bepaalt helemaal zelf hoe lang of kort jullie vriendenuitje bij ons zal duren en kan uit meer dan 100 activiteiten kiezen. Heb je last van keuzestress laat het ons dan vooral even weten. Onze medewerkers staan voor je klaar en stellen binnen enkele seconde een combodeal voor je samen die je meteen in je mailbox kan terug vinden. 

Jullie dag wordt gedisplayed in een handig overzicht met duidelijke prijzen + korting. Je weet dus meteen waar je aan toe bent en hoeft dus nooit op een offerte te wachten. Je kan je overzicht naar je groepsapp of mailbox sturen en op ieder moment kosteloos aanpassen. Das pas handig!

 

CITYGAMES VRIENDENUITJE DEN HAAG

DEZE VRIendenuitjes GINGEN JE VOOR!

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

WATERACTIVITEITEN VRIENDENUITJE DEN HAAG

WAAROM DEN HAAG DE LEUKSTE LOCATIE IS VOOR JULLIE VRIENDENUITJE

Den Haag is de ideale plek voor jullie vriendenuitje. Met een groot centrum waar alle bekende winkels te vinden zijn zullen de shop o’holics zich niet snel vervelen. Behalve een grote winkelstraat kent Den Haag talloze leuke bars en restauarants. Boek een citygame en ontdek de leukste plekjes terwijl je verdwaalt in de gezellige kleine straatjes van het centrum. 

De OhOhDenHaag Kroegentocht is een echte must als jullie goed los willen gaan in de leukste feestcafes en clubs van Den Haag en start al vanaf 21:00!

Ook het strand is een echte must en de ideale plek voor leuke beachgames en workshops! Het is maar een kort tramritje vanaf het centrum naar het strand. Neem lijn 1 en binnen 20 minuten zijn jullie op jullie bestemming aangekomen!

PROEVerijen VRIENDENUITJE DEN HAAG

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

DINERS VRIENDENUITJE DEN HAAG